Premier League
Re: Premier League
Annyira buzis
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
kicsi sterlingnek is óriási meccse van ma. gól- gólpassz. most 5 emberen ment keresztül majd kapufa
Kevin fiú nem csúnya szabigólt lőtt. sorfal alatt szépen el a rövidbe.
itt egy jobb kamera állásDemes írta:Jó hát nyílván Bogdán Ádi ezt lekezeli lábbal de sajnos őt már elkapkodták.Buitre írta:kapushiba
Közben ezt a videót találtam a gólról youtubeon, (bár lehet törölni fogják egy idő után) ha valakit érdekelne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jó hát nyílván Bogdán Ádi ezt lekezeli lábbal de sajnos őt már elkapkodták.Buitre írta:kapushiba
Közben ezt a videót találtam a gólról youtubeon, (bár lehet törölni fogják egy idő után) ha valakit érdekelne
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
kapushiba
Henderson most vágott egy b.szott nagy bombát Chelsea meccsen, érdemes lesz majd rákeresni ha fentlesz neten.
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
+1lestat írta:
Nálam Pep sosem lesz jobb edző Mounál.
Az az ember csucsra vitt egy Portot egy Intert és minket is visszatett a térképre.
Viszont abban is van valami, hogy mostmár nem az a vakmerő José, aki megmerte húzni a váratlant minden fentemlített csapatnál. Nem annyira tökös.
Biztos a korral és a szürke hajjal jár ez
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Mourinhot nem kell félteni, szarból is tud várat építeni, ehhez nála nem igen ért senki jobban és vannak olyan játékosai, akikre lehet építeni csapatot.
Ez a MU rendbe lesz téve 1 éven belül.
Majd kell még 2, hogy szét is barmolja.
Most egyszerűen kell a MUnak egy rendes stabil rendszer, amivel fixen hozhatják a pontokat, ha ez meg lesz biztos lesznek focira jobban emlékeztető elemek is gyakrabban a játékban.
Ez a MU rendbe lesz téve 1 éven belül.
Majd kell még 2, hogy szét is barmolja.
Most egyszerűen kell a MUnak egy rendes stabil rendszer, amivel fixen hozhatják a pontokat, ha ez meg lesz biztos lesznek focira jobban emlékeztető elemek is gyakrabban a játékban.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Attol meg a lenyeg ugyanaz marad, vannak emberei egy kreativabb focihoz is, o megis azt a taktikat valasztotta eddig, hogy Ibrara felivelik a labdakat - nyilvan enyhe tulzas, de erted. Nem a keret minosege miatt jatszik olyan focit a MU amilyet, hanem mert Jose azt akarja.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Witsel atigazolasat megakadolyazta a Zenit, Smalling pedig ép serulesbol tért vissza, gondolom nem akart kockáztatni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
Miért kéne 10 kezdő szintű játékos? Mata, Martial, Shaw, Herrera simán megütik a Silva, Sterling, Kolarov, Fernandinho szintet és akkor még ott lenne Schweinsteiger is, aki kötve hiszem, hogy 1 év alatt annyira elfelejtett volna focizni, hogy még a padra se férjen oda. A Lingard, Fellaini, Blind hármast kellett volna elfelejteni. Nem hiszem, hogy mondjuk Witsel, aki ha jól tudom a Juventus-ba ment, nem ment volna el inkább a MU-ba, ha hívják, főleg háromszor annyi fizetésért. Ő ugye Fellaini helyett mehetett volna, Lingard posztjára ott van Depay és Martial is, Blind pedig szerintem alapból nem annyira rossz játékos, csak nem középső védőként kellene játszania. Előbb raknám oda a nagy tehetségnek tartott Fosu-Mensah-t, akit a MU drukkerek tavaly eléggé dicsértek. Smalling a padon ült például, nem értem miért. Bár lehet nem volt teljesen egészséges, ezt nem tudom.poronty írta:Az egyetlen poszt, ahol a MU jobban állt a Cityhez képest Mourinho érkezése előtt az a kapus poszt volt. Ki ne találd már, hogy Mourinho kapott annyi pénzt, hogy vegyen 10 kezdő szintű játékost a mai árak mellett. De, ha még meg is lett volna ez a pénz, azok a játékosok, akik ténylegesen kiemelhették volna a MU-t a gödörből nemet mondtak (Bale, Kanté, Varane, Stones, Lewandowski meg sokan mások).Az anyagi háttér biztosítva volt Mourinho-nak is, hogy jobb keretet hozzon össze, mint a City vagy bárki más.
De Gea-Darmian-Smalling-Bailly-Shaw-Schneiderlin-Herrera-Pogba-Mata-Ibra-Martial
Bravo-Sagna-Stones-Otamendi/Kompany-Kolarov-Fernandinho-Gündogan-De Bruyne-Silva-Sterling-Agüero
Szerintem ez a két csapat legjobb 11-e, ha mindenki egészséges. Én nem látok akkora különbséget csak Mou aligha fog így felállni akár egyszer is.
Persze ez mind csak az én véleményem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Maradj a plnel.PL Csabi írta:Érdekes, 2010 tavaszán Interrel elvileg megtalálta a "megoldást", aztán valahogy mégis egy ötösbe szaladt bele ősszel...lestat írta: De az is benne van hogy mikor a Real-Barca meccsek voltak az elejelén Mou csak kereste a megoldast ezzel a csapattal a csúcson lévő Barca ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ami nem is nagyon fura...egy új csapattal.PL Csabi írta:Érdekes, 2010 tavaszán Interrel elvileg megtalálta a "megoldást", aztán valahogy mégis egy ötösbe szaladt bele ősszel...lestat írta: De az is benne van hogy mikor a Real-Barca meccsek voltak az elejelén Mou csak kereste a megoldast ezzel a csapattal a csúcson lévő Barca ellen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kicsit hülyeség két klubbot meg játékoskeretet meg foci kulturát összehasonlitani.PL Csabi írta:Érdekes, 2010 tavaszán Interrel elvileg megtalálta a "megoldást", aztán valahogy mégis egy ötösbe szaladt bele ősszel...lestat írta: De az is benne van hogy mikor a Real-Barca meccsek voltak az elejelén Mou csak kereste a megoldast ezzel a csapattal a csúcson lévő Barca ellen.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Rooney
- Kedvenc csapatod: United
Érdekes, 2010 tavaszán Interrel elvileg megtalálta a "megoldást", aztán valahogy mégis egy ötösbe szaladt bele ősszel...lestat írta: De az is benne van hogy mikor a Real-Barca meccsek voltak az elejelén Mou csak kereste a megoldast ezzel a csapattal a csúcson lévő Barca ellen.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
PL Csabi írta:Nézzétek meg az egymás elleni mérlegüket.....
17 meccs: 3 Mou győzelem, 6 döntetlen, 8 Pep diadal
De az is benne van hogy mikor a Real-Barca meccsek voltak az elejelén Mou csak kereste a megoldast ezzel a csapattal a csúcson lévő Barca ellen.
Nálam Pep sosem lesz jobb edző Mounál.
Az az ember csucsra vitt egy Portot egy Intert és minket is visszatett a térképre.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Az egyetlen poszt, ahol a MU jobban állt a Cityhez képest Mourinho érkezése előtt az a kapus poszt volt. Ki ne találd már, hogy Mourinho kapott annyi pénzt, hogy vegyen 10 kezdő szintű játékost a mai árak mellett. De, ha még meg is lett volna ez a pénz, azok a játékosok, akik ténylegesen kiemelhették volna a MU-t a gödörből nemet mondtak (Bale, Kanté, Varane, Stones, Lewandowski meg sokan mások).Az anyagi háttér biztosítva volt Mourinho-nak is, hogy jobb keretet hozzon össze, mint a City vagy bárki más.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko