Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Berti

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. április 30., hétfő 9:12

Én annak a híve vagyok, hogy minden évben ki kell normális keretek között helyezni a targeteket. Persze a triplázás lenne az ideális minden szezonban, de ez hatalmas elvárás.
BL mindig is a bajnokság fölött fog állni, a kupa meg a kettőhöz képest sehol sincs.

Tavaly ugyebár összejött a bajnokság is. Szezon elején meg lett mondva, hogy azt akarjuk megnyerni, meglett.
Idén a bajnoki kudarcok után, már télen kb ráálltunk a BL-re. Szerintem ez messze nem menteni a menthetőt szituáció. Bármikor feladnék 3 bajnoki címet egy BL miatt.

Barcaéknak meg haatalmas gratula. Messi ott volt ősszel, míg Ronaldo "tartalékolt". Kb emiatt nyertek ők, s nem mi.
Hogy ez megérte nekik? Hogy utána egy AS Roma csufságoljon velük? Ezt majd ők eldöntik.

Nem kezdeném ki őket, ha nem futnék bele ma már ötödjére a "Madrid, cabron, saluda al campeon!" szövegbe.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 30., hétfő 8:25

G. V.tinho írta:
azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.
2013/2014-ben harmadikok voltunk, 10 évvel korábban negyedikek, előtte bronzérem, negyedik hely, ötödik meg hatodik. Hirtelen csak az elmúlt 20-25 évből.

1997/98-ban ugye negyedikek lettünk, Hetedik BL cím.
1999/2000-ben ötödikek lettünk, jött a Nyolcadik.
2001/2002-ben bronzérmesek vagyunk, jön a Kilencedik.
2013/2014-ben szintén bronz, jött a Tizedik.

Annyira rosszul vagyok az ilyen szurkolóktól már bocsáss meg, semmi személyes, de az ilyeneknek a kétévente tripla is csalódás lenne, ha közte nem nyernénk semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 30., hétfő 8:09

Gratulalok a Barcelonanak a bajnoki cimhez, abszolut megerdemelten nyertek meg. Egyetlen vereseget sem szenvedtek el ezidaig, szoval... nem nagyon lehet belekotni.

Viszont rivalizalni muszaj, ugyhogy remelem a BL-ben valo tovabbjutasunk utan a Nou Campban megverjuk oket. :D
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 30., hétfő 1:35

G. V.tinho írta: azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.
Már hogyne mentesítene? Ez még mindig nem Playstation.Pont,hogy a barsza a legjobb példa rá,hogy mennyire baszott nehéz mind2 porondon jól teljesíteni. Rengeteg mindennek kell összeállnia egy bl-liga kombóhoz, megfelelő keret,mentalitás,szerencse és még lehetne sorolni reggelig.
Senki nem nézi le a bajnokságot vagy egy bajnoki cím fontosságát, de amióta világ a világ egy bl cím mindent felülír, vagy csak a bl cím közelsége.Az most,hogy a 16 éves barszások kardoskodnak a liga>bl dolgon legyen z ő nyomoruk.

Ott a liverpool, 2 hét alatt már a világ legjobb csapataként emlegetik őket(képzeljük el kit izgatna ez a liverpool csak a premier league alapján),a roma mezszponzort is szerzett magának egy darab jó meccsel.Kis túlzással a bayern(ha kiesnének),psg,city és a barsza szezonja is mehet a kukába egy bl kiesés után. Persze ettől még mind bajnokok,nagy eredmény az is, de a bayern meg a psg pont feldughatja magának a ligagyőzelmet, míg a barsza is igazából akkor örülhet a ligacímnek felhőtlenül ha mi kiestünk a bl-ből.

Ha szezon elején valaki ezt így az orrom elé tolja,hogy a liga bukó, de az utolsó percig esélyünk lesz a bl döntőre (nem a győzelemre, hanem a döntőre) én aláírtam volna.Már csak a triplázás lehetősége is megér egy akár 0 kupás szezont.Láttam már nem egy bajnoki címet bl tavasz nélkül, és láttam már nem 1 bl tavaszt bajnoki cím nélkül.Én mindig utóbbira nyomnék, az meg,hogy tavaly mind2 meglett fantasztikus,korszakos.

Lehet kivetni valónk a spanyol bajnoki címek miatt, de azért becsülettel hoztuk a 90+ pontokat az ideit meg a 2013ast leszámítva(mind2 esetben címvédőként szórakoztuk el, ez nem jó de azért még sem az van,hogy x éve várunk valamire aztán beleszarnak egy nagyot).Ez mellett végigdaráljuk a bl-t lassan 10 éve szerda-szombat ritmusban.A döntőt leszámítva minden szezonban ott vagyunk a végéig az oda-vissza párharcokban míg a barsza az elmúlt 4 évből 3at márciusig tolt csak a bl-ben.És ez nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is rengeteget kivesz egy csapatból, tökmind1,hogy a wolfsburg az ellenfél vagy a bayern.

Azok után,hogy ez a csapat 10ikre lett összerakva, ezzel fogadtuk már Marcelot meg Ramost is amikor még Zizuék nagyban fociztak itt,nem tudom a srácok szemére hányni,hogy így a korszak végéhez közeledve a szerda jobban megmozgatja őket mint a szombat.(meg amúgy is gondolom feltűnt nekik,hogy nagyobb fun bl-t nyerni.Ott kapnak egy nagy kupát lehet belőle enni-inni dobálni, nem az hogy a következő szezon elején átadják nekik a kupát amikor már senkit nem izgat :lol: )

Ha kedden kizúgunk nekem ez akkor is egy jó szezon volt, nem fantasztikus de jó mert amikor kellett odabasztunk a nehéz időszakokban is és a bajnokok ligája utolsó szakaszáig izgulhattam a csapatért.Ha meg továbbmegyünk az brutális el nem cserélném semmire,hogy a csapatomnak lehetősége legyen triplázni a bl-ben.Ha még be is húznánk akkor meg vége, kiakasztottuk a klubfocit a 21ik században is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 30., hétfő 0:39

Igen amúgy nem baj ha full fogalmatlanok, de ezek a szándékos ferdítések meg mindcontroll amit a sport tv művelt a román esztergályos kinézetű horvátferivel meg farkas norbival az valami hányás volt. De a legnagyobb művész a fifabíró voltam ezért minden szavam szent púhlsanyi volt.

Inkább legyenek naív idióták a stúdióban de élvezettel beszéljenek mindkét cssapatról mint egy hegyi iván aki szerint marcelo nincs benne a világ legjobb 5 balbekkjében :lol:

Nyilván vicces lesz a döner kebabos stúdio de hátha gyermeki naivitással nézik majd a meccseket spíleren és nem kell minden kapott gólunkat vb győztes gólként megélnem,vagy minden lőtt golunknál nem fogom hallani az aktuális barszás kommentáror szívverését.

Szóval örülök,hogy bebukták,remélem csődbe is mennek bl meg laliga nélkül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 30., hétfő 0:34

G. V.tinho írta: azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.
Ha tavaly a cimvedes igy tortent volna sem haragudhattunk volna a csapatra, de ott a bajnoksagot is behuztak 5 ev utan. Nem mostansag fog cimvedes, foleg nem dupla cimvedes kozelebe kerulni egy csapat, en siman elnezem nekik, ha emiatt bealdoztak mindent. Ha meg is nyerik, akkor azert erosebb osz kell a kovetkezo szezonban, de iden nalam teljesen belefert.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. április 30., hétfő 0:32

pheco írta:
dzsi91 írta:Azért most,hogy matematikailag is eldőlt szerintem gratuláljunk!

Fiainknak az idei bohóckodáshoz a ligában. :D
Nem is tudom mikor szerepeltunk utoljara ennyire szarul a ligaban. Talan a Tizedik eveben, ott a veget elengedtuk kemenyen.
Nem voltunk akkor se annyira szarunk, csak a bajnoksag vegere, az utolso 3-4 meccsre fizikalisan teljesen szetestunk. Emlekszem amikor BBC serult volt, Modric a jobbszelen tolta, a kozeppalyan pedig a Xabi, Khedira, Casemiro harmassal rohamoztunk.

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. április 30., hétfő 0:30

pheco írta:

Nem is tudom mikor szerepeltunk utoljara ennyire szarul a ligaban. Talan a Tizedik eveben, ott a veget elengedtuk kemenyen. Csak most mar sajnos decemberben azt lehetett mondani, hogy ennek annyi. De ha behuzzuk megint a BL-t, akkor szerintem pont leszarjuk :D Ha meg nem nyerjuk meg, akkor sem tudok haragudni erre a csapatra, nyaron frissiteni kell rajta, aztan megint versenyben lehetunk minden fronton.

ZZ megmondta, hogy nem lesz sorfal, kar ezen kattogni.
azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 30., hétfő 0:14

sebydani írta:Spílerre.
En ezt eddig nem hallottam, de nagyon orulok neki mert mindenfele rosszindulat nelkul toljak a Spileren,valamint partatlanul, es azert probalkoznak a brit mintat kovetni az elemzeseknel. Annal ahol ilyen Farago fele p.rasztok vannak, akiknek szandekosan az a celja hogy elcsessze a Realosok kedvet, rosszabb ugyse lehet.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 30., hétfő 0:10

Spílerre.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 30., hétfő 0:06

dzsi91 írta: Persze az ujságok meglovagolják majd a témát,meg farkasnorbi.Utolsó clasicoja lesz,biztos elbúcsúzik majd ő is mint fartúró ricsi.
A La Liga távozik a Sport TV-től?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 29., vasárnap 23:45

most utana neztem picit. tavaly a granada nem adott sorfalat a klub vb utan. de elotte a valencia sorfalat allt nekunk 15 januarban es a betis is a barcanak 16ban.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 29., vasárnap 23:42

BBeno írta:vegulis a kerdesemre nem kaptam valaszt :D
Én csak arra reagaltam,hogy most bejött ez a hulyeség,hogy egy hagyomány csak egy bizonyos sorozatra vonatkozik.Ilyen nincs,mivel a hagyomány lényege nem az lenne,hogy a soanyolbajnokot vay kupagyőztest tiszteljük de a világbajnokot nem :D

Ahogy írták előttem,minden megynert trófea után jár a sorfal,mármint a lehetőség a sorfalra és onnantól csapata válogatja.Az is lehet,hogy pl egy spanyol szuperkupára a győztes csapat nem is kér sorfalat,mert nem tartja nagy győzelemnek de ez csak egy gondolat nem tudom,hogy van-e ilyen.

Az viszont fix,hogy aki kitalálta ezt a sorfal dolgot,nem úgy értelmezte ahogy valverde előadta decemberben :lol:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 29., vasárnap 23:36

Nem is tudom mikor szerepeltunk utoljara ennyire szarul a ligaban. Talan a Tizedik eveben, ott a veget elengedtuk kemenyen. Csak most mar sajnos decemberben azt lehetett mondani, hogy ennek annyi. De ha behuzzuk megint a BL-t, akkor szerintem pont leszarjuk :D Ha meg nem nyerjuk meg, akkor sem tudok haragudni erre a csapatra, nyaron frissiteni kell rajta, aztan megint versenyben lehetunk minden fronton.

ZZ megmondta, hogy nem lesz sorfal, kar ezen kattogni.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. április 29., vasárnap 23:33

Ha jól tudom az a hagyomány ha egy spanyolcsapat bármilyen trófeát megnyer akkor a következő meccsén az ellenfél sorfalat áll neki, na most mi sem az európai szuperkupa sem a klub vb győzelem után nem kaptuk meg.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 29., vasárnap 23:32

vegulis a kerdesemre nem kaptam valaszt :D

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 29., vasárnap 23:31

BBeno írta:az ugrott be hogy mikor nyaron megnyertuk a szuperkupat akkor elso forduloban alltak nekunk sorfalat vagy ott nincs ilyen hagyomany?
Ezt az egesz faszsagot megint jól megetették barszáék mindenkivel,hogy ez csak a ligában hagyomány :lol: nem a sorozat a hagyomány lényege,hanem a tisztelet a másik csapat iránt aki elért valami nagy dolgot.Össze vissza állják a sorfalat,nincs benne rendszer a ha jobban megnézzük ,van aki ad sorfalat van aki nem.10 év után úgy jött ki,hogy barszáék adhattak volna nekünk,szartak bele így természetesen ők sem kapnak sorfalat.Nem is hiszem,hogy a klubon belül bárki is elvárná barszáéktól miután ők megtagadták.

Persze az ujságok meglovagolják majd a témát,meg farkasnorbi.Utolsó clasicoja lesz,biztos elbúcsúzik majd ő is mint fartúró ricsi.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 29., vasárnap 23:23

utolso evuk volt. jovore jon a var. mienk a liga.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 29., vasárnap 23:21

Azért most,hogy matematikailag is eldőlt szerintem gratuláljunk!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 29., vasárnap 23:14

az ugrott be hogy mikor nyaron megnyertuk a szuperkupat akkor elso forduloban alltak nekunk sorfalat vagy ott nincs ilyen hagyomany?

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: