OFF
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: OFF
ha elviszem ekszereszhez a csomos nyaklancot, meg tudja csinalni, vagy nem igazan foglalkoznak ilyennel? nagyon vekony, es nem sokat er, de nem is az erteke miatt lenne fontos.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Haraszti Ádám
1 órája ·
Rengetegen érdeklődtök nálam is napról napra, hogy mi a helyzet az olasz bajnokság közvetítéseivel, igyekszem is válaszolni minden üzenetre, de úgy gondoltam, hogy érdemes lehet megosztanom veletek itt is az összes információt, ami a rendelkezésemre áll:
#scusi #zerotituli
1 órája ·
Rengetegen érdeklődtök nálam is napról napra, hogy mi a helyzet az olasz bajnokság közvetítéseivel, igyekszem is válaszolni minden üzenetre, de úgy gondoltam, hogy érdemes lehet megosztanom veletek itt is az összes információt, ami a rendelkezésemre áll:
#scusi #zerotituli
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem pont erre a nézőpontra gondoltam, inkább a hirtelen sajtós/facebookos öngyirohamra.Remy írta: Kifejezetten Pécsre gondoltam. 6. legnagyobb városa az országnak és semmi nincs. Még egy rohadt strandunk sincs.
Egyébként nyilván, szinte minden nagyobb városra ráférne egy-egy ipari befektetés. Pécs mondjuk érdekes kérdés. Az átkosban művileg túlfújták, organikusan sosem nől 160 000-es várossá. Szenved is tőle a mai napig. Különben fasza hely, a Nanában kiváló a risotto.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
+1 mindenre, mennyiség, kávé, tea, energiaital de főleg kefir. Többet nem is írok én csak a pénzért jöttem ide meg az empéháromért.ziro4vr írta:Kávét megszokásból és hangulatból iszom, napi kettő általában. Teát szeretem, de csak ősszel meg télen, english tea shopos termékek nekem bejönnek.
Energiaitalt nem fogyasztok, nem vagyok se bhuziii se 17 éves.
Illetve néha még pár kefir lecsúszik.
A meccs közbeni cigiről sose szokj le, állom a tüdőgondozóttorjack írta:Meg 8 helyett fél nyolc körül már benn vagyok a munkahelyen, mert a kolléga akkorra készíti elő a reggeli céges kávé, cigi kombót
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
P. Krisz írta:Argentínás van csak.
Ilyet én is elfogadnék elől ez lenne hátul pedig Isten ujjai
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kéne olyan pólót szerezni, amin ez a meme van. Kegyetlen.P. Krisz írta:Jelen.rashidm írta:Melyik elmebetegnek van itt a fórumon "wakanda forever - maradona" profilképe?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én teát néha szoktam inni, de leginkább amikor náthás vagyok, illetve télen. Kávénak sem az ízét nem szeretem, meg nem hat rám. Az energiaital rám inkább placebóként hat, meg az íze miatt iszom. Egyetem alatt toltam rendesen, most csak max 1-2 alkalommal havonta. Meg ha whiskey-t iszok.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kávé megy, de nem sok. Napi 5-6-nál nem több.
Nincs semmi extra szokás a kapcsán, igaz, ha ébredéstől számított egy percen belül nem jutok hozzá, valakinek pokoli rossz napja lesz.
Meg 8 helyett fél nyolc körül már benn vagyok a munkahelyen, mert a kolléga akkorra készíti elő a reggeli céges kávé, cigi kombót
Nincs semmi extra szokás a kapcsán, igaz, ha ébredéstől számított egy percen belül nem jutok hozzá, valakinek pokoli rossz napja lesz.
Meg 8 helyett fél nyolc körül már benn vagyok a munkahelyen, mert a kolléga akkorra készíti elő a reggeli céges kávé, cigi kombót
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kávét megszokásból és hangulatból iszom, napi kettő általában. Teát szeretem, de csak ősszel meg télen, english tea shopos termékek nekem bejönnek.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem látom a kis színes cukorkákat vagy egyebeket mint opció, azthittem befér az is. Mióta pár éve megtanultam valamelyik fórumozótól,hogy az a jó,azóta csak azzal élek.
Viccet félre téve,nekem se hat kb egyik se,nagynéha az energiaital,de azt is havi 1-2x iszok max,egy Burnt mert bírom az ízét/ízeit kb ennyi.(többiét nemigazán)
Teát naponta iszok,de nem pörgetési céllal,kávét meg kb soha,évi 1-2x megjön a kedvem az ízéhez,akkor egy kicsit és annyi.
Viccet félre téve,nekem se hat kb egyik se,nagynéha az energiaital,de azt is havi 1-2x iszok max,egy Burnt mert bírom az ízét/ízeit kb ennyi.(többiét nemigazán)
Teát naponta iszok,de nem pörgetési céllal,kávét meg kb soha,évi 1-2x megjön a kedvem az ízéhez,akkor egy kicsit és annyi.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szépnek szép, sőt... nagyon is szép város. Ha szerencséd van és van egy jó munkád itt, akkor hibátlan.Caraway írta:De valamit azert csak epitgetnek, fejlesztgetnek a varosban, nem?Remy írta:Az sincs.
Meg sosem voltam Pecsett, de szep varosnak hallottam.
Ja, most húztak fel egy Kosárlabda központot, illetve ölik a pénzt a PVSK-ba, miután a PMFC kuka lett.
Illetve egy aquapark is tervben van, de hogy abból mikor lesz valami... ki tudja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az sincs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
+1kodo írta:Bazdmeg stadiont olvastam.Remy írta:
Kifejezetten Pécsre gondoltam. 6. legnagyobb városa az országnak és semmi nincs. Még egy rohadt strandunk sincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bazdmeg stadiont olvastam.Remy írta:
Kifejezetten Pécsre gondoltam. 6. legnagyobb városa az országnak és semmi nincs. Még egy rohadt strandunk sincs.