HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. augusztus 19., szerda 8:59
Két gól, amit egy belső védő és egy balhátvéd szerzett. Ez jellemzi is az eddig végzett Rafa féle munkát. A támadó harmadunk nemes egyszerűséggel gyenge, impotens, ötlettelen. A hat-hét rúgott gólokat elfelejthetjük, viszont ellenpontként a védelmünk szerintem láthatóan stabilabb kapusostól, mindenestől.
CR újra megküzdött a csapat leggyengébbje címért, és megint nyert, mint nyáron legalább kétszer. Ezt nem engedhetjük meg, tavaly is volt egy ilyen másfél hónapja, el is ment a bajnokság. Bale akart, erőltette, de egyszerűen neki ez a közeg idegen, minden áron pályán tartása az egész támadójátékra rányomja a bélyegét, kénytelenek vagyunk megint ezt az Ancelotti féle tavalyi hülye ívelgetőset játszani. Jesé nem csatárnak való, ez látszik. Amúgy használható, örülök, hogy az eddigi 5 perceknél több lehetőséget kap, meg is fogja hálálni.
Isco sem változott, hajtós, látványos, de sokszor csúszik be hiba az öncélúság miatt. A kapufája szép volt. Modricot, Kroost nem kell ragozni, utóbbinál talán nem is nagyon volt eladott labda.
Danilo egy kicsit jobb volt, mint eddig, de szánalmasan kevés, most is tartom, hogy megint átvertek minket. A többi védő jó volt, Marcelo meg a meccs legjobbja.
Én a Villarrealban agyonsztárolt Cheryshevben eddig semmit nem láttam, felőlem mehet. L.Vazquez kiegészítőnek maradhat, többet nem tud. Casemirora szükség van, jó labdákat ad, agresszív, ha kell, felborít mindenkit, viszont még javulnia kell. Már várom az Atleti meccset, a sok barbár most emberére akad. Illarra madridi sorsa valószínűleg megpecsételődött, sokan lesznek előtte.
Összességében csalódás, jobb eredményt vártam. A rajtra a támadójátékot látványosan javítani kell, ami nehéz lesz egy sérült Benzemával, egy használhatatlan Ronaldoval meg egy folyamatosan helyét kereső Bélával.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)