Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem a ligát elbuktuk. A bl.t meg.....azt is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Miről beszélsz? Perez most indított új koncepciót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Oké amit írtok, csak ti a játékosra vetítitek ki én meg a vezetőségre. Rég koncepciót kellett volna váltani, volt már olyan, hogy valaki kaka, nem vált be. Le is lett váltva. Ezért nem értem az ekkora Bale fikázást, oké hogy szar, na de aki játszatja, sőt, köré szervezi a csapatot. Akkor az micsoda?
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy kis túlzással mégis 1 ember nyakába lehet varrni a dolgokat. Szedd ki a csapatból és nézd meg, hogy hány variációs lehetőség nyílik meg. Bale hiányában úgy lehet pakolgatni a játékosokat, hogy élmény lenne nézni a csapatot. Konkrétan csak CR-t kéne elviselni, de ő meg hozza a gólokat. Isco és James is lubickolhatna, Modric és Kroos sem kapna annyi feladatot, mert nem kéne Bale hibáit is folyamatosan kijavítani elöl és hátul. Elvesztett labdák, elcseszett támadások, azaz újra építkezés, stb...
Persze minden megváltozna, ha Bale feljavulna és újra alázatosan focizna. Bár én akkor is sajnálnám, hogy Isco és James közül egyik többet ülne a padon a kelleténél...
Persze minden megváltozna, ha Bale feljavulna és újra alázatosan focizna. Bár én akkor is sajnálnám, hogy Isco és James közül egyik többet ülne a padon a kelleténél...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Bale személye és játéka. Mert ugye nem elég, hogy egy kalapszar minden téren, de még játszatni is kell. Egy szem Ronaldot elbírna a csapat.ziro4vr írta:Alapból, nem lehet csak magában megítélni ezeket a hármasokat. A csapatba kell illeszteni őket. Az msn alá tudatosan rakták össze a csapatot, a nagyobb spíler Fabregas helyett a melósabb Rakitic, Iniesta is lebutult, és a hármas is hoz áldozatokat, még Messi is. A BBC-ből egyedül Benzema az, aki úgy gondolja, hogy nem az egész csapat van ő érte, hanem mindannyian a csapatért vannak. A másik kettő nem ezt gondolja. Cére lehet mondani, hogy 95%-ban megéri az áldozatot, de az az 5% ki tudja mit jelent. Az, hogy a BBC miatt Kroos és Modric rendszerint túlórázik, James vagy Isco nem teljesedhet úgy ki, az nem csak Bale hibája. A koncepció is bűzlik már, nem lehet csak egy embert kiemelni. Persze az a legegyszerűbb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
+1.hehe írta:
belenézegettem a felkészülési meccsekbe, hiba volt. koncepció, felfogás és stílus nélküli semmi, mintha egy edzés lett volna.
borzasztó, nézhetetlen erőlködés
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
Alapból, nem lehet csak magában megítélni ezeket a hármasokat. A csapatba kell illeszteni őket. Az msn alá tudatosan rakták össze a csapatot, a nagyobb spíler Fabregas helyett a melósabb Rakitic, Iniesta is lebutult, és a hármas is hoz áldozatokat, még Messi is. A BBC-ből egyedül Benzema az, aki úgy gondolja, hogy nem az egész csapat van ő érte, hanem mindannyian a csapatért vannak. A másik kettő nem ezt gondolja. Cére lehet mondani, hogy 95%-ban megéri az áldozatot, de az az 5% ki tudja mit jelent. Az, hogy a BBC miatt Kroos és Modric rendszerint túlórázik, James vagy Isco nem teljesedhet úgy ki, az nem csak Bale hibája. A koncepció is bűzlik már, nem lehet csak egy embert kiemelni. Persze az a legegyszerűbb.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
céronaldo évek óta el van tűnve tavasszal, amikor igazán kéne vmit.realistahuni írta:Hát tavasszal ettől messze volt. Volt fél óránk a Juve ellen egyenlíteni hazai pályán és a legjobbunk úgy el volt tűnve hogy rossz volt nézni.CR évek óta hozza a 120%-ot.
belenézegettem a felkészülési meccsekbe, hiba volt. koncepció, felfogás és stílus nélküli semmi, mintha egy edzés lett volna.
borzasztó, nézhetetlen erőlködés
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
CR nem most állt át arra a játékra, hogy szinte csak a statra megy. Ez már évek óta így megy. De azt legalább brutál jól csinálja. Benzema pedig az előző szezonban hozta le az egyik legjobb teljesítményét, szóval de... Bale a legnagyobb hiba és majdhogynem tényleg minden rajta múlik. (nyilván támadásról beszélek) Egyrészt azért, mert rengeteg támadást akaszt meg, ráadásul a befejezéseknél is gyenge lett. Nem működik olajozottan a gépezet miatta, ez meg mínusz 1 embert jelent, ami a nagyobb csapatok ellen SOK.ziro4vr írta:Messze nem csak Bale a különbség. Az ő hányada a legnagyobb, de nem lehet azt csak rá fogni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát tavasszal ettől messze volt. Volt fél óránk a Juve ellen egyenlíteni hazai pályán és a legjobbunk úgy el volt tűnve hogy rossz volt nézni.CR évek óta hozza a 120%-ot.
- ziro4vr
Ja hát a bl, arról már írtam, szerintem elég simán megjósolható kik lesznek ott a végén, szóval igen, nagyjából nekünk kell megvernünk őket, ha nem akarunk újabb hullámot itt a fórumon május vége fele.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én azt tudom hogy nem hivátlanok,sőt szerintem tavaly is jobbak voltunk (igazából amióta világ a világ jobbak cagyunk ) de nem kéne elvénázni idén is a dolgokat mert azt megint köszönik majd szépen. És most a bl-re gobdolok elsősorban mert olyan gyenge a mezőny,hogy simán el tudok képzelni egy címvédést ha mi nem akadályozzuk meg.ziro4vr írta:Azért ők se hibátlanok, van egy erős soruk, a pad már gyengébb, és azt is kétlem, hogy hátul megint ilyen erősek lesznek. Illetve előbb-utóbb Neymar vagy Suarez egója is bekapcsolhatna, és mehetne egy kis feszültség, csak nem tart örökké ott ez a disneyland.dzsi91 írta: Nekem pont ez a bajom,hogy egy erős csapat van a mezőnyben és az pont a Barca, tavaly már sikerült naggyá tenni őket idén nem kéne.Sokkal nyugodtabb lennék a Több erős csapat lenne a mezőnyben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Messze nem csak Bale a különbség. Az ő hányada a legnagyobb, de nem lehet azt csak rá fogni.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
A BBC addig működött, amíg Bale nem volt dupla kula. CR évek óta hozza a 120%-ot. Benzema hiába hullámzó, a BBC szárnyalásánál is ugyanazt hozta, mint, amikor gyengén muzsikáltak. Szóval igazából Bale miatt vagyunk elmaradva az MSN-től. Lenne egy Reus, Sanchez, Hazard a walesi helyett, akkor ugyanúgy szétszednénk mindenkit elöl.realistahuni írta: CR még talány, de el fog jönni az idő amikor már a statok is elmaradnak nem csak a mezőnyjáték, és lehet az nincs is messze, viszont őt még semmiképpen nem írom le.
Benzema meg néha jó de egyedül ő sem fog már nagy dolgokat véghezvinni.
Benítez valószínűleg nem fogja kiszedni Bale-t ha nulla, mert nyomatni kell. Szóval kb az egész szezon rajta fog múlni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Azért ők se hibátlanok, van egy erős soruk, a pad már gyengébb, és azt is kétlem, hogy hátul megint ilyen erősek lesznek. Illetve előbb-utóbb Neymar vagy Suarez egója is bekapcsolhatna, és mehetne egy kis feszültség, csak nem tart örökké ott ez a disneyland.dzsi91 írta: Nekem pont ez a bajom,hogy egy erős csapat van a mezőnyben és az pont a Barca, tavaly már sikerült naggyá tenni őket idén nem kéne.Sokkal nyugodtabb lennék a Több erős csapat lenne a mezőnyben.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem pont ez a bajom,hogy egy erős csapat van a mezőnyben és az pont a Barca, tavaly már sikerült naggyá tenni őket idén nem kéne.Sokkal nyugodtabb lennék a Több erős csapat lenne a mezőnyben.ziro4vr írta:Nem tudom mi ez a negatív hangulat. Nem hibátlan a csapat, de nézzük meg a riválisokat is. Jó dolgotokban már nem tudjátok mibe kössetek bele. Egy rivális van akitől jogosan lehet tartani, a Barcelona. Nekik van három olyan emberük, akik bárhol, bármikor, bármennyit rúgnak kis túlzással, ezt rakták össze jól.
Tavaszra kell a toppon lenni, addigra kell időzíteni a formát, meg a rotálást megoldani. Bale középen egy nagy kihívás igen, de ez is csak nálunk nagyítódik fel, máshol neki is örülnének. Nyugi van.
Ja igen, Danilo azért szép fail volt ennyiért, ahhoz gratulálok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nekem is ez a bajom,a BBC már nem a régi. Benzema csak-csak hozza magát,de egyedül nagyon kevés,viszont Ronaldo egyre kevesebb mezőnyben,Baleről meg nem fogom leírni a 3423532345. hsz-t hogy milyen,megtettétek már helyettem,különösen Kerlon,aki január óta mindennap beírja ezt legalább 2x.2 éve nèg atom gólerős támadósorunk se az igazi már.
Csak velük pont mindenhol összefuthatunk az a baj.Egy rivális van akitől jogosan lehet tartani, a Barcelona.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
Nem tudom mi ez a negatív hangulat. Nem hibátlan a csapat, de nézzük meg a riválisokat is. Jó dolgotokban már nem tudjátok mibe kössetek bele. Egy rivális van akitől jogosan lehet tartani, a Barcelona. Nekik van három olyan emberük, akik bárhol, bármikor, bármennyit rúgnak kis túlzással, ezt rakták össze jól.
Tavaszra kell a toppon lenni, addigra kell időzíteni a formát, meg a rotálást megoldani. Bale középen egy nagy kihívás igen, de ez is csak nálunk nagyítódik fel, máshol neki is örülnének. Nyugi van.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Barátságos meccsek ide vagy oda, szerintem az szép lassan egyértelmű, hogy a BBC kanyarban sincs jelenleg az MSN-hez, és ez nem barca szopás, nekem elég tényszerűnek látszik.
Balet számításba se veszem, gyakorlatilag egy Dzsudzsival is előrébb lennénk.
CR még talány, de el fog jönni az idő amikor már a statok is elmaradnak nem csak a mezőnyjáték, és lehet az nincs is messze, viszont őt még semmiképpen nem írom le.
Az a baj hogy a barcával versenyzünk, mindhárom fronton ők a legkeményebb ellenfelek ezért hozzuk kell viszonyítani. Itt ami átbillentheti felénk a mérleget az egy sérüléshullám náluk, vagy egy újabb belső viszály amit már nem tudnak kezelni, esetleg a jóllakotság.
Még egy Bale-Reus cserével változhatnak tolgok talán, persze önmagában az sem elég, több dolognak kéne stimmelnie hogy megfogjuk a barcát.
Ha már bukunk akkor legyen akkora ami magával viszi perezt is, aztán jövőre lehet venni egy nagy levegőt, szépen átgondolni a dolgokat és kezdeni mindent előlről. Ez van. Ha az Asensio-Ödegaard-Vallejo vonal beválik pár év múlva talán elkészül a hőn áhított korszakos csapatunk.
Balet számításba se veszem, gyakorlatilag egy Dzsudzsival is előrébb lennénk.
CR még talány, de el fog jönni az idő amikor már a statok is elmaradnak nem csak a mezőnyjáték, és lehet az nincs is messze, viszont őt még semmiképpen nem írom le.
Az a baj hogy a barcával versenyzünk, mindhárom fronton ők a legkeményebb ellenfelek ezért hozzuk kell viszonyítani. Itt ami átbillentheti felénk a mérleget az egy sérüléshullám náluk, vagy egy újabb belső viszály amit már nem tudnak kezelni, esetleg a jóllakotság.
Még egy Bale-Reus cserével változhatnak tolgok talán, persze önmagában az sem elég, több dolognak kéne stimmelnie hogy megfogjuk a barcát.
Ha már bukunk akkor legyen akkora ami magával viszi perezt is, aztán jövőre lehet venni egy nagy levegőt, szépen átgondolni a dolgokat és kezdeni mindent előlről. Ez van. Ha az Asensio-Ödegaard-Vallejo vonal beválik pár év múlva talán elkészül a hőn áhított korszakos csapatunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2015. augusztus 9., vasárnap 21:30-kor.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A keretünk a tavalyihoz képest erősödött.
Talán a kapusposzton sem lesz feszültség végre, bár biztosan menni fog 1-1 potya után, hogy Iker ezt védte volna.
Védelmünk az rohadt erős, szerintem magasan a legjobb védelem Európában egyénekre lebontva, kérdés milyen lesz az összhang. A felkészülési meccsek alapján ígéretesnek tűnik a védelem, legalábbis ez a kevés kapott gól ezt mutatja.
Kp-n a cserék erősödtek. Casemiro nem váltja meg majd a világot, de kisebb csapatok ellen pont jó lesz arra, hogy Modric vagy Kroos pihenjen.
Plusz ugye talán végre lesz egy használható Jesé, ami szerintem nagy erősítés.
Arról meg nem is beszélve, hogy a kezdő lényegében nem változik, tehát összeszokottság meglesz. Tavaly is az őszi gálakezdő legyalulta az ellenfeleket, csak a sérülések közbeszóltak. Most erősebb jóval a pad.
Persze a legnagyobb erősítés az lenne, ha Bale ezzel a teljesítménnyel végre padon találná magát és menne a James-Modric-Kroos-Isco-Benz-Cé kezdő. Aztán jöhetne a padról Bale meg Jesé.
Viszont én azt érzem, hogy lesz itt még mozgolódás. Cheryshevék közül valaki biztosan távozni fog + Lucas Silva is szerintem. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Benzema tiplizik az Arsenalba, akkor meg biztosan lesz érkező(Reus esetleg?).
Összességében én nem látom negatívan a helyzetet.
Talán a kapusposzton sem lesz feszültség végre, bár biztosan menni fog 1-1 potya után, hogy Iker ezt védte volna.
Védelmünk az rohadt erős, szerintem magasan a legjobb védelem Európában egyénekre lebontva, kérdés milyen lesz az összhang. A felkészülési meccsek alapján ígéretesnek tűnik a védelem, legalábbis ez a kevés kapott gól ezt mutatja.
Kp-n a cserék erősödtek. Casemiro nem váltja meg majd a világot, de kisebb csapatok ellen pont jó lesz arra, hogy Modric vagy Kroos pihenjen.
Plusz ugye talán végre lesz egy használható Jesé, ami szerintem nagy erősítés.
Arról meg nem is beszélve, hogy a kezdő lényegében nem változik, tehát összeszokottság meglesz. Tavaly is az őszi gálakezdő legyalulta az ellenfeleket, csak a sérülések közbeszóltak. Most erősebb jóval a pad.
Persze a legnagyobb erősítés az lenne, ha Bale ezzel a teljesítménnyel végre padon találná magát és menne a James-Modric-Kroos-Isco-Benz-Cé kezdő. Aztán jöhetne a padról Bale meg Jesé.
Viszont én azt érzem, hogy lesz itt még mozgolódás. Cheryshevék közül valaki biztosan távozni fog + Lucas Silva is szerintem. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Benzema tiplizik az Arsenalba, akkor meg biztosan lesz érkező(Reus esetleg?).
Összességében én nem látom negatívan a helyzetet.