Konkretan a goljaink donto tobbsege valamilyen formaban tole indul. Szerintem Mbappen kivul nincs aki jelenleg baltamadokent tobbet tudna hozzaadni a vilagon. El kell tekinteni a fszsagaitol, Ancelottinak kene elbeszelgetnie vele. De gondolom ez mar nyilvan megtortent, talan ahogy idosodik majd kepes lesz erettebben viselkedni.Steve írta: Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.
Nekem nincs bajom vele, nem zavar, de nem egy Ronaldo, vagy CR na.
Szurkolok neki, hogy minél sikeresebb legyen.
Vinícius Junior - 7
- BlancoMark
Re: Vinícius Junior - 20
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
legyen balhé, hergelje a szurkolokat, ellenfeleket, en leszarom, de a teljesitmenyere nem hathat negativan, sőt inkabb benzinnek kéne lennie a tűzre (mint pl ceronaldo).
de nem ez van altalaban, idei minta alapjan.
az meg, hogy a sajat csapattarsaddal is leallsz vitazni, annyira ledobod a láncot, mi több ellököd, hogy hagyjon békén, ilyet nem lehet. kurvanagy pofont csaptam volna le neki, az egesz vilag rajta röhög, hogy annyira hópihe meg gyenge fejben, hogy a saját csapattarsaira se hallgat, akik sokkal tapasztaltabbak es többet ertek el...
annyira ostoba, hogy nem fogja fel, hogy saját magaval baszik ki, mikozben csak ki kellett volna huznia magát, mosolyogva rámutatni a cimerre, meg az eredmenyjelzore, aztan vigyorogva arrebbsetalni, a magas utat valasztva; az meg jobban faj es felbassza a vesztes felet, mert latja, hogy ha mar a sportban elvertek oket a faszba, de meg szemelyeskedni se sikerul, nem lehet ezt az embert kizökkenteni, mert stabil es erős fejben.
de vagy nem mondjak el ezt neki, vagy hiaba mondjak, ledobja a chip az agyában...
de nem ez van altalaban, idei minta alapjan.
az meg, hogy a sajat csapattarsaddal is leallsz vitazni, annyira ledobod a láncot, mi több ellököd, hogy hagyjon békén, ilyet nem lehet. kurvanagy pofont csaptam volna le neki, az egesz vilag rajta röhög, hogy annyira hópihe meg gyenge fejben, hogy a saját csapattarsaira se hallgat, akik sokkal tapasztaltabbak es többet ertek el...
annyira ostoba, hogy nem fogja fel, hogy saját magaval baszik ki, mikozben csak ki kellett volna huznia magát, mosolyogva rámutatni a cimerre, meg az eredmenyjelzore, aztan vigyorogva arrebbsetalni, a magas utat valasztva; az meg jobban faj es felbassza a vesztes felet, mert latja, hogy ha mar a sportban elvertek oket a faszba, de meg szemelyeskedni se sikerul, nem lehet ezt az embert kizökkenteni, mert stabil es erős fejben.
de vagy nem mondjak el ezt neki, vagy hiaba mondjak, ledobja a chip az agyában...
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért nagyon ne dugjátok a fejeteket a homokba, ha nem itt játszana top 3 legutáltabb játékos lenne a fórumon kb.
Gyűlölik mert provokatív - provokatív, mert gyűlölik. Ez egy ördögi kör ami akkor ér véget ha az okosabbik enged. A szurkoló az nem okos, és egyelőre Vini sem.
Mondjuk én speciel most viccesen fogtam fel, klasszikuson kell a balhé a sok bealvós laliga meccs után, pláne ha ilyen idegbeteg gavik vannak a túloldalon is.
Aztán eljön az idő amikor kibaszik a csapattal mert kiállítják a vergődései miatt, az már nem lesz annyira vicces.
Gyűlölik mert provokatív - provokatív, mert gyűlölik. Ez egy ördögi kör ami akkor ér véget ha az okosabbik enged. A szurkoló az nem okos, és egyelőre Vini sem.
Mondjuk én speciel most viccesen fogtam fel, klasszikuson kell a balhé a sok bealvós laliga meccs után, pláne ha ilyen idegbeteg gavik vannak a túloldalon is.
Aztán eljön az idő amikor kibaszik a csapattal mert kiállítják a vergődései miatt, az már nem lesz annyira vicces.
- Galacticos
Ugyanmar nem ezek miatt idegbeteg. Alapbol az szerintem, iszonyat konnyen kizokkentheto. Pedig meg jobb lenne ha csak a jatekkal foglalkozna. 0-4utan ki kene oket rohognie, meg mosolyogni akarmilyen zrikát kap. Ha forditva az eredmeny megertem h balhezik es frusztralt de egy 0-4ey oriasi meccs utan ne csinaljon mar ilyeneket tok felesleges.
Ezek mellett gol, golpassz, kiharcolt tizi. Es a golpassz az ev golpassza.
Ezek mellett gol, golpassz, kiharcolt tizi. Es a golpassz az ev golpassza.
- hehetheoriginal
realmadrid95 írta: Egyebkent sokan kerdeztetek, hogy miert volt ennyire elkattanva… kikerult par video, az egyiket toroltek mar. Mar a meccs elott elkezdtek skandalni, hogy Vinicius halj meg. Stadionnal, ahogy vonultak be a jatekosok, ott is folytattak. Amit toroltek, ott a meccs utolso 10 perceben ujra elkezdtek.
LOL. ennyire gyenge ne legyen már valaki.....realmadrid95 írta: Most nezem, hogy igazabol minden El Classicon ez megy.
https://sportsbrief.com/football/barcel ... icius-die/
Meg jo, hogy a liga fellep ez ellen is.
majd leültetjük anyát a kispadra, hogy megtörölgesse a pityergést.
emiatt kelt ki ennyire magából? egy győztes meccsen?
szégyen bazmeg.
rendes vilagban nem kéne aranylabdara eselyesnek lennie, de manapsag mar barmi lehet, barkit odaengednek, mert nincs szint.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most nezem, hogy igazabol minden El Classicon ez megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Egyebkent sokan kerdeztetek, hogy miert volt ennyire elkattanva… kikerult par video, az egyiket toroltek mar. Mar a meccs elott elkezdtek skandalni, hogy Vinicius halj meg. Stadionnal, ahogy vonultak be a jatekosok, ott is folytattak. Amit toroltek, ott a meccs utolso 10 perceben ujra elkezdtek.
- ikarus93
Sztem hatalmas potenciál van benne.Steve írta: Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.
Ha képes fejben összeszedni magát, akkor sztem aranylabda le fog esni neki a jövőben.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nyugdíj.hehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket
A ricki fiú csak simán keresi a feszkót, annyira nem ősbolond, mint te.Gyenge másolat így.
Szóval mégsem nyugdíj, bármennyire is vén fax vagy.
- hehetheoriginal
Nekem tetszik, hogy ennyire zavar amiért szóvá tettem Reyest és még néhány butaságodathehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket
Sőt ma elégedetten biccenthetsz is, arany ászoktól eltartott kisujjal, ez a mai fiú nem semmi, őstehetséghehetheoriginal írta: örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket
Ma nyugodtan kikapcsolódhatsz, nincs dolgod
- Mester77
Figyelj csak.. teljesen normálisan feltettem egy kérdést. Válasz nyilván azóta se jött, nem is várom már. Neked ugrásról szó sincs. Direkt írtam is, hogy nem ez a hszd alapján, hanem összességében kérdezem.golrick írta: Jó, de ez mi már, hogy nekem ugrik, én fociztam-e egyáltalán, a foci hús-vér sport, nem számok játszák, mert esélyekről beszélek?
Már nem azért, de ha x személy annyit focizott, tisztában kellene azzal lennie, hogy bizony többször lesz jó megoldásod, ha van passzsáv, ki van szolgáltatva a védő, nincs rajtad nyomás, van időd.
De téged tényleg el kell engedni. Nem vagy ép.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- hehetheoriginal
örülök, hogy nehanapjan kicsit pihenhetek, mert akad egy ilyen udvari bolond, aki helyettesit, es kelti a feszkot, en meg ciccentem a sört es elvezem az esemenyeket
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Folyamat ezek az xgk, meg sportelmelet, ilyen olyan statisztikak egy olyan csapat foruman, amelyik 5 éve szembekop mindenfele ujhullamu szakértőt meg a kis exctablazatukat. Jobb szakdogat írnal, mint pirlo.
En nem vagom minek eroltetni jo ideje már ezt, ebben a pokhendi stiloban. Kutyat nem erdekli
En nem vagom minek eroltetni jo ideje már ezt, ebben a pokhendi stiloban. Kutyat nem erdekli
Jó, de ez mi már, hogy nekem ugrik, én fociztam-e egyáltalán, a foci hús-vér sport, nem számok játszák, mert esélyekről beszélek?
Már nem azért, de ha x személy annyit focizott, tisztában kellene azzal lennie, hogy bizony többször lesz jó megoldásod, ha van passzsáv, ki van szolgáltatva a védő, nincs rajtad nyomás, van időd.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Olvass bele a vs barca topikba! Most!'shutterisland írta: + zseta es cronaldoforever ?
annak ellenere, hogy belem is belem all
ha kell, en birom, mikor masokkal kardozik.
egyebkent sokszor jo iranybol talal bele valamibe, szerintem nem lenne kozellenseg, ha ezt nem lenne ennyire konfliktus kereso es kioktato a stilus.
de bocs az offert, viniciusnak valoban olyan teremfocis volt az az assziszt azt sajna meg kell vallani, en nem is figyeltem fel ra a videon.
lehet addigra mar nem volt kedvem a reszletekhez.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
+ zseta es cronaldoforever ?
egyebkent sokszor jo iranybol talal bele valamibe, szerintem nem lenne kozellenseg, ha ezt nem lenne ennyire konfliktus kereso es kioktato a stilus.
de bocs az offert, viniciusnak valoban olyan teremfocis volt az az assziszt azt sajna meg kell vallani, en nem is figyeltem fel ra a videon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyiket sem hagytátok csak kivagtam őketLiamGallagher írta: Golrick/atesz/wxyz? Soha nem fogja megunni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema