FIFA
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Re: FIFA
HáááátMarci77 írta:Aki mar tradel az hogy all? Nekem van kemeny 6k-m+2 francia akiket nem adok el.
2200 Fifa Pontból, meg jó adag makkból
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1d7d6690eb
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 71d8e36e0e
Volt, kb 14k coinom, abból 1-2 jó üzletet tudtam csinálni. Godin és Mignolet úgy sikerült pl.
Ráadásul ott pihen még Assaidi is a padon, aki szerintem így, hogy silver lett 70k+.
Úgyhogy én kész kezdő kerettel várom a jövő heti nyitást
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Aki mar tradel az hogy all? Nekem van kemeny 6k-m+2 francia akiket nem adok el.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hat f*sza. Elvileg ma mar nem lesz webapp. Remelem hnap delig meglesz...
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
Venni játékost ilyenkor egyáltalán nem szoktam, viszont ha bontok egy viszonylag jó játékost akkor nagyon jó áron megveszik még az elején. Aztán várok amíg megérkezik a játék és azonnal leesnek az árak, akkor bevásárolok.Marci77 írta:Ja,hat ha lenne penzem most ra (eleve kartyan vagy paypalen),akkor en is vennek,de nem akarok arra kolteni :P Igy nehezebb. Tavaly se volt egyszeru.
Meg emlekszem hogy a csapat ami vagy 20k-ba kerult,2 het mulva 5ert tudtam eladni kb..
Tavaly pl. Yaya árából építettem egy közepesen jó spanyol csapatot
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- Marci77
Ja,hat ha lenne penzem most ra (eleve kartyan vagy paypalen),akkor en is vennek,de nem akarok arra kolteni :P Igy nehezebb. Tavaly se volt egyszeru.deni írta:Általában én veszek 10-20$ értékben fifa pontot és azzal alapozom meg a kezdőtőkét, valamint az alapcsapatot.Marci77 írta: Kinek mi a taktikaja a penzszerzesre(olcso csapatszerzesre)?
Ez eddig mindig bevált.
Meg emlekszem hogy a csapat ami vagy 20k-ba kerult,2 het mulva 5ert tudtam eladni kb..
- deni
Általában én veszek 10-20$ értékben fifa pontot és azzal alapozom meg a kezdőtőkét, valamint az alapcsapatot.Marci77 írta: Kinek mi a taktikaja a penzszerzesre(olcso csapatszerzesre)?
Ez eddig mindig bevált.
- Marci77
Oke. En is arra gondoltam,csak en se talaltam rola infot. Gondoltam hatha mas igen.deni írta:Szerintem olyan 7 órától. Hivatalos infot nem találtamMarci77 írta:Hanytol lehet ma tradelni?
Kinek mi a taktikaja a penzszerzesre(olcso csapatszerzesre)?
- deni
Szerintem olyan 7 órától. Hivatalos infot nem találtamMarci77 írta:Hanytol lehet ma tradelni?
rendeld elő, max lemondod előtte.dzsi91 írta:576-nál előrendelhető a FIFA 15 jelenleg 9.999 Ft.-ért, a kérdésem,hogy aki nem rendeli elő szóval ha megvárom amíg megjelenik és elmegyek megvenni drágább árra számítsak majd? Mert ha drágul akkor inkább előrendelem.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tescoban jó áron lesz...én még azt megvárom...bár lehet, hogy nem fog futni a gépemen...dzsi91 írta:576-nál előrendelhető a FIFA 15 jelenleg 9.999 Ft.-ért, a kérdésem,hogy aki nem rendeli elő szóval ha megvárom amíg megjelenik és elmegyek megvenni drágább árra számítsak majd? Mert ha drágul akkor inkább előrendelem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
576-nál előrendelhető a FIFA 15 jelenleg 9.999 Ft.-ért, a kérdésem,hogy aki nem rendeli elő szóval ha megvárom amíg megjelenik és elmegyek megvenni drágább árra számítsak majd? Mert ha drágul akkor inkább előrendelem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem éri meg vele szórakozni. Általában a válogatottakból szedem ki őket. Mindig szabadon hagyom magam, amikor nincs világverseny, és kapom az ajánlatokat, majd elfogadom, és felmondok, vagy csak nem mentek. Így megy ez végig, így sokkal naprakészebb vagyok, mint a hálózattal, de ezenkívül még a hírekből is lehet venni neveket, bár ott drága, ha nem ingyen igazolható.Marci77 írta: Globalis felderito halozat.
- Marci77
Itt egy gépigény. Ez alapján szerintem nem fog valami jól menni. De javítsanak ki ha tévedek Nekem jóval jobb épem van,de még így is néha előfordul egy kis microlagg (vagymianeve). Bár azért megveszemhunmadridista írta:Srácok ez az új demo nagyon laggol nekem...pedig mindent lehúztam minimumra...várható, hogy majd a teljes játék valamivel gördülékenyebben megy, vagy ne is álmodjak róla? Mert nem szívesen dobok ki akkor rá 10-12 ezer HUF-ot...
(amúgy laptopról nyomom a játékot: core i3-as proci, 4 GB memória, GeForce GT 630 1 GB videókari)
Köszönöm a segítségét előre is!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Más ötletem nincs, mint hogy itt nézd meg - lent a "CAN I RUN FIFA 15" résznél -, hogy milyen értékelést ad a laptopodra..hunmadridista írta:...
Más: Ma a változatosság kedvéért a FIFA14-el lenne problémám.. Úgy gondoltam adok neki még egy esélyt, és kipróbálom újra, de valamiért nem indul. Win 7-en tökéletesen futott, nemrég raktam fel a win 8-at, és most már nem indul el.. Valakinek valami tippje, hogy ez vajon mitől lehet?