Na, majd írd, hogy milyen.Realista24 írta: Na, ma megrendeltem a vezeték nélküli fülesem végre.
Egyrészt hónapok óta tervezem, másrészt a vezetékesnek az egyik fele letépődött
Remy biztos örül, az UA Project Rock True Wireless X-re esett a választás.
Valakinek van tapasztalata?
Elektronika
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, ma megrendeltem a vezeték nélküli fülesem végre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Okosóra témakörben valakinek saját tapasztalat?
Nem karkötő, hanem óra.
Nézegettem minden félét, párat kizártam, mert eléggé nagy darab, nem mutat jól a karon (kifejzetten a nagyon aktív életmódhoz valók). Viszont vannak elegáns fajták is. Huawei Watch GT és a Watch GT 2-t nézegetem. kb 8-9e a különbség. utóbbival már lehet telefonálni is. Kérdés, hogy ér-e ez annyit, hogy ráfizessen az ember. Samsung Active Watch elég pöpec, de az még drágább. Más nem nagyon jött szóba, amiknél ne kellene kompromusszum.
Valakinek tapasztalat ezekkel?
Nem karkötő, hanem óra.
Nézegettem minden félét, párat kizártam, mert eléggé nagy darab, nem mutat jól a karon (kifejzetten a nagyon aktív életmódhoz valók). Viszont vannak elegáns fajták is. Huawei Watch GT és a Watch GT 2-t nézegetem. kb 8-9e a különbség. utóbbival már lehet telefonálni is. Kérdés, hogy ér-e ez annyit, hogy ráfizessen az ember. Samsung Active Watch elég pöpec, de az még drágább. Más nem nagyon jött szóba, amiknél ne kellene kompromusszum.
Valakinek tapasztalat ezekkel?
- ___Samy___
Valami fasza Airfryert tudna valaki ajanlani?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Kercsó írta: ezért írtam léghűtőt és nem klímát. albérletben lakom, a tulaj nem túl kooperatív.
ezzel/hasonlóval szemezek
Mobil klima nem opció? Egyik ismerosomnel jartam a héten, negyedik emelet, főzés mellett a konyhát már nem bírta lehűteni, inkább becsukják ott az ajtót, de a lakás többi részén (2 háló + nappali) kellemes volt a levegő. Árban 60-70k körül vették. Ő mondjuk kifúrta a falat, de neten látni egész jó ablakon kivezetőket is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nem várok világ megváltást, pusztán azt remélem finomít a körülményeken.El Sie7e írta:Csodat ne várj, de valamennyit azért segit. Nekünk is volt ilyen mobil klimank, az adott helyiséget tudja viszonylag jól le hűteniKercsó írta: ezért írtam léghűtőt és nem klímát. albérletben lakom, a tulaj nem túl kooperatív.
kösz!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ilyet használ valaki közületek?
Igazából egy 35 nm-es kis panel lakásba szeretnék egy ilyet vásárolni viszonylag könnyen járható a helyiségek között között, általában délelőtt nem vagyok otthon, körbemenne és este meg üríteném.
Nézegettem, hogy ennek van 100.000 forintos változata, viszont 50-60.000 forintnál nem szeretnék többet áldozni rá. Vagy ebben az árkategóriában nem megérős?
Igazából egy 35 nm-es kis panel lakásba szeretnék egy ilyet vásárolni viszonylag könnyen járható a helyiségek között között, általában délelőtt nem vagyok otthon, körbemenne és este meg üríteném.
Nézegettem, hogy ennek van 100.000 forintos változata, viszont 50-60.000 forintnál nem szeretnék többet áldozni rá. Vagy ebben az árkategóriában nem megérős?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Csodat ne várj, de valamennyit azért segit. Nekünk is volt ilyen mobil klimank, az adott helyiséget tudja viszonylag jól le hűteniKercsó írta: ezért írtam léghűtőt és nem klímát. albérletben lakom, a tulaj nem túl kooperatív.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Kercsó
ezért írtam léghűtőt és nem klímát. albérletben lakom, a tulaj nem túl kooperatív.
#whatisyourexcuse
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ventillator jon ki abbol szerintem.Kercsó írta: így nyár közepére elfogyott a türelmem...
milyen léghűtési kütyüket javasoltok?
semmi tapasztalatom nincs e téren.
max 25-30ezer forintot szánok rá.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Hát erősen alálőttél, szerintem annyiért max hordozható klímát kapsz, amit ki kell vezetni az ablakon, szart se ér, és fogyaszt annyit mint ziro egy évben. Nekünk most 300 volt egy középkategóriás klíma, beszereléssel együtt.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Itt a vihar, nyiss egy ablakot.Kercsó írta: így nyár közepére elfogyott a türelmem...
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Kercsó
így nyár közepére elfogyott a türelmem...
#whatisyourexcuse
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudom, de a 362-es színe jobban tetszik.El Sie7e írta:vajon mi a különbség a 362 és a 363 között?Steve írta:
Közben megtaláltam a miénket.
Philips Steam & Go GC363
Ami ebben jó, hogy 1300w-os és ahogy írtam nem csöpög a gőz. Baromi gyorsan melegszik fel és már vasalhatsz is. Az ilyen szag meg baktérium eltávolító funkcióban nem hiszek/nem izgat.
Amire szerintem figyelni kell, az az erősség, a gőzkibocsátás teljesítménye(ez mind azonos a kettőnél) és az, hogy a gőz lecsapódás az ne okozzon extrém mennyiségűvízet/csöpögést, vagyis ne áztassa az ember rommá a ruhát. Erről a 362-vel nincs tapasztalatom, de a 363 jól működik nekem, biztos uolyan jó ebben is a kettő.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
vajon mi a különbség a 362 és a 363 között?Steve írta:Kerlon írta:
Heló, típust megírnád?
Köszi amúgy mindenkinek az infót, 15-20kért adják őket, annyiért bepróbálok egyet.
Philips Steam & Go GC363
Ami ebben jó, hogy 1300w-os és ahogy írtam nem csöpög a gőz. Baromi gyorsan melegszik fel és már vasalhatsz is. Az ilyen szag meg baktérium eltávolító funkcióban nem hiszek/nem izgat.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Steve
Kerlon írta:Heló, típust megírnád?Babinho írta: Nekünk is Philips gőzölős van, en imadom. Magamnak sose vasaltam, utáltam, ezzel viszont bármit pikkpakk. Nekünk szárítógép is van igy nem annyira gyűrött a ruha, ezzel átmegyek rajta mielott felveszem pár pillanat alatt és oké.
Én ajanlom. Én inget is szépen tudok vele vasalni.
Köszi amúgy mindenkinek az infót, 15-20kért adják őket, annyiért bepróbálok egyet.
Philips Steam & Go GC363
- Steve
Az ilyen említett álványos fogadod baromságok, azok gyengék.Kerlon írta: Madridom mindent is tudó népe!
Kerlon kummára utál vasalni, szóval dobná a hagyományos vasalót és egy gőzvasalót venne. Valakinek tapasztalata? Ajánlása? Egyáltalán normálisan vasalnak az ilyen szarok?
Előre is köszi a közérdekű infókat.
Nekem egy Phlips van és működik barkmi jól. Erős és tényleg sima lesz az ing és nem csöpök a pára belőle. Elolvastam több tesztet azután vettem. Nem tudom viszon mi a pontos szériaszáma, de megpróbálom elővadászni és írok akkor újra.Eddig nem talàltam meg.
Mindenesetre Philips.
Heló, típust megírnád?Babinho írta: Nekünk is Philips gőzölős van, en imadom. Magamnak sose vasaltam, utáltam, ezzel viszont bármit pikkpakk. Nekünk szárítógép is van igy nem annyira gyűrött a ruha, ezzel átmegyek rajta mielott felveszem pár pillanat alatt és oké.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nekünk is Philips gőzölős van, en imadom. Magamnak sose vasaltam, utáltam, ezzel viszont bármit pikkpakk. Nekünk szárítógép is van igy nem annyira gyűrött a ruha, ezzel átmegyek rajta mielott felveszem pár pillanat alatt és oké.