Zeneklub
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zeneklub
December 9?
Akkor még nyugodtan hátradõlhetnek.
Akkor még nyugodtan hátradõlhetnek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
ÁLLÁS
A többség már végzett az RR-féle ajánlással, heccsat, soadroli és Marci77 (valamint csabi*) értékeléseit még várjuk, ne feledjétek, a határidő december 9. (csütörtök) éjfél.
A többség már végzett az RR-féle ajánlással, heccsat, soadroli és Marci77 (valamint csabi*) értékeléseit még várjuk, ne feledjétek, a határidő december 9. (csütörtök) éjfél.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Tökéletes megfogalmazás. Mielőtt a linkre kattintottam tudtam, hogy ez lesz, ugyanis, ha a nagyságát kellene bemutatnom, én is ezt mutatnám. Egy baszott nehéz dal, és tökéletesen gyönyörűen letolja.Tarsi88 írta:Kalapács hangjáról pedig ez a szám mindent elmond:
http://www.youtube.com/watch?v=SU1hUFaTdMY
Gec. beleborzongtam, most hogy meghallgattam.
Amúgy tök aranyos mindenki, aki lehúzza az albumokat, mindenki bocsánatot kér. Tök jól esik, meg minden, de nem fontos, mindenkinek szíve joga.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kiss - Hot in the Sade
Hát engem annyira nem fogott meg ez az album amihez lehet az is hozzájárult, hogy az elmúlt két napban Dropkick Murphys szólt folyamatosan és azok után ez egy kicsit langyos album volt. Sok dallam ismerősen csengett, de csak egy volt ami annyira felkeltette az érdeklődésem, hogy megnézzem a címét a king of hearts. Ezt a számot valószínűleg előveszem még egy párszor.
6/10
Pokolgép - Pokoli színjáték
Ezt az lemezt már ismertem, nem is olyan régen pörgettem le. Sok mindent nem kell róla elmondani, KALAPÁCS.
Én is gondolkodtam, hogy tőle hozom a Kalapács és az akusztika albumot, de végül mások mellett döntöttem.
8,5/10
Kalapács hangjáról pedig ez a szám mindent elmond:
Hát engem annyira nem fogott meg ez az album amihez lehet az is hozzájárult, hogy az elmúlt két napban Dropkick Murphys szólt folyamatosan és azok után ez egy kicsit langyos album volt. Sok dallam ismerősen csengett, de csak egy volt ami annyira felkeltette az érdeklődésem, hogy megnézzem a címét a king of hearts. Ezt a számot valószínűleg előveszem még egy párszor.
6/10
Ezt az lemezt már ismertem, nem is olyan régen pörgettem le. Sok mindent nem kell róla elmondani, KALAPÁCS.
Én is gondolkodtam, hogy tőle hozom a Kalapács és az akusztika albumot, de végül mások mellett döntöttem.
8,5/10
Kalapács hangjáról pedig ez a szám mindent elmond:
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Nos tudni kell, én annyira nem szeretem a Pokolgépet, se a zene, se az énekeshangja annyira nem nekem való, pedig rockernek vallom magam.
Hát sajnos egyetlen egy szám sem emelkedett ki nekem a többi közül, kicsit egyhangú volt, kicsit olyan semmilyen... bocsi.
4/10
Kiss - Hot in the Sade
Na ez mán' sokkal jobban bejött, egyik számra se tudnám azt mondani, hogy nem tetszett. Különösen a Forever tetszett, a hangszerelése és az ének is ott volt rendesen. Egynek nagyon jó volt, köszönjük szépen.
6,5/10
Nos tudni kell, én annyira nem szeretem a Pokolgépet, se a zene, se az énekeshangja annyira nem nekem való, pedig rockernek vallom magam.
Hát sajnos egyetlen egy szám sem emelkedett ki nekem a többi közül, kicsit egyhangú volt, kicsit olyan semmilyen... bocsi.
4/10
Kiss - Hot in the Sade
Na ez mán' sokkal jobban bejött, egyik számra se tudnám azt mondani, hogy nem tetszett. Különösen a Forever tetszett, a hangszerelése és az ének is ott volt rendesen. Egynek nagyon jó volt, köszönjük szépen.
6,5/10
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem véletlen féltem tőle A hörgős rockok után ez a fajta áll tőlem a legtávolabb. Pedig szeretem a magyar zenéket, de most ez sem segített. Nagyon nem jött be sajna, sem az ének, sem a zene. Nem is nagyon tudok kiemelni számot/számokat róla, mert eléggé egybefolyt. Nem hosszú 38p egy albumnak, sőt nagyon rövid, de ez most soknak tűnt. Bocsi RR.
3/10
Viszont a Kiss albumot köszönöm
Nem véletlen féltem tőle A hörgős rockok után ez a fajta áll tőlem a legtávolabb. Pedig szeretem a magyar zenéket, de most ez sem segített. Nagyon nem jött be sajna, sem az ének, sem a zene. Nem is nagyon tudok kiemelni számot/számokat róla, mert eléggé egybefolyt. Nem hosszú 38p egy albumnak, sőt nagyon rövid, de ez most soknak tűnt. Bocsi RR.
3/10
Viszont a Kiss albumot köszönöm
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy kis késéssel de mindent pótolok
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Csabi* benne van még a zeneklubban?Értékelheti még az elmaradt illetve RR ajánlását?Mert tudtommal van neki már vinyója csak valahogy nemigen akar erre járni.
- RealRaúl77
Abba én is belefutottam Ott szartam le azt a levelet rögtön.messideco írta:Juj, ez a Tökfej c. szám mennyire aktuális, főleg a mai napon történő facebook-káosz miatt
nppeadani és később GT37 írta:Bocs RR
Annyira nem jön be a humora, de komolyan, csak a KISS miatt végig fogom néznipheco írta:http://www.youtube.com/watch?v=xi1159Rhpac
Na itt az élő bizonyíték, hogy jó döntést hoztam, hogy megint KISS-t ajánlottam, és hogy annyira sok rétű, hogy akinek nem jön be elsőre, bejöhet másodikrapheco írta:Félve kezdtem neki, miután az előző körben nem igazán jött be, ha jól emlékszem ott 4 körüli pontot adtam rá. Viszont ez most bejött, én se ismerek magamra, de komolyan tetszett elég sok szám, főleg az album első fele
Köszi ezért lett 1,5 helyett 3,5?GT37 írta:De azért természetesen értékelem az erőfeszítéseidet, RR.
A zenével nincs bajon, de a szövegeknél néha amúgy én is csak néztem, hogy ezt tényleg komolyan így gondolja? Mert van, és a későbbiekben is (szóval nem annyira lehet fogni a fiatal kelekótyaságra) egy két igen meredek sátánista szöveg, ami annyira nem jön be nekem (zeneileg viszont príma az is), és nem tudom, hogy ez most komoly dolog nála? Na hát ez van.... Szerencsére igen kis részben jellemző csak ez, és zenéjének 90%-át zenéstől, szövegestől tudom élvezni.Zsoc írta:a szövegek és zene viszont hagyott néhol egy kis kívánnivalót maga után, de rossznak sehol sem mondanám, csak kevésbé tetszetősnek.
messideco írta:Nem mélyedtem jobban bele a Pokolgép, és egyáltalán a Kalapács-életmű átfogóbb tanulmányozásába
Akkor itt az ideje, az Éjszakai bevetés album 40 perc, fórumozás mellé simán elmegy , vagy bármi mellé, háttérzenének. Hátha megvan ott azaz egy-két átütő szám :P Ha már alapból tetszett abban sem csalódnátok szerintem.Zsoc írta: Bár hiányzik egy-két igazán átütő szám még, ami másik szintre emelné az albumot, de hoz egy jó átlagot végig számomra
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
1. Kiss - Hot In The Shade
Jó volt, bírom a Kiss-t, bár néhol egyhangúnak tűnt a lemez, a kedvencem a Forever volt már rég ismerem.
7/10
2. Pokolgép - Pokoli színjáték
Ez még jobb volt
Nem mélyedtem jobban bele a Pokolgép, és egyáltalán a Kalapács-életmű átfogóbb tanulmányozásába, így többnyire ismeretlen volt a lemez tartalma. Az Itélet helyett c. számuk nagyon tetszett már korábbról is, illetve még több számnál gondoltam azt, hogy valahonnan ismerős.
8.5/10
Jó volt, bírom a Kiss-t, bár néhol egyhangúnak tűnt a lemez, a kedvencem a Forever volt már rég ismerem.
7/10
2. Pokolgép - Pokoli színjáték
Ez még jobb volt
Nem mélyedtem jobban bele a Pokolgép, és egyáltalán a Kalapács-életmű átfogóbb tanulmányozásába, így többnyire ismeretlen volt a lemez tartalma. Az Itélet helyett c. számuk nagyon tetszett már korábbról is, illetve még több számnál gondoltam azt, hogy valahonnan ismerős.
8.5/10
"And my heart will leave you never."
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Na ez már inkább feküdt nekem. Jól sejtettem, hogy közelebb fog állni a szívemhez. Bár hiányzik egy-két igazán átütő szám még, ami másik szintre emelné az albumot, de hoz egy jó átlagot végig számomra. Az Ítélet helyett viszi a prímet nálam, az kiemelkedik kicsit. Kalapács hangja nagyon különleges és bírom is azzal nem volt hiba, a szövegek és zene viszont hagyott néhol egy kis kívánnivalót maga után, de rossznak sehol sem mondanám, csak kevésbé tetszetősnek.
Nagyon vacillálok, de talán a 7/10 tükrözi leginkább. Úgyhogy legyen ennyi.
Na ez már inkább feküdt nekem. Jól sejtettem, hogy közelebb fog állni a szívemhez. Bár hiányzik egy-két igazán átütő szám még, ami másik szintre emelné az albumot, de hoz egy jó átlagot végig számomra. Az Ítélet helyett viszi a prímet nálam, az kiemelkedik kicsit. Kalapács hangja nagyon különleges és bírom is azzal nem volt hiba, a szövegek és zene viszont hagyott néhol egy kis kívánnivalót maga után, de rossznak sehol sem mondanám, csak kevésbé tetszetősnek.
Nagyon vacillálok, de talán a 7/10 tükrözi leginkább. Úgyhogy legyen ennyi.
- GT37
Hát ez nagyon nem jött be, bocs, RR. Végighallgattam, de úgy igazából semmi érzelmet nem váltott ki belőlem az egész, a szövegek néhány helyen kimondottan idegesítettek, és nem egyszer gondoltam arra, hogy jó lenne, ha minél hamarabb vége lenne. Viszont egy dolog biztos, hogy meg fog maradni belőle: az a jelenet, amikor az ördög bemegy a templomba, leül orgonázni, és menekül a sánta kántor.
Meglehetősen alacsony pontszámot leszek kénytelen adni, mondjuk egy olyat, hogy
3,5/10
De azért természetesen értékelem az erőfeszítéseidet, RR.
Mindenesetre összességében jó kör volt ez is, a Kiss-lemez miatt.
Hát ez nagyon nem jött be, bocs, RR. Végighallgattam, de úgy igazából semmi érzelmet nem váltott ki belőlem az egész, a szövegek néhány helyen kimondottan idegesítettek, és nem egyszer gondoltam arra, hogy jó lenne, ha minél hamarabb vége lenne. Viszont egy dolog biztos, hogy meg fog maradni belőle: az a jelenet, amikor az ördög bemegy a templomba, leül orgonázni, és menekül a sánta kántor.
Meglehetősen alacsony pontszámot leszek kénytelen adni, mondjuk egy olyat, hogy
3,5/10
De azért természetesen értékelem az erőfeszítéseidet, RR.
Mindenesetre összességében jó kör volt ez is, a Kiss-lemez miatt.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Juj, ez a Tökfej c. szám mennyire aktuális, főleg a mai napon történő facebook-káosz miatt
"And my heart will leave you never."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kiss - Hot In The Shade
http://www.youtube.com/watch?v=xi1159Rhpac
Mindig ez jut eszembe a Kissről Na viccet félretéve:
Félve kezdtem neki, miután az előző körben nem igazán jött be, ha jól emlékszem ott 4 körüli pontot adtam rá. Viszont ez most bejött, én se ismerek magamra, de komolyan tetszett elég sok szám, főleg az album első fele. Ami a legjobban bejött az a Betrayed. Sajnos nem tudtam olyan hosszú értékelést írni, mint amilyen RR bevezetése volt
7/10
Viszont a Pokolgéptől még jobban félek
http://www.youtube.com/watch?v=xi1159Rhpac
Mindig ez jut eszembe a Kissről Na viccet félretéve:
Félve kezdtem neki, miután az előző körben nem igazán jött be, ha jól emlékszem ott 4 körüli pontot adtam rá. Viszont ez most bejött, én se ismerek magamra, de komolyan tetszett elég sok szám, főleg az album első fele. Ami a legjobban bejött az a Betrayed. Sajnos nem tudtam olyan hosszú értékelést írni, mint amilyen RR bevezetése volt
7/10
Viszont a Pokolgéptől még jobban félek
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Pokolgép-Pokoli színjáték
Sose szerettem a Pokolgépet és nem változott ezzel az albummal sem ez a dolog.2 szám azért tetszett(ebből az Ítélet helyettet ismertem is).Bocs RR de ez nálam csak 4 pont.
Sose szerettem a Pokolgépet és nem változott ezzel az albummal sem ez a dolog.2 szám azért tetszett(ebből az Ítélet helyettet ismertem is).Bocs RR de ez nálam csak 4 pont.
- RealRaúl77
Nagyon megy ez nekedGT37 írta:kissálsz
Hú gyerekek, már megérte itt lenni, még ha GT ki is vág
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Pokolgép-Pokoli színjáték
Erről csak röviden, mivel ismertem őket, szeretem is nagy meglepetés nem ért!
Mint mondtam a Kard(Hard) zenekar jobban bejön mint a Pokolgép, de azért a Pokolgép is fasza!
Kalapács Józsinak nagyon jó hangja van, egyedi könnyen felismerhető, de azért nálam vannak nála jobbak is, viszont a Pokolgép zenéjéhez nagyon illett!Nekem a Vallomás és a Újra születnék volt erről az albumról a kedvenc!
7,5
A KISS Symphony - Alive IV is meghallgatom majd, pár számot így róla már külön-külön meghallgattam szóval szerintem az is jobban bejönne mint ez a mostani ajánlás!Viszont most ez tetszik a legjobban!
Egyébként a Kiss-el így több számukat meghallgatva más-más albumról, úgy vagyok mint a Led Zeppelinnel, vagy például a Metallicával, van egy,két számuk ami nagyon tetszik, elismerem, hogy jók(nagyon jók) de valahogy vagy a zenei stílus vagy éppen hangjuk nem áll annyira közel hozzám!Ettől függetlenül mindhárom kiváló zenekar a maga nemében!
Erről csak röviden, mivel ismertem őket, szeretem is nagy meglepetés nem ért!
Mint mondtam a Kard(Hard) zenekar jobban bejön mint a Pokolgép, de azért a Pokolgép is fasza!
Kalapács Józsinak nagyon jó hangja van, egyedi könnyen felismerhető, de azért nálam vannak nála jobbak is, viszont a Pokolgép zenéjéhez nagyon illett!Nekem a Vallomás és a Újra születnék volt erről az albumról a kedvenc!
7,5
A KISS Symphony - Alive IV is meghallgatom majd, pár számot így róla már külön-külön meghallgattam szóval szerintem az is jobban bejönne mint ez a mostani ajánlás!Viszont most ez tetszik a legjobban!
Egyébként a Kiss-el így több számukat meghallgatva más-más albumról, úgy vagyok mint a Led Zeppelinnel, vagy például a Metallicával, van egy,két számuk ami nagyon tetszik, elismerem, hogy jók(nagyon jók) de valahogy vagy a zenei stílus vagy éppen hangjuk nem áll annyira közel hozzám!Ettől függetlenül mindhárom kiváló zenekar a maga nemében!
- GT37
Akkor jóRealRaúl77 írta:De vicces volt
Érdekes, hogy kb azokat a számokat emelted ki, amik nekem is leginkább bejönnek, egy kevéske eltéréssel, ez sejtet valami metszetet a zenei ízlésünkben, mégis az általam egyik legjobbnak megítéltet negatív irányba emeled ki, és Zsoc is (Rise to it).
Mondjuk ma reggel netezés közbe azon kaptam magam, hogy a Rise To It-et dúdolgatom... Pedig nem jött be nagyon a szám, de úgy tűnik, belefészkelte magát a fejembe.
Tudtam, hogy nem fogom eltalálni... A másik tippem: Somewhere Between Heaven And Hell? (Igaz, így jobban belegondolva tuti, hogy nem ez lesz az. )RealRaúl77 írta:Kíváncsivá tettél, mi az.
Írd le a másikat is, aztán megírom pü-ben, hogy közte van-e, de a megoldást csak a következő ajánlás napján írom le De +1 pontot csak akkor kapsz, ha ez lesz az (ami nem másfél, hanem kettő, mert egynél rosszabbat senkinek sem adnék, a próbálkozást, és az ajánlást is díjazom )
Ha sokáig terrorizálod még a népet ezzel, akkor vagy kissálsz (haha) a zeneklubból, vagy beleírom a szabályzatba, hogy a Kisstől nem lehet ajánlani.RealRaúl77 írta:Egyébként szerintem mi köszönjük, hogy létrehoztad ezt az egészet, és nagyon remélem, hogy lesz még sok-sok kör, hogy minél több fantasztikus KISS albumot hozhassak
Nehogy komolyan vedd.
A Pokolgép-albummal szerintem este jövök, így elsőre nem hiszem, hogy annyira be fog jönni, de hát nem egyszer ért már meglepetés a zeneklubban.
- RealRaúl77
Ha esetleg úgy döntesz, hogy belekóstolsz, akkor itt az olvasni való. Lényegesen rövidebb, mint a mostani
- RealRaúl77
Ezt hívják ugye ízlések, és pofonoknak. Van, akinek maszkos, van akinek unmasked, van akinek egyáltalán nem, van akinek mindkettő. Nálam a két kedvenc egy unmasked (ez), meg egy maszkos, eredeti felállással. Creatures meg egy zúzósabb album, bár ott is vannak lágyabb zenék, pl I still love you. Úgy látszik téged ezzel a fajtával fogtalak volna meg jobban. Ezt egy kicsit sajnálom. De azt javaslom, ha akarsz egy esély adni a bandának, és van időd, akkor hallgasd meg, és amennyire csak lehet, nézd is a felvételt, az előző ajánlásom, a Symphony-t. Ami igaz koncert album, ezért nem adja át teljesen a dolgot, de a klasszikusokat összeszedi. Aztán, ami tetszett, vagy érdekel, azt hallgasd meg stúdióban is. Mert igazából ezen az albumon ismeretlenebb számok vannak, nem is nagyon játszák őket, csak ez is a KISS egyik arca, és ezt az Unmasked-ot, a populárisabb időszakukat jól bemutatja. De ha gondolod írok pü-ben, vagy akár ide is számokat.
Ne aggódjatok, nem fogok mindenkire így rászállni Csak az írásodból adódóan megláttam benned a lehetőséget, hogy valamilyen szinten fogékony vagy a bandára, gondoltam segítek + ugye már a Symphonyt ajánlottam, szóval hozzátartozik ehhez az egészhez, amit itt művelek, csak hogy ne maradjon ki a jóból.
Ne aggódjatok, nem fogok mindenkire így rászállni Csak az írásodból adódóan megláttam benned a lehetőséget, hogy valamilyen szinten fogékony vagy a bandára, gondoltam segítek + ugye már a Symphonyt ajánlottam, szóval hozzátartozik ehhez az egészhez, amit itt művelek, csak hogy ne maradjon ki a jóból.
Gene azért nem áll messze annyira a rekedtesebb hangú énekesektől, tény nem is kimondottan az. Bár itt valamennyivel azért lágyabban énekelt.BBarni írta:bár nekem a rekedtesebb hangú énekesek jönnek be jobban, de tény nekik is jó hangjuk van!