H.E.H.E. írta:akik olyan ocsmányak hogy a hányás kerülget
Szerintem ők is ezt gondolják rólad.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 14., kedd 11:42
H.E.H.E. írta:akik olyan ocsmányak hogy a hányás kerülget
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 14., kedd 9:34
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 14., kedd 9:19
Tele van a világ egyedülálló free milfekkel.H.E.H.E. írta:egy pofánverés jár amért tönkreteszed más családját
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 13., hétfő 12:14
egy pofánverés jár amért tönkreteszed más családjátziro4vr írta:AZ lesz, köszönöm a tippeket. Ideje keresgélnem ismét, valami jó 30as anyukát akarnék.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 13., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. augusztus 13., hétfő 10:13
Engedd el... az ilyen után felesleges menni. Nem vagy Te elmebeteg, h le kelljen tiltogatni nem ?ziro4vr írta:Engem most letiltott a tegnap említett tehetős leányzó..se facebook se semmi, szerintem a számom is tiltotta. Mit tudnék tenni?
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 13., hétfő 9:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. augusztus 13., hétfő 9:53
Írd meg privátban a nevét, szólok pár jó szót az érdekedben.ziro4vr írta:Engem most letiltott a tegnap említett tehetős leányzó..se facebook se semmi, szerintem a számom is tiltotta. Mit tudnék tenni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 13., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2018. augusztus 13., hétfő 8:45
Szerintem 1 napig fogsz maximum szorongani miatta. Kapard össze magad és nyomulj egy másik nőre.ziro4vr írta:Engem most letiltott a tegnap említett tehetős leányzó..se facebook se semmi, szerintem a számom is tiltotta. Mit tudnék tenni?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 13., hétfő 8:41
persze de legalább megspórolod az időt amit pl neten szánnál majd találkozásnál még se jössz be neki és lekoppint.Santi írta:Mondjuk ez szerintem csak akkor jön be, ha alapjáraton elég jól nézel ki, mert őszintén mi számítana az utcán egy leszólításnál? Az első mondatod talán egy kicsit, nyilván hogy szólítod meg az fontos, de leginkább az hogy utána rádnéz bejösz-e neki annyira, hogy beszélgetésbe elegyedjen veled vagy elhajtson, hogy ne haragudj sietek, nem érek rá stb. stb.kierkegaard írta:vagy utcán leszólítani a hölgyet.
Viszont tény, ha az utcán egy hosszabb beszélgetésig eljutsz egy random idegen lánnyal, akkor eleve félig már nyert ügyed van.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2018. augusztus 13., hétfő 8:39
Elengedni. Nem szabad ilyenkor utána menni és hülyét csinálni magadból. Sok csaj van még.ziro4vr írta:Engem most letiltott a tegnap említett tehetős leányzó..se facebook se semmi, szerintem a számom is tiltotta. Mit tudnék tenni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 13., hétfő 8:33
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. augusztus 13., hétfő 8:28
Mondjuk ez szerintem csak akkor jön be, ha alapjáraton elég jól nézel ki, mert őszintén mi számítana az utcán egy leszólításnál? Az első mondatod talán egy kicsit, nyilván hogy szólítod meg az fontos, de leginkább az hogy utána rádnéz bejösz-e neki annyira, hogy beszélgetésbe elegyedjen veled vagy elhajtson, hogy ne haragudj sietek, nem érek rá stb. stb.kierkegaard írta:vagy utcán leszólítani a hölgyet.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. augusztus 13., hétfő 8:15
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 13., hétfő 7:46
HozzászólásSzerző: Kyller » 2018. augusztus 13., hétfő 7:43
Vagy egy gyereket...vegyél egy kutyát, és a többi jön utána magától.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. augusztus 13., hétfő 7:34
Lehet csak én gondolom így, de szerintem jön magától az ilyesmi, mindig vannak olyan élethelyzetek ahol lehet ismerkedni. A tindert és társait sose próbáltam, és őszintén nem is tartom sokra, barátnőt biztos nem.ott keresnék.Zidane’98 írta:Azoktól kérdezném akik radaroznak, ti hol szoktatok ismerkedni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 13., hétfő 7:00
Zidane’98 írta:Hehe lány?Steve írta:Én házas vagyok, van egy kislányom.Imádom mindkettőjüket. A legjobb dolog az életemben, hogy van ez a két csaj.
De hehe miatt persze bármikor félrelépnék.
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. augusztus 12., vasárnap 23:27
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem