Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 26., csütörtök 13:10

A probléma ott van, hogy a klubnak most van pénze és szándéka is erősíteni. Értsd, idén szeretnének erősíteni a támadószekciót, ami nem csoda látva az elmúlt éveket.

Ha jön Mbappe, akkor ez pipa. Ha nem jön Mbappe, és várunk egy évet, aztán esetleg meggondolja magát, akkor elvesztegettünk egy évet, mert a pénz parlagon hever, a csatárkérdést pedig eltoltuk, magyarul kidobtunk egy évet. Ha nem jön MBappe, akkor jövőre másra kell majd egy vagyont költeni. Ergo nem leszünk előrébb, hanem egy év csúszással van egy B megoldásunk. Ezt kockáztatjuk azzal, ha most nem hozzuk el. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy ha nem most jön akkor majd jövőre. Úgy tényleg hülyeség érte fizetni, de a világ sajnos nem ilyen, lehet hogy kedvezően alakulnak a dolgai a PSG-ben, Messi lesz a legújabb legjobb barátja, vagy odamegy Cé, vagy ZZ, vagy összejön neki valami párizsi punci,vagy kap még egy zsák pénzt, stbstb. Bármi lehet, ha ma szembejön egy lehetőség, akkor nem biztos hogy később is ott lesz. Ramos tudna erről mesélni.

Engem nem zavar, ha a klubvezetés lelövi idén a Mbappe projektet, de nem nézném hülyének őket azért, ha megmozgatnak érte egy vagyont. Teljesen érthető számomra, az előbbiek miatt.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 26., csütörtök 13:00

sonic írta: Semmifele alkupozicioban nincsenek. Oruljenek hogy barmi penzt kapnak erte es nem uljuk ki amig lejar a szerzodese. Oriasi nagy szerencsejuk van mar azzal is hogy Perez megaloman es inkabb fizet erte iden...

Ha kepesek leszunk 200 millio korul fizetni erte en nagyon csalodott leszek. Nevetsegesen szar uzlet. Nekik meg kb lotto 5-os.

Önámítás, hogy nincsenek alkupozícióban, hiszen a pénz nekik nem számít. Onnantól, hogy nekik teljesen mindegy, lesz-e belőle idén pénz, vagy sem, már nincs semmi a kezünkben.
Nekünk egy alkalmunk/lehetőségünk van most elhozni, vagy lesz belőle valami, vagy nem.
sonic írta: Ha megis hosszabbit akkor majd lesz mas aki a realba akar jonni. O meg abban az esetben megerdemli a PSG-t.

200 milliot kiadni egy lejaro szerzodesu jatekosert akinek a preferenciaja a real es szandeka jovore idejonni oriasi nagy baromsag szerintem. Akkor is ha benne van a kockazat hogy vegul megis hosszabbit vagy nem ide jon. Ha megis igy lesz, kit erdekel, nem o az egyetlen tamado a vilagon...

Tul van misztifikalva megint egy jatekos. Ha nem jon o akkor senki, 100 ev bojt, nem nyerunk semmit, lehuzhatjuk a klubot a retyon. Ezzel sosem fogok tudni azonosulni.
Ez a rész mondjuk telj. igaz, de olyanból, aki megfelel a képességek/hozható/ár háromszögből mindennek, nekem most nem ugrik be.
Igaz a franciánál is jelenleg az elsőről tudott, hogy megvan, a második állítólag, a harmadik meg kifutó szerződéssel valóban nevetségesen sok (de ez van).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:49

Ha megis hosszabbit akkor majd lesz mas aki a realba akar jonni. O meg abban az esetben megerdemli a PSG-t.

200 milliot kiadni egy lejaro szerzodesu jatekosert akinek a preferenciaja a real es szandeka jovore idejonni oriasi nagy baromsag szerintem. Akkor is ha benne van a kockazat hogy vegul megis hosszabbit vagy nem ide jon. Ha megis igy lesz, kit erdekel, nem o az egyetlen tamado a vilagon...

Tul van misztifikalva megint egy jatekos. Ha nem jon o akkor senki, 100 ev bojt, nem nyerunk semmit, lehuzhatjuk a klubot a retyon. Ezzel sosem fogok tudni azonosulni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:43

Nyilván kicsit színeztem a dolgot,de előttem is leírták páran,hogy veszélyes dolog otthagyni őt még egy évre.

A mi szezonunk meg a sérüléseken fog múlni,a keret - pláne ha érkezik a francia - elég jó szerintem bármire.
A támadószekcióban lesz bőven verseny a posztokért,kp top3,védelemben úgyis kialakul majd az állandó 4-es.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:39

sonic írta:

Ezt 200 millio elherdalasa nelkul is megtehetjuk egy evvel kesobb.

Vagy nem. Bármikor változhat a dolog, pl. odamegy ZZ, Mbappe meg köszöni, hosszabbít.
Most van egy lehetőség leigazolni, el lehet dönteni hogy kell-e vagy sem, de nem lehet biztosan kijelenteni, hogy ez a kapu később is nyitva lesz. Most nyitva van, ha nem élünk a lehetőséggel, akkor számolni kell azzal, hogy 1 év múlva máshogy képzeli el Mbappe a jövőt.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:30

chronic írta: Én is nagyon szomi leszek mikor majd ver 40 gólt kicsi kylian és tükörsimán húzzuk be a bajnokságot,illetve a bl-be is visszatérünk az esélyesek közé.
Ezt 200 millio elherdalasa nelkul is megtehetjuk egy evvel kesobb.

Mar ha tenyleg akkora nagy szam a francia hogy az erkezesevel varazsutesre hirtelen bl eselyes csapatta valunk. Ami erosen kerdeses...

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:28

Én is nagyon szomi leszek mikor majd ver 40 gólt kicsi kylian és tükörsimán húzzuk be a bajnokságot,illetve a bl-be is visszatérünk az esélyesek közé.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:22

raul 4 ever írta:
Anthony írta:
Senki sem fizeti ki egyből, miket beszélsz?
Nincs továbbadási díj sem, ha a Real pl. fizet 200-at a PSG-nek ők kell adjanak abból a Monaconak mondjuk 35-öt, nem kell még 35-öt rádobni..

Illetve ha a psg 200-at akar, akkor 235-ért fogja odaadni. Ez egy olyan rész, ami tovább drágítja az átigazolást.

Szerinted am. a psg bele fog menni részletfizetés, meg hasonló nyalánkságokba? Épp a legjobb játékosukat készüljük leigazolni. Szerintem irtó dühösek MBappéra, mert menni akar és a Realra, mert oda akar menni..
A helyükben én (kicsinyességből és dühből) csakis akkor engedném el, ha a másik fél egyben csenget.
Szerintem mindenkinek 200 a vérnyomása ott jelenleg:
-felépítették a csilli-villi projektjüket Messivel, Ramossal, Neymarral stb.-vel
-erre a "kis Teknőc" inkább menne.
-és közben a harmadik lehetőség, meg hogy jövőre ingyen mehet bárhova..
Ez olyan szintű arconrúgás szerintem nekik, hogy elképesztő. Muszáj valamit kifele is virítani, hogy ne tűnjenek full vaknak. Nem viccből tolják fel az árát az egekbe..

De persze lehet túlgondolom..
Semmifele alkupozicioban nincsenek. Oruljenek hogy barmi penzt kapnak erte es nem uljuk ki amig lejar a szerzodese. Oriasi nagy szerencsejuk van mar azzal is hogy Perez megaloman es inkabb fizet erte iden...

Ha kepesek leszunk 200 millio korul fizetni erte en nagyon csalodott leszek. Nevetsegesen szar uzlet. Nekik meg kb lotto 5-os.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:15

Anthony írta:
raul 4 ever írta: Mindegy, akkor sincs 200 Bappe-ra helyből, valami idő nyilván kell, amíg összeszedi a klub, mert a PSG tuti egyben akarja majd. Meg az a 35m "továbbadási díj" a Monaconak is rájön még.. Gondolom ők sem mennének bele, hogy csak sokára kapják meg..
Nincs továbbadási díj sem, ha a Real pl. fizet 200-at a PSG-nek ők kell adjanak abból a Monaconak mondjuk 35-öt, nem kell még 35-öt rádobni..

Illetve ha a psg 200-at akar, akkor 235-ért fogja odaadni. Ez egy olyan rész, ami tovább drágítja az átigazolást.

Szerinted am. a psg bele fog menni részletfizetés, meg hasonló nyalánkságokba? Épp a legjobb játékosukat készüljük leigazolni. Szerintem irtó dühösek MBappéra, mert menni akar és a Realra, mert oda akar menni..
A helyükben én (kicsinyességből és dühből) csakis akkor engedném el, ha a másik fél egyben csenget.
Szerintem mindenkinek 200 a vérnyomása ott jelenleg:
-felépítették a csilli-villi projektjüket Messivel, Ramossal, Neymarral stb.-vel
-erre a "kis Teknőc" inkább menne.
-és közben a harmadik lehetőség, meg hogy jövőre ingyen mehet bárhova..
Ez olyan szintű arconrúgás szerintem nekik, hogy elképesztő. Muszáj valamit kifele is virítani, hogy ne tűnjenek full vaknak. Nem viccből tolják fel az árát az egekbe..

De persze lehet túlgondolom..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:09

tcskhun írta: Szerintem a BL csoport sorsolás előtt vagy után találkozik Perez és csapata a PSG elnökével és csapatával és akkor fog eldőlni minden
Igen ezt írták is, hogy holnap randi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:08

Esti foci után remélem már irhatok a mbappe topicba. :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 12:02

Realista24 írta:
Pad'em írta: The Mbappé situation is very likely to be solved before the weekend, with Mbappé joining Real Madrid. @MarioCortegana

Ő elég jól hozza az infókat, egyik legmegbízhatóbb forrás Real kapcsán.

Odri elhúz, helye is megvan, Celta ellen bemutatkozik. Már az üdvözlő videóját is megcsinálták elvileg :D
Pique? :kalapos:
Meglepne ha Perez őt kérte volna fel erre a nemes feladatra :lol: Ezt minimum egy Scorsese kell rendezze :D

🚨| Breaking: Real Madrid want the signing of Mbappé to be closed before the next PSG game. The idea is that the footballer does not even travel to Reims. Everything could be very close. @RMadridistaReal [🎖]

Célegyenes ez már.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:56

Szerintem a BL csoport sorsolás előtt vagy után találkozik Perez és csapata a PSG elnökével és csapatával és akkor fog eldőlni minden

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:44

Pad'em írta: The Mbappé situation is very likely to be solved before the weekend, with Mbappé joining Real Madrid. @MarioCortegana

Odri elhúz, helye is megvan, Celta ellen bemutatkozik. Már az üdvözlő videóját is megcsinálták elvileg :D
Pique? :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:40

The Mbappé situation is very likely to be solved before the weekend, with Mbappé joining Real Madrid. @MarioCortegana

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:26

raul 4 ever írta: Mindegy, akkor sincs 200 Bappe-ra helyből, valami idő nyilván kell, amíg összeszedi a klub, mert a PSG tuti egyben akarja majd. Meg az a 35m "továbbadási díj" a Monaconak is rájön még.. Gondolom ők sem mennének bele, hogy csak sokára kapják meg..
ANDS írta: Na, a forbes.com oldalon találtam egy értékelést.
Van egy olyan mutatójuk, hogy a klub adóssága/ a klub jelenlegi értéke
Ez a Barcanal 6%, a Realnal 6%, az Atleticonál 26 %, vagyis a Tico szerintük jobban el van adósodva.
Bayernnél ugyanez a mutato 0 százalék, ahogy a Citynél, Psg- nél is, Liverpoolnál 2%.
Tottenhamnél ez 39%.
MU 16%.
Arsenal 7%.
Ez úgy hülyeség, ahogy van.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:23

ANDS írta:
Na, a forbes.com oldalon találtam egy értékelést.**
Kösz, de én a magam részéről elengedtem a témát. Perez(ék) jól vezeti(k) a klubot, nem nőnek az adóssághegyek, ki tudják fizetni a játékosok bérét, s az öreg nem megy le kutyába senkinek és semminek. Egy kőkemény és vérprofi üzletember.

Továbbra is úgy gondolom, hogy csak idő kérdése, hány napon belül költözik Bappe, ha mozdítható, Perez hozni fogja. A PSG szerintem csak izmozni próbál azzal, hogy visszadobtak érte 160 milliót, nem a Real a hülye a történetben.

Lanx

HozzászólásSzerző: Lanx » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:16

Az éves profit persze minél több annál jobb, de nem azt jelenti hogy nincs pénz. Meg kell nézni a pézeszközöket. Tudni kellene milyen adósságok járnak le a következő 1 évben, meg egyébként voltak kiadás csökkentések is bértömeg is szabadult fel a távozókkal. Nyilván lenne banki kölcsön a dologba dehát így működnek a vállakozások. Számol a havi bevételekkel és kiadásokkal (igen van benne becslés is pl ha jönnek a sztárok a bevételek is nőhetnek) és tudni fogják mi fér bele és mi nem. Azt hiszem ezt bizonyította a vezetés h ha a gazdasági részt kézben tudják tartani. Egy ilyen év után plusszban maradni az nem semmi teljesítmény!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:03

gaborz1 írta: Az mennyire tűnik validnak, hogy elhoznánk a Barcábol Ilaix Moribát? Pár napja még a Lipcse is vitte volna.
tehetseges srac jo adottsagokkal, de ha mar 18 evesen igy gondolkozik, akkor a szemelyisege vet fel kerdeseket.
barki jol jarna vele apropenzert, mint focista, akar ti is, de vannak ketsegeim az osszkepet illetoen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 10:41

gaborz1 írta: Az mennyire tűnik validnak, hogy elhoznánk a Barcábol Ilaix Moribát? Pár napja még a Lipcse is vitte volna.
Azt írják, hogy Perez a "megnemtámadási" miatt elvetette az ötletet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: