Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
[quote="dzsi91"][/quote]
Én igazából a barcások oldalát is meg tudom érteni. Nem teljesen fair a szurkolók részéről. Másrészről ha tudnám hogy a bukdácsolás miatt bl-t behúznánk, hát who da fuck cares? De ezt kb minden szurkoló így látja sztem.
Én igazából a barcások oldalát is meg tudom érteni. Nem teljesen fair a szurkolók részéről. Másrészről ha tudnám hogy a bukdácsolás miatt bl-t behúznánk, hát who da fuck cares? De ezt kb minden szurkoló így látja sztem.
Lampard Kroos és Modric szintű játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szokásos győzelem utáni húsleveses forum járásom közben találtam egy számomra érdekes dolgot,Nem tudom mennyire nem szabad idézni más fórumról egyáltalán vagy csak ellenséges dolgokat nem ezért spoilerbe rakom így elnézést és töröljétek ha valami rosszat csináltam de:
Barsza fórum, ők ugye nem igazán tudnak elvonatkoztatni a rivalizálástól:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nehéz úgy nem örülni a Real győzelmének, hogy közben számomra a PSG minden csak nem csapat. Emellett azért rohadtul gáz, hogy a Real úgy pofánköpi a szurkolóit hogy a BL-ben képesek játszani a bajnokságot meg hétről hétre elengedik. Vagy ha nem is, igazából nem is érdekli őket. Mármint a mutatott játék alapján. Ami azért szomorú. Amúgy garantálom, hogy Perez bármikor aláírná hogy 10 évig nem nyernek bajnokit ha BL-t meg igen. Az olyan idióta. Simán lehet, hogy hétvégén a Betis ellen X lesz vagy ki is kapnak.
Chelsea Fórum,semmi közünk igazából egymáshoz, egy semlges vélemény nem az nso-ról meg a facebookrol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mellékesen, azok, akik leírták a Realt, vagy leszarozták Zidanet (nem rátok gondolok, hanem világszinten) szimplán csak azt szerették volna, hogy ez legyen az igazság. De amúgy meg, hagyjuk már... Minden ugyanaz, mint tavaly, csak 3 Bl győzelemmel, totális világuralommal a hátuk mögött, feltehetően Ronaldo nem fogja kettétörni a lábát egy Real Betis elleni bajnokin, hanem leszarják a 30+ fordulós bajnokságot, és inkább fókuszálnak a sokkal nagyobb presztízsű, világszinten jobban követett Bl-re. Semmi nem változott... Ezek a játékosok nem lettek rosszabbak. Modric és Kroos Lampard szintű játékintelligenciával bír, Isco egy műszer, legalább is a lábai biztos, hogy nem emberi végtagok, Ronaldo a szokásos... és a padja még mindig elég hosszú a Realnak.
Ettől lehet kiesnek, ha nem is a PSG ellen, de simán megvan az esély, hogy valaki elveri őket. Meglátjuk, figyelembe véve, hogy a bajnokság totál hidegen hagyja őket, szerintem simán összeszedik magukat ismét..
Nem röhögni jöttem most meg fikázni csak szerintem rohadt érdekes,hogy mennyire máshogy látja egy barszás és egy tök semleges ezt a bl-liga dolgot. Én mint Real Madrid szurkoló,úgy érzem van beleszólásom és a igen alá írnám bármikor az "idóta" Perez filozófiáját (ezt a kevesebb liga több bl dolgot), nem is hiszem hogy a barsza szurkolókon kívül bármelyik top csapat szurkolóbázisa(Bayern,Juve,United,Chelsea) ne így gondolkodna.
És azzal sem értek egyet,hogy szándékosan adjuk le a ligát, egyszerűen nem akarjuk annyira mint a bl-t, ezért a másikra megy el több energia és ennyi.Ez az egész csapat a decimára lett összerakva,minden játékos úgy érkezett,hogy a tizedikért jött, az egész generáció a bajnokok ligájára lett felépítve és ezt szerintem sikerrel hozták és büszke vagyok mindegyikre.Ezt csak azoknak a szurkolóknak szerettem volna akik általánosságban fel vannak háborodva a liga teljesítményünkre, de egy ilyen bl menetelés mellett szerintem (gyakorlatilag 2011óta folyamat elődöntő) nem szabad a csapatot elővenni.2004-től 2010ig szerintem jogosan lehetett a bajnoki szereplés miatt károgni, mostanában szerintem annyira nem jogos, mert a két sorozat egymást keresztezi és ahhoz nagyon szerencsésen kell alakuljon a szezon,hogy a végén ne kelljen valamelyik között választani.Szerintem jól válaszottak az elmúlt években a srácok/edzők, az idei egy extrém eset, de ha ennek a vége is egy nagy menetelés lesz akár trófea nélkül is, nekem megérte.
Barsza fórum, ők ugye nem igazán tudnak elvonatkoztatni a rivalizálástól:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nehéz úgy nem örülni a Real győzelmének, hogy közben számomra a PSG minden csak nem csapat. Emellett azért rohadtul gáz, hogy a Real úgy pofánköpi a szurkolóit hogy a BL-ben képesek játszani a bajnokságot meg hétről hétre elengedik. Vagy ha nem is, igazából nem is érdekli őket. Mármint a mutatott játék alapján. Ami azért szomorú. Amúgy garantálom, hogy Perez bármikor aláírná hogy 10 évig nem nyernek bajnokit ha BL-t meg igen. Az olyan idióta. Simán lehet, hogy hétvégén a Betis ellen X lesz vagy ki is kapnak.
Chelsea Fórum,semmi közünk igazából egymáshoz, egy semlges vélemény nem az nso-ról meg a facebookrol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mellékesen, azok, akik leírták a Realt, vagy leszarozták Zidanet (nem rátok gondolok, hanem világszinten) szimplán csak azt szerették volna, hogy ez legyen az igazság. De amúgy meg, hagyjuk már... Minden ugyanaz, mint tavaly, csak 3 Bl győzelemmel, totális világuralommal a hátuk mögött, feltehetően Ronaldo nem fogja kettétörni a lábát egy Real Betis elleni bajnokin, hanem leszarják a 30+ fordulós bajnokságot, és inkább fókuszálnak a sokkal nagyobb presztízsű, világszinten jobban követett Bl-re. Semmi nem változott... Ezek a játékosok nem lettek rosszabbak. Modric és Kroos Lampard szintű játékintelligenciával bír, Isco egy műszer, legalább is a lábai biztos, hogy nem emberi végtagok, Ronaldo a szokásos... és a padja még mindig elég hosszú a Realnak.
Ettől lehet kiesnek, ha nem is a PSG ellen, de simán megvan az esély, hogy valaki elveri őket. Meglátjuk, figyelembe véve, hogy a bajnokság totál hidegen hagyja őket, szerintem simán összeszedik magukat ismét..
Nem röhögni jöttem most meg fikázni csak szerintem rohadt érdekes,hogy mennyire máshogy látja egy barszás és egy tök semleges ezt a bl-liga dolgot. Én mint Real Madrid szurkoló,úgy érzem van beleszólásom és a igen alá írnám bármikor az "idóta" Perez filozófiáját (ezt a kevesebb liga több bl dolgot), nem is hiszem hogy a barsza szurkolókon kívül bármelyik top csapat szurkolóbázisa(Bayern,Juve,United,Chelsea) ne így gondolkodna.
És azzal sem értek egyet,hogy szándékosan adjuk le a ligát, egyszerűen nem akarjuk annyira mint a bl-t, ezért a másikra megy el több energia és ennyi.Ez az egész csapat a decimára lett összerakva,minden játékos úgy érkezett,hogy a tizedikért jött, az egész generáció a bajnokok ligájára lett felépítve és ezt szerintem sikerrel hozták és büszke vagyok mindegyikre.Ezt csak azoknak a szurkolóknak szerettem volna akik általánosságban fel vannak háborodva a liga teljesítményünkre, de egy ilyen bl menetelés mellett szerintem (gyakorlatilag 2011óta folyamat elődöntő) nem szabad a csapatot elővenni.2004-től 2010ig szerintem jogosan lehetett a bajnoki szereplés miatt károgni, mostanában szerintem annyira nem jogos, mert a két sorozat egymást keresztezi és ahhoz nagyon szerencsésen kell alakuljon a szezon,hogy a végén ne kelljen valamelyik között választani.Szerintem jól válaszottak az elmúlt években a srácok/edzők, az idei egy extrém eset, de ha ennek a vége is egy nagy menetelés lesz akár trófea nélkül is, nekem megérte.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Emery a porkézásra nem kap eltiltást? Akkor lehetne neymár az edző is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
mi megnyerjük megint, a juvenak meg mindegy mikor esik ki, nem?istimester írta:Akkor hogyan tovább?Kerlon írta:ki is kaptunk tőlük
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
Hát tegnap láthattuk,hogy az öreg Real-ban van annyi küzdeni akarás és rutin,hogy megrépázza a nála fiatalabb és dinamikusabb csapatot.Csak megjegyzem,hogy amikor a bayern meg a barca volt ennyivel lassabb az ellenfelénél olyan szintű verést kaptak ,hogy azóta is emlegetik. Pár meccsre még ezt az öregedést lehet kompenzálni szívvel és okos pihentetéssel hála a bajnoki vesszőfutásunknak.De jövőre ez már tarthatatlan lesz és idén sem biztos ,hogy elég lesz a trófeára.istimester írta:Akkor hogyan tovább?Kerlon írta:ki is kaptunk tőlük
De ha most versenyben lennénk a ligáért tegnap véget is ért volna a dal szerintem,megöregedtünk, ne szépítsük a dolgokat.Egy nagy menetelés még benne lehet, de a sem biztos. Örüljünk ,hogy megint egy hatalmas meccset hoztak a srácok,úgy hogy most már azért vannak korlátaink, ez egyértelmű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2018. február 15., csütörtök 11:34-kor.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Akkor hogyan tovább?Kerlon írta:ki is kaptunk tőlük
ki is kaptunk tőlükistimester írta:Mi is öregecskék és statikusak vagyunk.ziro4vr írta:Az angolok sokkal dinamikusabbak, az öregecske, komótos Juventus ki fog esni.
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mi is öregecskék és statikusak vagyunk.ziro4vr írta:Az angolok sokkal dinamikusabbak, az öregecske, komótos Juventus ki fog esni.
az lehet hogy csak 8 mert a post szerint az elso kieseses szakasz volt. ebbol gondoltam hogy 16 kozott. de akkor javitottad. kosz. a lenyeg hogy most nem engedhetunk 4 golt nekik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha jól látom. UEFA és legjobb 8 az a 16.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
utoljara a psg 1993ban kapott ki idegenben 3-1 a 16 kozott. ellenfel: real madrid.
a vvt viszont 4-1re behuzta a psg es tovabbmentek.
a vvt viszont 4-1re behuzta a psg es tovabbmentek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az angolok sokkal dinamikusabbak, az öregecske, komótos Juventus ki fog esni.
Nem illik.
- Süti
Nem e? Khedira smafu?
Pedig örülnék neki, a Nápolynak jól jönne a bajnokságban.
Pedig örülnék neki, a Nápolynak jól jönne a bajnokságban.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Süti írta:Dybala egy komoly kis combsérülésből lábadozik, meglepne ha egyből erős lenne. Matuidi meg nem akkora tényező az idei Juvéban szerintem. Nekik Bonucci hiányzik máig nagyon, nem igazán a gólok. Mikor BL döntőket játszottak, akkor is kb ennyit rúgtak, csak nem kaptak otthon kettőt kb senkitől.Tádám írta:
Dybala, és lehet Matuidi is felépül.
Konkrétan nem volt a középpályán emberük, ezért rendszert kellet váltaniuk, nagyon kell nekik oda a francia, hogy azt játsszák, amit tudnak.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Süti
Dybala egy komoly kis combsérülésből lábadozik, meglepne ha egyből erős lenne. Matuidi meg nem akkora tényező az idei Juvéban szerintem. Nekik Bonucci hiányzik máig nagyon, nem igazán a gólok. Mikor BL döntőket játszottak, akkor is kb ennyit rúgtak, csak nem kaptak otthon kettőt kb senkitől.Tádám írta:
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Süti írta:Mitől érkezne erősebb Juve?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Süti
Mitől érkezne erősebb Juve?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem meg igy is tovabbmennek. A visszavagora erosebb Juve erkezik.Realista24 írta:Juve kiesik. Mar Higu buntetojenel eldőlt.RealAsensio írta:Sok ha meg talan eseten osszeallhat egy Bayern, Real, Barcelona, Man. City, Man. United, Liverpool, Roma, Juventus nyolcas...
Ezek kozul Roma es Liverpool johetne, de ha tovabbjutnak, a Chelsea is johet
ManU.
Bayern.
City.
Igy nyerjük meg a BL-t idén.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Juve kiesik. Mar Higu buntetojenel eldőlt.RealAsensio írta:Sok ha meg talan eseten osszeallhat egy Bayern, Real, Barcelona, Man. City, Man. United, Liverpool, Roma, Juventus nyolcas...
Ezek kozul Roma es Liverpool johetne, de ha tovabbjutnak, a Chelsea is johet
ManU.
Bayern.
City.
Igy nyerjük meg a BL-t idén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema