Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
2-0 lenne optimalis. de nem josolok semmit. felesleges.
Mondjuk biztam is benne, hogy a tied komoly, mert viccnek erős lett volna.Kerlon írta: Én nem viccnek szántam, de a többi se az.
Rég vártam én is ennyire meccset, valamiért úgy érzem ma működni fog a gépezetünk. Örülnék 2 gólos előnynek, szerintem kapunk fixen egyet, szóval 3-1 a tippem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2018. február 14., szerda 16:14-kor.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kár eltervezni, ilyen nem lesz, páros év van, az a miénk.M1Ö írta:
Ha véletlenül ő nyerne, egyesével verd hozzá az összeset.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Én nem viccnek szántam, de a többi se az.Realista24 írta:Amúgy tényleg azt hiszitek, hogy ezek a poénok viccesek is?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha véletlenül ő nyerne, egyesével verd hozzá az összeset.Süti írta:Fogadtam Barcás pajtival egy kocka sörben hogy továbbjutunk, úgyhogy duplán van miért szorítani.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Süti
Fogadtam Barcás pajtival egy kocka sörben hogy továbbjutunk, úgyhogy duplán van miért szorítani.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ejjj öcsém, még a végén megríkatsz itt... ez teli találat voltdzsi91 írta:Nincsenek elvárásaim,teli torokkal fogok üvölteni de ha egy korszaknak esetleg le kell zárulni akkor ez van.De
http://i.imgur.com/dMin28b.jpg
Ez meg tudja a franc, hogy jó-e nekünk. Mert igaz, hogy Silva még most is vezér, a jelenléte sokat számíthat, mert jól irányít hátulról, hiába kipottas azért. Viszont Kimpembe meg egy állat és nem is teljesen hülye. Erővel meg gyorsasággal félek, hogy meg fogja oldani. Gondolom ez Bale-nek szól.BBeno írta:BRÉKING - A L'Equipe információi szerint Thiago Silva kispados lesz a Real ellen! Marquinhos és Kimpembe fognak a védelem közepén játszani, a hírek szerint a döntés pedig pusztán a játékosok teljesítménye alapján született, vagyis Silva nem sérült...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
BRÉKING - A L'Equipe információi szerint Thiago Silva kispados lesz a Real ellen! Marquinhos és Kimpembe fognak a védelem közepén játszani, a hírek szerint a döntés pedig pusztán a játékosok teljesítménye alapján született, vagyis Silva nem sérült...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy tényleg azt hiszitek, hogy ezek a poénok viccesek is?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kérd el hehe aktképét Ramosról, jó lesz bemelegítésnek....nekem már kínálta...ziro4vr írta:Én meccs alatt szeretnék elmeni, többször is.Remy írta: este egyszer szeretnék csak jonni meccs utan.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
szlambkodo írta:Mbappe majd gondoskodik róla.ziro4vr írta: Én meccs alatt szeretnék elmeni, többször is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egy utolsó nagy tavaszi hadjárat benne van még ebben a keretben, meg is kell mutatni mire ez a nagy fogadkozás részükről, én hiszek bennük. Csapassuk. Legyen már este
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én csak annyit fűznék hozzá,hogy az utolsó meccseink amikor nem mi voltunk az esélyesek a bl-ben és vagy le voltunk nézve/sajnálva:
2014:Real-Bayern
2016:Real-Atletico
2017:Real-bayern
Real-Juve
Nincsenek elvárásaim,teli torokkal fogok üvölteni de ha egy korszaknak esetleg le kell zárulni akkor ez van.De
2014:Real-Bayern
2016:Real-Atletico
2017:Real-bayern
Real-Juve
Nincsenek elvárásaim,teli torokkal fogok üvölteni de ha egy korszaknak esetleg le kell zárulni akkor ez van.De
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mbappe majd gondoskodik róla.ziro4vr írta: Én meccs alatt szeretnék elmeni, többször is.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nyerni fogunk ma, de fixen kapunk gólt.
Utoljára június 3-án vártam ennyire meccset
Utoljára június 3-án vártam ennyire meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én meccs alatt szeretnék elmeni, többször is.Remy írta: este egyszer szeretnék csak jonni meccs utan.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
[quote="wZoLee7"]Ugyanez igaz ránk is. A pillanatnyi forma fog dönteni. Lehet hogy kikapunk ma, visszavágón meg megverjük őket. Közhelyszótár 56. oldal.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondanam h huznek egy varatlant a kezdovel es CR lenne kozepen de tudjuk a kezdot elore, szoval bbc...az a bajom h a psg pontosan felkeszulhetett mindenre amit a kezdonk jatszani tudRealAsensio írta:Ha Benzema mesterharmast rug ma este, mindenkinek veszek egy benzemás polot...sebydani írta:..és ha Benzema mesterhármast rúg Ziro modi lesz?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Instan rakott ki storyba Bappe kepeket, jol all neki a Bernabeu, remelem o is erzi
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha Benzema mesterharmast rug ma este, mindenkinek veszek egy benzemás polot...sebydani írta:..és ha Benzema mesterhármast rúg Ziro modi lesz?