Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wxyz

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 6., csütörtök 0:22

ha már egyéni villanásoktól kell várni a védelmek megbontását, akkor nem egyénekben kell keresni a hibát

ez az isco fényezés meg...már neymaron is túltesz

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 5., szerda 22:44

ziro4vr írta:
numberone1 írta: De meg is jobb mint egy Lucasz Vaszkez
Mondjuk az egyik 30 misi volt, a másik meg mennyi is..2?
Ez az resze ok ebben igazad van, csak mi is tudnank igazolni 30 millas tamadot a padra vagy rotalasara. Kik vannak nalunk szelre akik megtudja bontani a vedelmet, rosszterdu CR, lassu James, Bale :lol: , Vaszkez?....csak az egy szem Isco. :roll:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 5., szerda 22:40

wZoLee7 írta:Ami pozitív, az Carvajal, de rohadtul. Amíg így tolja Danilo kényelembe helyezheti magát a kispadon. Marcelo és Ramos is jól játszott. Tetszett hogy Modric végre pár percet játszott ott is ahol a helye lenne ebben a keretben.
Valaki viszont mondja meg hol van Bale :D Benitez a nagy madridi elemzésnél rájött, hogy nulla az ember?

Tökéletesen felesleges igazolás volt.

Azért várok egy pep ettől a világ legjobb edzője NSO cikket........még ma,vagy max holnap reggel 05:10 ig.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 5., szerda 22:37

Ami pozitív, az Carvajal, de rohadtul. Amíg így tolja Danilo kényelembe helyezheti magát a kispadon. Marcelo és Ramos is jól játszott. Tetszett hogy Modric végre pár percet játszott ott is ahol a helye lenne ebben a keretben.
Valaki viszont mondja meg hol van Bale :D Benitez a nagy madridi elemzésnél rájött, hogy nulla az ember?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 17:03

dannen írta:mit vártatok? hogy szezon rajtra csoda játékot nyomunk? eddig 1 gólt kaptunk, egyszer kaptunk ki tizikkel, örülni kéne, mert ha nem így lett volna most az lenne a gond, hogy nem nyerünk/rúgunk gólokat stb..
Ne csak olvasd, ertsed is amit írtam.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 5., szerda 16:40

morientes írta:
nmate írta:Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.
Nem vagy egyedul asszem.Bár nem vagyunk sokan.A legtobb embert,(akinek nem inge ne vegye),csak az èrdekli hogy nyerjunk.Hogy hogyan az már nekik mindegy.
az ilyenek lesznek pl. cselszi drukkerek, egy real fan szerintem nem csak az eredmények miatt lett az, hanem szórakoztató játékot is vár
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 5., szerda 16:33

nmate írta:Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.
Nem vagy egyedul asszem.Bár nem vagyunk sokan.A legtobb embert,(akinek nem inge ne vegye),csak az èrdekli hogy nyerjunk.Hogy hogyan az már nekik mindegy.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 16:10

Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 5., szerda 15:39

Inkább csak eredményesek voltunk. Balenek is összejött az 5. meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 15:37

Amugy a tamadojatekra gondoltam konkretan.

Kíváncsi vagyok miként hat a csapatra hogy gyakorlatilag alig változott a keret. Remélem ezzel azt érjük el hogy a szokasos bajnokság eleji botladozasok elmaradnak.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 5., szerda 15:34

Mondjuk az is csak a City ellen volt jó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 15:31

Csak a jatek kepe legyen majd biztató, nem akarok sablonos csapatot látni. Mondjuk erre meg van idő, de igazabol a keret nem változott szinte semmit, szoval elobb varom mint anno Ancelottinal.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 5., szerda 15:25

tucsoki írta:
___Samy___ írta:nem tudom volt-e már róla szó, de az nekem elég biztató, hogy az összes meccsünkön csak egy tizigólt kaptunk eddig, barátságos meccs ide vagy oda
Mike írta:biztató bizony. Talán végre a védekezésünk szintje is klasszis lesz, nem csak a védőink.
Sok csapat nem találja a góllövő formáját előszezonban, szezon elején. Többek közt mi sem. Ergo ilyesfajta következtetésnek nem sok értelme van.
Ez bem teljesen igaz, mert nekünk igazából helyzeteink nincsenek és nem a góllövés a problémánk, mert az csak a Milan és a Róma ellen nem ment. Egyedül a City meg az Inter ellen. volt pár kihagyott helyzet.
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. augusztus 5., szerda 15:06

Viszont a támadásaink maga a gyötrelem. :hmmm:
na viszont ezt nem tudom, mert egy meccset nem láttam még, csak a gólokat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 5., szerda 15:05

___Samy___ írta:nem tudom volt-e már róla szó, de az nekem elég biztató, hogy az összes meccsünkön csak egy tizigólt kaptunk eddig, barátságos meccs ide vagy oda
Mike írta:biztató bizony. Talán végre a védekezésünk szintje is klasszis lesz, nem csak a védőink.
Sok csapat nem találja a góllövő formáját előszezonban, szezon elején. Többek közt mi sem. Ergo ilyesfajta következtetésnek nem sok értelme van.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 5., szerda 14:28

Én jelenleg is csak annyit látok hogy a kp-ról vagy a szélről valaki beíveli és vagy jól érkezik egy fejes, vagy nem. Ezen viszont nincs mit csodálkozni. Bale játszik a 10-es poszton, neki kellene ott kiugratni, erre egy sorral hátrébbről próbálja Kroos meg Modric végrehajtani ezt. Az akcióink sokkal látványosabbak és hasznosabbak lennének ha Isco lenne azon a poszton, igaz még mindig sokat cipeli, de legalább képes két lábbal jól passzolni. A legjobb meg ott jelenleg a keretből Modric vagy Kroos lenne, de hát miért is vettünk volna egy ütközni és szerelni tudó kitartó embert a kp-ra?
Elképzelni is jó egy Benzema mögötti Isco-Modric-CR/James sort. Még a letámadások is mennének.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 5., szerda 14:00

Az egyetlen pozitívum eddig az, hogy úgy néz ki, hogy a csapatvédekezés rendben lesz. Ennyiből például jó a Vasquez meg a Cherishev. De, hogy semmi elképzelést és igazi focit nem látok, az biztos. Alakulhat még, meg biztos fog is, de idén is az lesz szerintem, hogy ha valamelyik keratív játékosunk villant valamit, akkor lesz zsuga, amúgy meg ha szarba leszünk, akkor CR fel előre Karim helyére és mehetnek az ívelések. Aztán lehet túl negatív vagyok, meg nem is akarom elhamarkodni, mert még a szezon sem indult el, de az előrejátékunk az nem bíztató, az biztos. Még mielőtt valaki félre értené... Nem a gólok mennyiségére értem, hanem arra, hogy azok is inkább villanásokból jöttek és nem szebbnél szebb támadásokból.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. augusztus 5., szerda 13:53

https://www.youtube.com/watch?v=1mJbC02BtFg
ez volt már? :| :lol:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 5., szerda 12:19

Viszont a támadásaink maga a gyötrelem. :hmmm:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 5., szerda 11:47

biztató bizony. Talán végre a védekezésünk szintje is klasszis lesz, nem csak a védőink.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: