Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
ha már egyéni villanásoktól kell várni a védelmek megbontását, akkor nem egyénekben kell keresni a hibát
ez az isco fényezés meg...már neymaron is túltesz
ez az isco fényezés meg...már neymaron is túltesz
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez az resze ok ebben igazad van, csak mi is tudnank igazolni 30 millas tamadot a padra vagy rotalasara. Kik vannak nalunk szelre akik megtudja bontani a vedelmet, rosszterdu CR, lassu James, Bale , Vaszkez?....csak az egy szem Isco.ziro4vr írta:Mondjuk az egyik 30 misi volt, a másik meg mennyi is..2?numberone1 írta: De meg is jobb mint egy Lucasz Vaszkez
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
wZoLee7 írta:Ami pozitív, az Carvajal, de rohadtul. Amíg így tolja Danilo kényelembe helyezheti magát a kispadon. Marcelo és Ramos is jól játszott. Tetszett hogy Modric végre pár percet játszott ott is ahol a helye lenne ebben a keretben.
Valaki viszont mondja meg hol van Bale Benitez a nagy madridi elemzésnél rájött, hogy nulla az ember?
Tökéletesen felesleges igazolás volt.
Azért várok egy pep ettől a világ legjobb edzője NSO cikket........még ma,vagy max holnap reggel 05:10 ig.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ami pozitív, az Carvajal, de rohadtul. Amíg így tolja Danilo kényelembe helyezheti magát a kispadon. Marcelo és Ramos is jól játszott. Tetszett hogy Modric végre pár percet játszott ott is ahol a helye lenne ebben a keretben.
Valaki viszont mondja meg hol van Bale Benitez a nagy madridi elemzésnél rájött, hogy nulla az ember?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ne csak olvasd, ertsed is amit írtam.dannen írta:mit vártatok? hogy szezon rajtra csoda játékot nyomunk? eddig 1 gólt kaptunk, egyszer kaptunk ki tizikkel, örülni kéne, mert ha nem így lett volna most az lenne a gond, hogy nem nyerünk/rúgunk gólokat stb..
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az ilyenek lesznek pl. cselszi drukkerek, egy real fan szerintem nem csak az eredmények miatt lett az, hanem szórakoztató játékot is vármorientes írta:Nem vagy egyedul asszem.Bár nem vagyunk sokan.A legtobb embert,(akinek nem inge ne vegye),csak az èrdekli hogy nyerjunk.Hogy hogyan az már nekik mindegy.nmate írta:Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem vagy egyedul asszem.Bár nem vagyunk sokan.A legtobb embert,(akinek nem inge ne vegye),csak az èrdekli hogy nyerjunk.Hogy hogyan az már nekik mindegy.nmate írta:Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.
Inkább csak eredményesek voltunk. Balenek is összejött az 5. meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Amugy a tamadojatekra gondoltam konkretan.
Kíváncsi vagyok miként hat a csapatra hogy gyakorlatilag alig változott a keret. Remélem ezzel azt érjük el hogy a szokasos bajnokság eleji botladozasok elmaradnak.
Kíváncsi vagyok miként hat a csapatra hogy gyakorlatilag alig változott a keret. Remélem ezzel azt érjük el hogy a szokasos bajnokság eleji botladozasok elmaradnak.
Mondjuk az is csak a City ellen volt jó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Csak a jatek kepe legyen majd biztató, nem akarok sablonos csapatot látni. Mondjuk erre meg van idő, de igazabol a keret nem változott szinte semmit, szoval elobb varom mint anno Ancelottinal.
Ez bem teljesen igaz, mert nekünk igazából helyzeteink nincsenek és nem a góllövés a problémánk, mert az csak a Milan és a Róma ellen nem ment. Egyedül a City meg az Inter ellen. volt pár kihagyott helyzet.tucsoki írta:___Samy___ írta:nem tudom volt-e már róla szó, de az nekem elég biztató, hogy az összes meccsünkön csak egy tizigólt kaptunk eddig, barátságos meccs ide vagy odaSok csapat nem találja a góllövő formáját előszezonban, szezon elején. Többek közt mi sem. Ergo ilyesfajta következtetésnek nem sok értelme van.Mike írta:biztató bizony. Talán végre a védekezésünk szintje is klasszis lesz, nem csak a védőink.
K
K
- ___Samy___
na viszont ezt nem tudom, mert egy meccset nem láttam még, csak a gólokatViszont a támadásaink maga a gyötrelem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
___Samy___ írta:nem tudom volt-e már róla szó, de az nekem elég biztató, hogy az összes meccsünkön csak egy tizigólt kaptunk eddig, barátságos meccs ide vagy oda
Sok csapat nem találja a góllövő formáját előszezonban, szezon elején. Többek közt mi sem. Ergo ilyesfajta következtetésnek nem sok értelme van.Mike írta:biztató bizony. Talán végre a védekezésünk szintje is klasszis lesz, nem csak a védőink.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én jelenleg is csak annyit látok hogy a kp-ról vagy a szélről valaki beíveli és vagy jól érkezik egy fejes, vagy nem. Ezen viszont nincs mit csodálkozni. Bale játszik a 10-es poszton, neki kellene ott kiugratni, erre egy sorral hátrébbről próbálja Kroos meg Modric végrehajtani ezt. Az akcióink sokkal látványosabbak és hasznosabbak lennének ha Isco lenne azon a poszton, igaz még mindig sokat cipeli, de legalább képes két lábbal jól passzolni. A legjobb meg ott jelenleg a keretből Modric vagy Kroos lenne, de hát miért is vettünk volna egy ütközni és szerelni tudó kitartó embert a kp-ra?
Elképzelni is jó egy Benzema mögötti Isco-Modric-CR/James sort. Még a letámadások is mennének.
Elképzelni is jó egy Benzema mögötti Isco-Modric-CR/James sort. Még a letámadások is mennének.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az egyetlen pozitívum eddig az, hogy úgy néz ki, hogy a csapatvédekezés rendben lesz. Ennyiből például jó a Vasquez meg a Cherishev. De, hogy semmi elképzelést és igazi focit nem látok, az biztos. Alakulhat még, meg biztos fog is, de idén is az lesz szerintem, hogy ha valamelyik keratív játékosunk villant valamit, akkor lesz zsuga, amúgy meg ha szarba leszünk, akkor CR fel előre Karim helyére és mehetnek az ívelések. Aztán lehet túl negatív vagyok, meg nem is akarom elhamarkodni, mert még a szezon sem indult el, de az előrejátékunk az nem bíztató, az biztos. Még mielőtt valaki félre értené... Nem a gólok mennyiségére értem, hanem arra, hogy azok is inkább villanásokból jöttek és nem szebbnél szebb támadásokból.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Viszont a támadásaink maga a gyötrelem.___Samy___ írta:nem tudom volt-e már róla szó, de az nekem elég biztató, hogy az összes meccsünkön csak egy tizigólt kaptunk eddig, barátságos meccs ide vagy oda
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
biztató bizony. Talán végre a védekezésünk szintje is klasszis lesz, nem csak a védőink.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane