Lehetnek gyorsak, futhatnak, mint a mérgezett egér. De labda nélkül semmire nem mennek, azt meg nem kell odaadni. A középpályán fog múlni minden, na meg persze a fránya helyzetkihasználáson.Steve írta:Én csak azt várom, hogy 100%-ot tegyünk oda.
Lötyögés volt idén, kezd a keret egy kicsit öregedni is, de jó lenne ha idén a BL-ben lenne még egy nagy dobásuk, majd nyáron lehet építkezni.
Megérdemelne ez a keret egy szép befejezést.
De ehhez együtt kell küzdeni.
Amitől én tartok az a sebesség különbség. Nézve 1-2 PSG meccset jóval gyorsabbnak tűnnek, de ez lehet csalóka is mert mi nem adtunk idén bele mindent, a PSG meg most van a toppon(illetve azt hiszik ).
Én bízom a Realban, remélem mindent beleadnak és nyerünk. Gólt jó lenne nem kapni.
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én csak azt várom, hogy 100%-ot tegyünk oda.
Lötyögés volt idén, kezd a keret egy kicsit öregedni is, de jó lenne ha idén a BL-ben lenne még egy nagy dobásuk, majd nyáron lehet építkezni.
Amitől én tartok az a sebesség különbség. Nézve 1-2 PSG meccset jóval gyorsabbnak tűnnek, de ez lehet csalóka is mert mi nem adtunk idén bele mindent, a PSG meg most van a toppon(illetve azt hiszik ).
Én bízom a Realban, remélem mindent beleadnak és nyerünk. Gólt jó lenne nem kapni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:Ennek a kéjnnek olyan buta feje van, mint mikor a segédmunkás kimagyarázza, hogy az a szigetelés úgy lyukasan, repedezve igenis tökéletes.
Beteg állatokLaMartin írta:Pedig David Guetta az:DRealista24 írta:Bazz, azt hittem Modric van a stúdióban
Szórakoztató volt ez a Juve-Spurs.Az egész Pipita karrier 1 meccsben, szép gól aztán a kegyelemdöfést mégsem tudja bevinni és pont ez a gól fog hiányozni a végelszámolásnál.
Amúgy a Juvét szerintem jó pár évre offoltuk Cardiffban, a kötelezőt hozzák majd, de ennek a generációnak annyi, majd talán a következő. Angolokat meg remélem a következő körben összesorsolják, mert bőven elég belőlük fele ennyi vagy még annak is a fele.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Egyértelműen elő lehet venni Allegrit, egyetértek. Talán túlságosan is nullan akarta tartani a Spurst. Hazai pályán már az első gól után, ami bár a tervezettnél előbb jött, egyből visszaálltak. Utána már csak kontrákból voltak meg az első félidőben a helyzeteik, 2 hatalmas Spurs hibával össze is jött két jogos tizi. Közben szintén egy nagy hiba után szerzett gólt Kane, rég láttam hogy a Juve ilyen szinten ilyen gólt kap. Buffon benne volt a második gólban, de azért kellett oda Eriksen klasszisa is. Nehéz lesz, de rutinból behúzhatják a taljánok, de nem ilyen játékkal.
Lloris nagyon jó kapus, ha egy 5 évvel fiatalabb lenne én mindenképp őt hoznám, sajnos már benne van a korban.
Lloris nagyon jó kapus, ha egy 5 évvel fiatalabb lenne én mindenképp őt hoznám, sajnos már benne van a korban.
Allegrit azért elővenném. Kezükben volt az irányítás a 2 gyors gól után, erre visszaállt és hagyta, hogy a Spurs összekapja magát.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Lehet. Ám akármilyen az argentin, szinte egyedül kellett megküzdenie az ellennel. Nagyon egyedül hagyták, max Costa segített be olykor.ziro4vr írta:Mondjuk higany ellionozta rendesen a 46. percben.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
monnyuk olaszoknál el lehet mondani, hogy nagyobb gödörben vannak, mint valaha.
úgy az egész ország focija.
nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen
úgy az egész ország focija.
nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megérdemelték az angolok, mindkettő csapat gyengén játszik, de ők akarnak. Olaszokat hazain ilyen gyengén ritkán látni. Mondjuk higany ellionozta rendesen a 46. percben.
Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Semleges nézőnek kiváló ez a meccs.
Buffon már nem annyira kiváló.
Buffon már nem annyira kiváló.
Tavaly óta csak gyengültek az olaszok.Latom megrogyasztottuk ezt a Juvet Buffonostol es Chiellinustul, tavaly ilyen hibakat nem vetettek.
- BlancoMark
Latom megrogyasztottuk ezt a Juvet Buffonostol es Chiellinustul, tavaly ilyen hibakat nem vetettek.
Buffon rendesen benézte. Lassan el kéne gondolkodni neki is a visszavonuláson, elég nagyokat bakizott ma is.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez a gól Buffoné.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ezt megette Buffon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mi volt ez a sorfal? És hol állt Buffon?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A bimbóját nyalogatnád ha brazil lenne, te kéjenc.H.E.H.E. írta:két harapás a dönerből, aztán megy is a jobbcsapott a ficakba
Nem illik.
eriksen. okosgól. nagy píler ő is.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
két harapás a dönerből, aztán megy is a jobbcsapott a ficakba
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez a Juve BL döntős csapat, és idén is simán benne lehetnek a top4-ben (vagy kiesnek a Tham ellen:D )illgner írta:Ez a Juve tele van máshonnan kiszuperált játékosokkal, szerintem az kisebbfajta csoda, amit Allegri eddig művelt velük.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csupa móka ez a Juve-tham meccs...
tessziro4vr írta:Gündi dupla, második gólját ajánlom. Csak hogy focit is lássatok.