Anthony írta:Kerlon írta:
Amúgy egész korrekt, hogy lement 3 meccs és nem kaptunk még akcióból gólt, pedig az ellenfeleink nem Indonézia válogatottja szintet képviselnek.
Mondjuk az Inter nem sokkal jobb jelenleg
Ez a mai ez tényleg nagyon sörmeccs volt, az olaszok teljesen random futottak ki a pályára, mint a grundon.
Danilo mondjuk tényleg csinálhatna valamit, így nem sok szerepet fog kapni. Mondjuk elég gyors a srác, hátha elmúlik a lámpaláza és belejön.
Azėrt a sormeccs az tulzás.Az inter sem lotyogott annyira mint a roma pl,de toluk ennyi telt ma.Felkeszulesi meccs ide vagy oda,nem volt az olyan rossz.
Egyebkent nekem nagyon hasonlitott a city elleni meccshez.Az elejen presszionaltunk,meg is lett az eredmenye,aztan jottek az ifik,akik siman tartottak a labdat,az inter percekig nem talakozott vele.
Nyogvenyelos maszatolast vartam Rafatol,plane igy az elejen,de eddig-halkan jegyzem meg mert ez meg csak az eloszezon-ramcafolt.Biztato meg az is,hogy Modric es Benzema nelkul is igy simaztunk.
Amugy amit Kerlon irt azt adom,nekem is Jese meg Marcelo tetszett a legjobban,Ronaldo valoban belohetne a helyzeteit,Danilo eddig sztm is gyengus...eddig.Ja es Isco is jol adta ma is.
Bizakodva varom a szezont.