OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem tudom, hogy más is ránézett-e a "tüntetésre", élő közvetités van az indexnél... nézem amíg kajálok, hát vannak érdekes arcok. 20 perce próbálják élő lánccal körbevenni a Parlamentet, egyelőre nem nagyon akar összejönni, pedig szórványosan skandálják hogy ne egnedjétek el egymás kezét.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Köszi!
Stockholm sajnos messze van Göteborgtól, az nem fog most összejönni. De remélem egyszer sikerül oda is eljutnom.
Stockholm sajnos messze van Göteborgtól, az nem fog most összejönni. De remélem egyszer sikerül oda is eljutnom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem voltam se Malmöben, sem pedig Osloban.Remy írta:Malmö, Oslo megvolt már valakinek? Nyáron, ha minden jól megy összejön megint Göteborg, aztán onnan egy fasza skandináv túrát akarok beiktatni Koppenhágával karöltve. Nyilván utóbbit nem kell magyarázni, de előbbi kettő érdekelne, hogy mennyit érdemes eltölteni ott, mit érdemes megnézni elsősorban, stb. Neten már nézelődtem, de, ha esetleg valakinek van saját tapasztalata, az érdekelne.
Esetleg Steve?Steve írta:...
Malmöhöz hátha ez segítség: http://www.malmotown.com
Annyit tudok mondani, hogy Oslo nem különösen szép, Stockholm meg a legszebb svéd város az adottságai miatt. De ha jól emlékszem itt már jártál, nem igaz?
Koppenhágában voltam, Christianiában is. Mindenképpen ajánlom Koppenhágát. Christiániába viszont ne este menj ha rám hallgatsz, mert a hippiken kívül vannak súlyosan gáz emberek is.
Szerintem elég egy fél nap-nap Oslora, Malmöre.
Ha Stockholmba jönnél tudok írni privátban egy listát a látnivalókról.
Ez a ló botrány nagyon durva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Bizony De csak ott nem lehet, ahol látod az áthúzott kamerát, mindenhol máshol lehet (kapukat, street artot stb), gyakorlatilag csak a fűárusokat nem lehet )
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2. Ne fuss
3. Érezd jól magad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2. Ne fuss
3. Érezd jól magad
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ebből az egyik, hogy nem lehet fényképezni?
2 nap, egy éjszakát tervezek Dániában.
2 nap, egy éjszakát tervezek Dániában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ha Koppenhágában jársz, oda mindenképp menj el, szerintem érdemes megnézni. Még akkor is, ha nem akarsz betépni, akkor is elképesztő hangulatos kis hely. Meg hát na, a nyugat-európai országok igen nagy mértékben hasonlítanak egymásra, alig van igazi különbség, kulturális szinte semmi. Christiania meg egy egészen más univerzum. Szerintem ne hagyd ki.
jó tanács: összvissz három darab törvényük van, azokat jó betartani, ha arra jársz. ;)
jó tanács: összvissz három darab törvényük van, azokat jó betartani, ha arra jársz. ;)
- Remy
- Kapcsolat:
LOL. Erről eddig nem hallottam, de érdekesnek tűnik.Pipita írta:Malmöben a tengerpart + városközpontban pár óra bőven elég, aztán húsz perc vonat és irány Christiania
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Malmö, Oslo megvolt már valakinek? Nyáron, ha minden jól megy összejön megint Göteborg, aztán onnan egy fasza skandináv túrát akarok beiktatni Koppenhágával karöltve. Nyilván utóbbit nem kell magyarázni, de előbbi kettő érdekelne, hogy mennyit érdemes eltölteni ott, mit érdemes megnézni elsősorban, stb. Neten már nézelődtem, de, ha esetleg valakinek van saját tapasztalata, az érdekelne.
Esetleg Steve?Steve írta:...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Írd ide, kíváncsivá tettél. Sok sikert!KAG írta:Ha érdekel, írok PÜ-t, hogy mi lett a vége...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: ...
Ja, valami elképesztő . . . Nem is értem, hogy ezeket hogyan és miért tehetik meg emberekkel.
Ezen a héten még megpróbáljuk személyesen megoldani aztán, ha a jövőhét elején sincs reakció, akkor ügyvéd.
Ha érdekel, írok PÜ-t, hogy mi lett a vége...
Köszi azért a segítséget.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kemény hszek vannak alatta...KAG írta:Be, be lett.Realista24 írta: ...
Küldtem is emailben ennek a faszrágónak a csekket róla.
De ugye reagálni meg nem reagálnak semmire.
Persze csak szerdán van ügyfélfogadás az egész héten....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
Be, be lett.Realista24 írta: ...
Küldtem is emailben ennek a faszrágónak a csekket róla.
De ugye reagálni meg nem reagálnak semmire.
Persze csak szerdán van ügyfélfogadás az egész héten....
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Teljesítményadó/súlyadó be van fizetve? Havernak ezért vonták ki forgalomból a kocsiját, mert elfelejtette befizetni.KAG írta:Hátha valaki jogi témában otthon van.
Édesapám ma kapott egy értesítést, hogy az autót ideiglenes kivonták a forgalomból (alianz biztosító).
Semmi felszólítást nem kaptunk előtte, hogy fizetünk kéne xy összeget illetve a biztosító se tudta megmondani, hogy pontosan milyen tartozásról van szó vagy legalább az ügynek a számát megadni, stb...
Egyedül annyit tudtak átadni, hogy "dr markovics jános végrehajtó" foglalkozik az üggyel, akiről az interneten alig található bármiféle infó.
Egyedül ennyi értelmeset találtam.:
http://www.budapestinfo.eu/dr_makovics_ ... vegrehajto
Itt lent olvasható HSZ-ek alapján teljesen elérhetetlenek...
Legjobb tudomásunk szerint az autón semmiféle hátralék nincs, minden rendesen fizetve van.
Illetve édesapámnak sincs senki felé semmilyen tartozása.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy kihez vagy mihez kéne fordulni?
Holnap postán is feladom ajánlva, az ezen a linken található címen az email tartalmát, hogy egy hivatalos reakció meginduljon az irányukba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
Hátha valaki jogi témában otthon van.
Édesapám ma kapott egy értesítést, hogy az autót ideiglenes kivonták a forgalomból (alianz biztosító).
Semmi felszólítást nem kaptunk előtte, hogy fizetünk kéne xy összeget illetve a biztosító se tudta megmondani, hogy pontosan milyen tartozásról van szó vagy legalább az ügynek a számát megadni, stb...
Egyedül annyit tudtak átadni, hogy "dr markovics jános végrehajtó" foglalkozik az üggyel, akiről az interneten alig található bármiféle infó.
Legjobb tudomásunk szerint az autón semmiféle hátralék nincs, minden rendesen fizetve van.
Holnap postán is feladom ajánlva, az ezen a linken található címen az email tartalmát, hogy egy hivatalos reakció meginduljon az irányukba.
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Football Factornal akcioban van 17-ert mindharom idei.kapor_89 írta:Sziasztok! BL döntőre vennék Real mezt, de ha kínából rendelem, a szállítási idő kb 3-4 hét, ami nem nagyon fér már bele. Tudnátok segíteni és mondani egy olyan oldalt, ahol nem 30e HUF egy Real mez? A 15e HUF-ot még ki is adnám érte, cserébe, hogy balf@sz módjára az utolsó héten akarom kb. beszerezni a mezemet.
Köszi a segítséget!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem idei kell, akkor outlet. 5-10K, attól függ milyet veszel, kapus, vagy első számú vagy lila.kapor_89 írta:Sziasztok! BL döntőre vennék Real mezt, de ha kínából rendelem, a szállítási idő kb 3-4 hét, ami nem nagyon fér már bele. Tudnátok segíteni és mondani egy olyan oldalt, ahol nem 30e HUF egy Real mez? A 15e HUF-ot még ki is adnám érte, cserébe, hogy balf@sz módjára az utolsó héten akarom kb. beszerezni a mezemet.
Köszi a segítséget!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kínából szerintem tudsz gyors postát is kérni és még olcsóbb is lesz, mint 15k.kapor_89 írta:Sziasztok! BL döntőre vennék Real mezt, de ha kínából rendelem, a szállítási idő kb 3-4 hét, ami nem nagyon fér már bele. Tudnátok segíteni és mondani egy olyan oldalt, ahol nem 30e HUF egy Real mez? A 15e HUF-ot még ki is adnám érte, cserébe, hogy balf@sz módjára az utolsó héten akarom kb. beszerezni a mezemet.
Köszi a segítséget!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K