Premier League
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Premier League
Ez azert van mert a pl annyira pörgős.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát na azért a félelmetes Astra Giurgiu ellen nem szégyen.Remy írta:GG West Ham. Ennyi volt az EL menetelés.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
GG West Ham. Ennyi volt az EL menetelés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- MesQueUnClub
Tavaly volt 17 gólja a gyereknek, meg 8 assist.Chris írta: Ez a másik meg a Deportivós Perez. Fogalmam sincs ki ez nem követem a Deport, de fogadni mernék, hogy ő is ilyen közepeske arc. Nem értem mit akar az Arsenal megint beléjük van kódolva, hogy a 4. hely körül lesznek, a BL-ben meg a 16 lesz a vége.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sok esze van.Realista24 írta:A Barcáé.Remy írta:27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ő már gyakorlatilag a Barcáé azt mondják. Gondolom ő is inkább ül a Barca padján, mint az Arsenalén.27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barcáé.Remy írta:27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem az is egy sarkallatos pont, hogy Angliában nincs komoly utánpótlás, a hülye ultrakonzervatív rendszerükben döglődnek 66 óta, gyakorlatilag eredménytelenül, 1-1 tehetséges fiatal tud csak érvényesülni. De mivel angolok, rohadtokosak és nem képesek frissíteni a rendszeren. Az. un világsztárjaik sorozatban égnek be nemzetközi szinten, akiket nagyon nagy pénzekért csereberélnek egymást közt. És meg el is hiszik, hogy Sterling mert 70 millió ezért úgy is fog játszani, mint egy világklasszis. Hát nem.
Most már nagyon úgy tűnik, hogy 50 milláért megy Mustafi az Arsenalba. Röhej ez is. Mustafi erős közepes képességű játékos, ezt meg kéne oldani házon belül, de legalábbis nem ennyiért. Jól néz ki, hogy már West ham szintű csapatok is 50 milliókért akarnak igazolni, de attól még olyan játékosok keringenek, akikből tucatszám van a spanyol utánpótlásban. Arra megy el a nagy pénz, hogy azokat arcokat pótolgassák, akiket az utánpótlás nem képes kitermelni vagy ügyesen fiatalon felépíteni, mint mi tettük Asensióval, Casemiroval. Jól meg is érdemlik, hogy lehúzzák őket. A Valencia is jól csinálta.
Ez a másik meg a Deportivós Perez. Fogalmam sincs ki ez nem követem a Deport, de fogadni mernék, hogy ő is ilyen közepeske arc. Nem értem mit akar az Arsenal megint beléjük van kódolva, hogy a 4. hely körül lesznek, a BL-ben meg a 16 lesz a vége.
Most már nagyon úgy tűnik, hogy 50 milláért megy Mustafi az Arsenalba. Röhej ez is. Mustafi erős közepes képességű játékos, ezt meg kéne oldani házon belül, de legalábbis nem ennyiért. Jól néz ki, hogy már West ham szintű csapatok is 50 milliókért akarnak igazolni, de attól még olyan játékosok keringenek, akikből tucatszám van a spanyol utánpótlásban. Arra megy el a nagy pénz, hogy azokat arcokat pótolgassák, akiket az utánpótlás nem képes kitermelni vagy ügyesen fiatalon felépíteni, mint mi tettük Asensióval, Casemiroval. Jól meg is érdemlik, hogy lehúzzák őket. A Valencia is jól csinálta.
Ez a másik meg a Deportivós Perez. Fogalmam sincs ki ez nem követem a Deport, de fogadni mernék, hogy ő is ilyen közepeske arc. Nem értem mit akar az Arsenal megint beléjük van kódolva, hogy a 4. hely körül lesznek, a BL-ben meg a 16 lesz a vége.
- Remy
- Kapcsolat:
Nagyon úgy néz ki, hogy Mustafi tényleg Arsenalba megy, + megy vele Lucas Perez is a Deporból.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Befogja, a fejem rá! És ez lesz az "utolsó szög a koporsójában", mert ahogy írták többen, nem fog oda érni az első 4be.ziro4vr írta:Na kíváncsi vagyok, Wenger berobbantja-e az 50 misit Musztafárért. Már ez is megérne egy fogadást.
Aki meg még mindig arról ír, hogy miért a PL a legerősebb bajnokság, monnyon le.... Mert kb 10 évvel le van maradva és ott ragadt 2005-08 között, amikor tényleg minden az angol csapatokról szólt. Sok haver mondta már, hogy azért ilyen gyengék a BLben, mert sokkal pörgősebb az angol foci, sokkal több a komoly ellenfél. Hagyjuk már... Ott az EL. Az is szépen berangsorolja a top 4 angol csapatot.... Azok a komoly ellenfelek hullanak ki a Villarrealok, meg Bilbaok ellen. Ja de az El-t nem veszik komolyan, -még így sem, hogy BL-t ér ha megnyered- mert csak Angliában gondolkodnak.... Komolytalan az egész... Úgy alapból a gecibe sem lenne az ango foci csak brit játékosokkal, de még a latinok sem tudnak annyit segíteni rajtuk, hogy felvegyék a versenyt a toppal.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
ez úgy hülyeség ahogy van. ha a PL adja a TV-s pénzt akkor kemény munkával megkeresett, ha a Laliga akkor meg állami, eus pénz? felesleges erről beszélni egyszerűen más pénzt osztanak el sokkal aránytalanabbul a spanyoloknál és kész.hogy az angol bajnokság forráselosztási rendszere az egészséges piaci versenyt támogatja, nem pedig kitöm (állami, EU-s) pénzekkel néhány nagyot,
ráadásul olyan mókás érvekkel is előállnak a túloldalon, mint a két szezonra felpumpált Malaga egyszeri BL-negyeddöntője (most szedjük elő mi is a Leeds-et? Kösz, ide nem merészkedünk le), vagy a kieséses szakaszt mindig elérő Valencia, amelyik mondjuk pont tavaly esett ki úgy a BL-ből, mint a tejfog (a Gent mögött!!!), de sebaj. Kicsire nem adunk - ez olyan spanyolos dolog lehet -, nagy meg nem számít.
mégis lemerészkedett mert belement a valencia sztorijába, de ugyanabban az évben a MU 3. lett egy wolfsburg-psv duó mögött, mindkettő event ugyanolyan szégyen.
"Mi lenne akkor, ha 7-8 spanyol csapat megengedhetné magának minden évben azt, hogy 100 millió euróhoz közeli összeget költsenek?"
Kedves jóember, ahhoz előbb bevételeket kellene termelni. Saját erőből, saját jogon, mondjuk úgy, hogy terméket (úgy mint bajnokság, meccsek egyenként) fogyaszthatóvá teszik a nézőknek, eladják semleges területekre. Ehhez verseny kell izgalom, körítés: azaz TUDÁS.
és itt mondja a legnagyobb hülyeségeket. bevételeket kell termelni??? a PL csapatok nagyon nagyrésze ha nem mind magánkézben van milliárdosok kezében akik nem a fociból szerzik meg a napi kenyérre valót, ezek pont hogy viszik el a pénzt. most ő a TV-s pénzeket hívja bevételnek? itt akkor már nem állami támogatás hanem saját erő, saját jog? a TV-s jogokat egy cég (legyen a teteje az FA) adja tovább és ő a nagy játékos ebben nem az éppen feljutott klub TUDÁSa hogy év végén akkora pénzt tesz ebből zsebre mint a spanyol 3. helyezett.
tény, hogy az angol klubok több pénzt szereznek a belépőkből, bérletekből ha az egészet nézzük de ez nem ad akkora különbséget hogy egy frissen feljutott b'mouth (tavalyi év) akár 60 millió fonttért vehessen játékosokat. ez mind a TV-s pénzeknek és a tulaj zsebének köszönhető.
A PSG-Barca-Leicester téma az no komment. remélhetőleg a leicester idén pofozó gép lesz a BL-ben.
meg a spíler tv vs sport tv is no komment. mindkettő színvonaltalan. sport tv ahol a várhidi peti adriano barcába igazolásánál elkezd arról beszélni, hogy balhés a csatár és nem tudja a barca miért vett előre egy ilyen embert... mindegy. szép emlékek, van még belőle jó pár.
a többi részével gyakorlatilag egyet tudok érteni. a PL még mindig sokkal eladhatóbb mint a laliga, előbb jöttek rá hogy kelet felé nyitni kell és ez óriási hendikep a laliga szempontjából. nagy hátrányt kell ledolgozni és tény ami tény, ez pénz nélkül nem megoldható. viszont ezeket a pénzeket ne a két nagy fizesse meg mert akkor európában megtörik a spanyol uralom nagyon gyorsan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg az elköltött 2 mrd euróvalMost ezzel a Pep-Mou-Klopp-Conte négyessel lehet elindult valami, de várjuk ki a végét inkább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hagyjuk már a PL-t....
Azt el kell ismerni, hogy a szart jól eltudják adni és a körítés ott a legjobb, de ennyi.
angolok évről évre tövig vannak szivatva az ELben meg a BLben, közük nincs az egészhez.
Rohadtul annyira érdekel egy Sunderland-Everton meccs, mint, bármelyik másik két nem nagy csapat meccse...
Én topfocit szeretek nézni, nem azt, hogy épp melyik Angol gigaklub szerencsétlenkedik, meg kiket ver szarrá egy Spurs-Leicester duó....
Jelenleg a top foci magasan Spanyolországban van plusz még a Bayern.
Fenét se érdekli, hogy a sok középszar angol csapat mit szenved egymással, azt el van adva nagy rangadónak, miközben egy AtMa bármelyiket bármikor lecumiztatta volna az elmúlt 3 évben....
Real, Barca, Atletico trió az angoloknál is kiemelkedne ugyanúgy, nem a spanyol kis csapatok ultraszarok, hanem a nagyok jobbak szintekkel.
A spanyol tabella második fele is felvenné a versenyt véleményem szerint az angol hátullévőkkel, annyira nagy a technika különbség a spanyolok javára, hogy nem jönne ki az a rengeteg plusz pénz, tehát kétlem, hogy rommáverné őket az angolok, bármennyire is így akarják beállítani a PLesek mennyivel jobbak a kiscsapataik...
Persze ez csak felvetés, bizonyítani nehéz lenne
Most ezzel a Pep-Mou-Klopp-Conte négyessel lehet elindult valami, de várjuk ki a végét inkább.
Azt el kell ismerni, hogy a szart jól eltudják adni és a körítés ott a legjobb, de ennyi.
angolok évről évre tövig vannak szivatva az ELben meg a BLben, közük nincs az egészhez.
Rohadtul annyira érdekel egy Sunderland-Everton meccs, mint, bármelyik másik két nem nagy csapat meccse...
Én topfocit szeretek nézni, nem azt, hogy épp melyik Angol gigaklub szerencsétlenkedik, meg kiket ver szarrá egy Spurs-Leicester duó....
Jelenleg a top foci magasan Spanyolországban van plusz még a Bayern.
Fenét se érdekli, hogy a sok középszar angol csapat mit szenved egymással, azt el van adva nagy rangadónak, miközben egy AtMa bármelyiket bármikor lecumiztatta volna az elmúlt 3 évben....
Real, Barca, Atletico trió az angoloknál is kiemelkedne ugyanúgy, nem a spanyol kis csapatok ultraszarok, hanem a nagyok jobbak szintekkel.
A spanyol tabella második fele is felvenné a versenyt véleményem szerint az angol hátullévőkkel, annyira nagy a technika különbség a spanyolok javára, hogy nem jönne ki az a rengeteg plusz pénz, tehát kétlem, hogy rommáverné őket az angolok, bármennyire is így akarják beállítani a PLesek mennyivel jobbak a kiscsapataik...
Persze ez csak felvetés, bizonyítani nehéz lenne
Most ezzel a Pep-Mou-Klopp-Conte négyessel lehet elindult valami, de várjuk ki a végét inkább.
Ezzel meg teljesen egyetértek.Pont annyira nem érdekel a sunderland everton mint egy celta Granada, a különbség a két bajnokság között, hogy az angolok 10szer annyi pénzből nem tudnak focit csinálni.
Pont annyira nem érdekel a sunderland everton mint egy celta Granada, a különbség a két bajnokság között, hogy az angolok 10szer annyi pénzből nem tudnak focit csinálni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Egy önpallérozás mely próbálja a saját igazát azzal bizonygatni, hogy bezzeg ott húsz csapat van, egyszerűen csak arról szól a fáma, hogy a régi nagyok manapság (legalábbis tavaly), annyira kritikán aluli teljesítményt nyújtottak, hogy attól vállt 20 csapatossá és nem azért mert ott annyival erősebb a mezőny mint a La Ligában.PL Csabi írta:Egy jó írás arról, hogy miért a legjobb bajnokság a PL.
Az elején azzal próbál érvelni, hogy itt csak 3 csapat verseng, nem, itt a világ top 5 csapatából 3 verseng. Ne keverjük a szezon a fazonnal.
en leirnam kiszedve a hulyesegeket egyesevel mert ebben a temaban megertem mindket fel erolkodeset de telorol mocskos melos lenne ki be illesztgetni. majd delutan leirom.PL Csabi írta: Tételesen miket tartasz benne hülyeségnek?
(tényleg kiváncsi vagyok a véleményetekre).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyjából az egészet, mert ez nem más, mint a poszt szerzőjének személyes véleménye tényként beállítva.
Ez tipikusan az én gyerekem az okosabb, csak mert azt mondom viselkedés. Amúgy sem értem miért kattog rajta bármelyik fél is.
A világ legjobb csapata a Real Madrid, a többi lényegtelen.
Ez tipikusan az én gyerekem az okosabb, csak mert azt mondom viselkedés. Amúgy sem értem miért kattog rajta bármelyik fél is.
A világ legjobb csapata a Real Madrid, a többi lényegtelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Rooney
- Kedvenc csapatod: United
Tételesen miket tartasz benne hülyeségnek?Realista24 írta:PL Csabi írta:Egy jó írás arról, hogy miért a legjobb bajnokság a PL.
Ennyi idiótaságot régen olvastam.
(tényleg kiváncsi vagyok a véleményetekre).