Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
Re: Javaslataitok
Belefoglalni a szabályzatba, hogy figyelmeztetés jár azoknak, akik pesszimistán már most a Münchent látják BL győztesként és verhetetlenként. A szabály elavul a BL döntő lefújása pillanatában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
a realmadrid.hu foglalt...a real madrid által. az rmcf.hu fel sem merült mint lehetség.realmadrid.hu vagy rmcf.hu már foglalt? no offense csak kérdezem.
A madridistán volt durván +200 pixel szélesség a nagy semmire. Nem tudtam hol jelezni, hogy ez bruttó hülyeség, de most már mindegy. A felső fixed element miatt operában borzalom lassú a görgetés, de ez egy sw bug. Ettől még nem túl hasznos, ha eleve van link az oldal tetejére (a fejléc kedvéért ). A phpbb-t továbbra is rühellem, de hát ez legyen a legnagyobb gebasz.
Egy szabályos iq teszt ha jól emlékszem 45 percig tart. Egy kétismeretlenes egyenlet elég lenne, vagy valami rejtvény a fülesből.R.M.C.F írta:Javaslok a regisztrációhoz IQ tesztet, nem kell nagy dologra gondolni,de az írás és olvasás az legyen kevés az kb 78-80 IQ szint......legyen 90 a minimum....ami már egy átlagos gondolkodási szint....nem észkombájn,de tud összetett gondolatra,vagy értelmez 2-3 soros mondatot.
nalam is franko az oldal mobilrol. igaz neha csak masodik erintesre tolti be a topikokat de ez lehet a wifi hibaja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A türelmetlen formátokat Ez is ki fog derülni.no offense csak kérdezem.
Előbbi verzió egyébként foglalt, utóbbi meg elég hülyén hangzik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nekem csak az lenne a kérdésem hogy miért madridom lett az oldal neve realmadrid.hu vagy rmcf.hu már foglalt? no offense csak kérdezem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főoldal, visszaszámláló, lejár, minden kiderül. :-)Már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért kellett ez az oldal, mi történt a madridistával? Privátban is megfelel valakitől, köszi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
LG Optimus L9 telóval egész jól megy a honlap, bár lassabban tölt be mint egy átlagos lap (pl. nso vagy hvg). Mindenesetre remek oldal lett :-) Már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért kellett ez az oldal, mi történt a madridistával? Privátban is megfelel valakitől, köszi
Meg a fejét a falba verős smiley se lenne rossz :-)
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nekem ő hiányzik nagyon.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Végre, végre valaki másnak is hiányzik már! Egyszerkétszer kértem márGalacticos írta:Csabi, ezt bedobnád az emotikonok közé?
http://www.madridista.hu/web/forum/imag ... a_clap.gif
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Galacticos
Csabi, ezt bedobnád az emotikonok közé?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Javaslok a regisztrációhoz IQ tesztet, nem kell nagy dologra gondolni,de az írás és olvasás az legyen kevés az kb 78-80 IQ szint......legyen 90 a minimum....ami már egy átlagos gondolkodási szint....nem észkombájn,de tud összetett gondolatra,vagy értelmez 2-3 soros mondatot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
streames szabályokkal mi lesz? továbbra is ugyanúgy ,mint régen?
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
igazából egy kattintás megnézni és ez mindig kéznél is van, mert a felső sáv mozog velem együtt
én már teljes mértékben megszoktam, nem kell ezen változtatni szerintem.
én már teljes mértékben megszoktam, nem kell ezen változtatni szerintem.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Jó ez így, meg ne legyen madridistás, ez más oldal.Sierra írta:Gondolom a "fórumajánló" marad ez, igaz? Macerás lenne olyat csinálni, mint madridistán, hogy a bal oldalon van egy kis boxban? Vagy ott is csak az oldal menü miatt van úgy?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
igen, egyelőre marad. az oldaldobozos verzió teljsen szétcseszné az oldalt. próbáltuk.
Gondolom a "fórumajánló" marad ez, igaz? Macerás lenne olyat csinálni, mint madridistán, hogy a bal oldalon van egy kis boxban? Vagy ott is csak az oldal menü miatt van úgy?
ha lesz rá lehetőség, jó lenne vmi hasonló. :-) van, hogy egymás után háromszor is rámegyek ugyanarra a témára.