el magico írta:Fuh de kellemetlen volt ezt végignézni
Itt tényleg igaz a roncsfutball kifejezés.
Szanalmas az ilyen.
Dele ali mondta jol, nem lattuk oket igy harcolni mikor volt nyomas meg nem 4-0 volt az allas…
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. április 16., kedd 11:12
el magico írta:Fuh de kellemetlen volt ezt végignézni
Itt tényleg igaz a roncsfutball kifejezés.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 16., kedd 11:05
Fuh de kellemetlen volt ezt végignézni
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 16., kedd 7:27
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 15., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. április 15., hétfő 22:43
KB a fele gólja 11es, de gól az gólrealmadrid95 írta: Beszelunk itt Fodenrol, Sakarol, kozben Palmer milyen szezont megy. Persze, van a goljai kozott jocskan 11 es, de mezonyben is brutal. 27 meccsen 18 gol, 9 golpassz, es meg tart ez a meccs is. Ebben a gyenge Chelseaben ilyen szamokat hozni kprol egeszen zsenialis. Persze, siman lehet, hogy egyszezonoscsodatini, de a mozgasa es a kiemelkedo technikaja miatt szerintem szep karriert fog befutni. City szerintem elrontotta nagyon azzal, hogy a futobolond, 0 iqs Dokut vette a helyere.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 15., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 15., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: pongraczp_ » 2024. április 15., hétfő 8:48
Ezzel így nagyjából egyet tudok érteni.dzsi91 írta: Én egy szóval nem mondtam, hogy a morális győzelem salecé volt. Nyilván geci volt végig és lenéző. Na de mit várt az a gyökér amikor lebohócozta előtte?
Igen a focinak van egy nagy komplex tudománya csak míg egy focista exfocista edző látta mindet mégis sokkal többet beszél az emberi tényezőkről mert pontosan tudja, hogy a végén az dönt addig az ilyen fifamanageren nevelkedett arcok akik bemagolták az összes elmozgást mindenről beszélnek csak arról nem, hogy az egész taktikát lelehet húzni a retyón mert a 100milliós játékost dobta a nője és kikúrta a stadionból a labdát ziccerben. Vagy mondjuk lehet ancelotti faszán kitalálta a taktikát a clasicora csak mivrl hétköznap a cityvel játszottunk a lábak nem tudják megcsinálni.
Szerintem kurva káros amikor valami olyat magyarázunk bele ami nincs ott és ennek mesterei az ilyen arcok. Salec féléket se kell félteni és adom, hogy rá vannak telepdve a focira de a megmentők legyenek értelmes exfocisták(mert biztos vannak) aki tényleg látta kívülről belülről a dolgot ne az ilyen félrevezető okostojások mint peet vagy kele.
A másik dolog meg, hogy élő adásban tényleg nincs idő nagy taktikai elemzésekre. Kele is bevallotta a vitában, hogy hány órát basz el egy cikkre aztán amikor bedobtak neki egy szitut csak hebegett habogott mert nem volt ideje felkészülni.Elég ellentmodásos így.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 15., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. április 15., hétfő 2:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 15., hétfő 2:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 15., hétfő 1:44
HozzászólásSzerző: pongraczp_ » 2024. április 15., hétfő 1:16
Nem tisztem és nem is akarok védeni senkit, de nem tartom jó megállapításnak, ha a Salec-Kele vitából a Sallóit hozzuk ki győztesnek. Leginkább morálisan.dzsi91 írta: Ahh az a sallói vs kele meccs de imádtam. kicsit cringe volt, hogy mennyire salec felé lejtett a pálya de annyira megérdemelte az a kis fasszopó pökkhendi köcsög. És,hogy abba is hagyta a szakértést az így tökéletes.
El is kezdtem nézni de salec 6 perc után elmondja a lényeget, hogy mivel nem fotballoztak soha annyira túlgondolják az egész sportot akkora jelentőséget adnak minden edzői húzásbak pedig nem egy atomfizika az egész különben salec pl a közelébe se kerül az egésznek.
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. április 15., hétfő 0:28
Kele most megint a focival foglalkozik, a ziccert csinálja Kálnoki Kis Attilával a 24.hu-n, meg a face-n is focis tartalmakat posztol.dzsi91 írta: Ahh az a sallói vs kele meccs de imádtam. kicsit cringe volt, hogy mennyire salec felé lejtett a pálya de annyira megérdemelte az a kis fasszopó pökkhendi köcsög. És,hogy abba is hagyta a szakértést az így tökéletes.
El is kezdtem nézni de salec 6 perc után elmondja a lényeget, hogy mivel nem fotballoztak soha annyira túlgondolják az egész sportot akkora jelentőséget adnak minden edzői húzásbak pedig nem egy atomfizika az egész különben salec pl a közelébe se kerül az egésznek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 15., hétfő 0:09
En ertettem felre, vagy azt akarta mondani, hogy barhol mashol egy ilyen sorozattal 6-8 ponttal vezetnenek?Pad'em írta: Arteta: “In any other league in the world if you won the number of games in a row that we did, you would be six or eight points clear. That is not the case here. That is the challenge”.
Persze
Lúzer.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 14., vasárnap 23:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 14., vasárnap 23:51
Nyilvan egy foci szurkoloi korben ismert lett egy nicknev alatt, amit nem akar eldobni egy full atlagos nev miatt. Vagy facebookon is irja ki, hogy "Szabó Péter (nem a motiváció tréner)". Annyi mindenbe bele lehet kotni vele kapcsolatban, de pont a nevebe?untouchable írta: Amúgy tudja valaki, hogy ő miért nevezi magát Peet-nek? Ez hogy ment át? Ha én Dávid lennék, akkor engem is úgy neveznének meg a tévében, hogy Dave? Azok az emberek jutnak eszembe róla, akinek a családneve Szabó, de minden közösségi oldalon Taylorként hivatkoznak magukra.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 14., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 14., vasárnap 23:21
Véletlenül sem ezt akartam mondani, bár lehet kicsit túltoltam.Dupla D írta:Én sem vagyok oda értük, de ezeket a siralmakat nem értem. Írtál valami blogot, foglalkoztál valamit a focival vagy szerinted idejön egy sportcsatorna egyik szerkesztője és azt mondja a kommenteid alapján, hogy menjél a Spílerre élőben okoskodni? Szerintem nagyon sok focistának gőze sincs a fociról. Én szívesebben hallgatok egy intelligens focihoz értő embert, mint egy pl. egy Sebők Vilit, aki egész életében focizott, de egészen cifrákat tud mondani.untouchable írta:
Amúgy tudja valaki, hogy ő miért nevezi magát Peet-nek? Ez hogy ment át? Ha én Dávid lennék, akkor engem is úgy neveznének meg a tévében, hogy Dave? Azok az emberek jutnak eszembe róla, akinek a családneve Szabó, de minden közösségi oldalon Taylorként hivatkoznak magukra.
A másik dolog, hogy ő mennyivel ért jobban a focihoz, mint bármelyik tohonya fotelszurkoló fórumtárs?
Hát láthatjuk, hogy az elvileg felkészült szakértő Henrik is milyen jól kielemezte anno a feröeri pékeket. Komolytalan az egész.
Kelejancsival amúgy mi a helyzet? Emlékszem a Sallói, aki még csak nem is foglalkozik taktikával, hogy legyalázta a vérbe. Ha jól tudom a politikáig menekült, de már ott sem hallok róla.
Ennyi ingyenélő szélhámost…
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. április 14., vasárnap 22:52
Én sem vagyok oda értük, de ezeket a siralmakat nem értem. Írtál valami blogot, foglalkoztál valamit a focival vagy szerinted idejön egy sportcsatorna egyik szerkesztője és azt mondja a kommenteid alapján, hogy menjél a Spílerre élőben okoskodni? Szerintem nagyon sok focistának gőze sincs a fociról. Én szívesebben hallgatok egy intelligens focihoz értő embert, mint egy pl. egy Sebők Vilit, aki egész életében focizott, de egészen cifrákat tud mondani.untouchable írta:Amúgy tudja valaki, hogy ő miért nevezi magát Peet-nek? Ez hogy ment át? Ha én Dávid lennék, akkor engem is úgy neveznének meg a tévében, hogy Dave? Azok az emberek jutnak eszembe róla, akinek a családneve Szabó, de minden közösségi oldalon Taylorként hivatkoznak magukra.'shutterisland írta:
ez komoly ?
majd errol ha van videoja valakinek, mit hozott ossze a legeny.
A másik dolog, hogy ő mennyivel ért jobban a focihoz, mint bármelyik tohonya fotelszurkoló fórumtárs?
Hát láthatjuk, hogy az elvileg felkészült szakértő Henrik is milyen jól kielemezte anno a feröeri pékeket. Komolytalan az egész.
Kelejancsival amúgy mi a helyzet? Emlékszem a Sallói, aki még csak nem is foglalkozik taktikával, hogy legyalázta a vérbe. Ha jól tudom a politikáig menekült, de már ott sem hallok róla.
Ennyi ingyenélő szélhámost…
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem