Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem Casemiroban több van. Legalább is a Portoban egész jól játszott. De majd kiderül, egyenlőre reménykedek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem mindegy hogy nevezed, Lucas vagy Casemiro, egy kutya. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Casemirorol mintha megfeledkeztetek volna
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kroos, Modric, James, Isco. Ez a kvartett mögé viszont ideálisak, másra nem jók, pihentetésre megfelelnek. Ha lesérül valaki, az tényleg szopás, de akkor is van bőven variációs lehetőség, ha mindenki felnő a feladathoz. Elől marad Cé, Karim, Jesé, középre meg ha a négyesből egy kiesik, akkor is van három, meg a resztli.ziro4vr írta:Szerintem nem lesz a kapuban nagy gond. Két kb egyenlő fél versenyezhet tisztességesen, az egyik csak jó lesz...reméljük.
A bajom továbbra is a kp, ha lesérül a két klasszis akkor beszoptuk. Vagy ha tavaszra szétmennek. Illarrát legszivesebben felpofoznám, Lucas semmit nem vált ki belőlem, egy stop tábla is állhatna a helyén akkor se lenne különb a játékunk.
Tavaszig kell okosan bánni a kerettel, mert ott már az alapkezdővel kell végigzúzni két-két és fél hónapot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mert nem lesz jobb.Lassú,darabos a labdával.Az volt az érzésem hogy nem tudja mit kellene vele kezdeni.Marcelo meg ott várta hogy mi lófasz lesz akkor...az nem elég ha akar.Bale jobb lesz mint volt, de az egy meccsre eső fórumos anyázása nem fog csökkenni.
Persze első meccs,de nem várok tőle sokat.De lepjen meg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem nem lesz a kapuban nagy gond. Két kb egyenlő fél versenyezhet tisztességesen, az egyik csak jó lesz...reméljük.
A bajom továbbra is a kp, ha lesérül a két klasszis akkor beszoptuk. Vagy ha tavaszra szétmennek. Illarrát legszivesebben felpofoznám, Lucas semmit nem vált ki belőlem, egy stop tábla is állhatna a helyén akkor se lenne különb a játékunk.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Keylor korábban is annyit bokszolt hogy rossz volt nezni, de azt méginkább hogy középre üt rengeteg labdat. Sokszor feleslegesen túl nagyot vetődik/repül, beadasoknal szinte semmivel nem magabiztosabb mint az elmult ket évben Iker. Es nem vezér.
Casilla remelem formában van/lesz vagy mutassa nekem a fukkot Navas pajtás.
A hozzáállása viszont példaértékű.
Casilla remelem formában van/lesz vagy mutassa nekem a fukkot Navas pajtás.
A hozzáállása viszont példaértékű.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Csokival ezt mondjuk már egy ideje. Ő egy fasza bravúr kapus vagy ha úgy tetszik esemény kapus, bizonyos szakaszokban, meccseken, helyzetekben kiemelkedő, de nem az a kapus, aki egy sztárcsapatban hosszú távon hozná a klasszis színvonalat, irányítaná a védelmet, megbabonázná az ellenfelet.
Nem illik.
Keylor nem mer fogni semmit se és, ha boxol, tenyerel, akkor is szar helyre üti. Néha meg olyan, mintha túl pörögne, szóval lehet több van benne, de nekem úgy tűnik, hogy a helyi nyomást nem bírja el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Íme a jóslatom kemény egy meccs után.
Karim és Isco nagyon adja majd a szezonban.
Cével lesz gond, nem is kevés.
Bale jobb lesz mint volt, de az egy meccsre eső fórumos anyázása nem fog csökkenni.
Lucas meg Illarra takarodjon el.
Köszönöm.
Karim és Isco nagyon adja majd a szezonban.
Cével lesz gond, nem is kevés.
Bale jobb lesz mint volt, de az egy meccsre eső fórumos anyázása nem fog csökkenni.
Lucas meg Illarra takarodjon el.
Köszönöm.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak azt hozta, ami a valós énje. Szerintem.realistahuni írta:Amúgy Keylor csak szerintem volt kifejezetten gyenge?
Szögleteknél bizonytalan volt, tizenegyeseknél meg elég gáz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Semmi.Mi volt a meccsen?
Az oke,írtam is hogy nem várok el egy bajnoki szintet,de ez még edző meccsnek is kevés volt.Persze szerintem.Akinek ez így megfelel elsőre,azzal nem vitatkozom,végül is nem kaptunk ki. (már ami a 90 percet illeti,mert a tiziket nem vártam meg)Arsenal már edz szerintem 2-3 hete. Nagyon rossz összehasonlításokat hoztok fel a témában.
Ami mondjuk szomorú volt, hogy semmilyen játékunk nem volt, szél 0, középen meg ilyen falu foci ment, ott a kapu és afelé fut mindenki.
Az meg a másik,hogy tényleg nem derült ki mit akarunk játszani.De hát van még idő.Majd kialakul ez.Így vagy úgy.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mi volt a meccsen? Dolgoztam így nem láthattam, csak az eredményt néztem meg.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Meg nem tudom, hogy taktikai utasítás volt-é, de feltűnően mindenki volt mindenhol. Ez egyrészt jó, ha a játékosok cserélgetik a pozíciót, de jelen esetben inkább egy kaotikus zűrzavarként hatott, mint precíz taktikaként (vagy hasonlóként, nyilván egy hét után nem lehet precizitásról beszélni).
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Arsenal már edz szerintem 2-3 hete. Nagyon rossz összehasonlításokat hoztok fel a témában.morientes írta:Hát nem tudom de az a lesajnált PL két csapata,avval a semmibevett arsenalal,focihoz hasonló dolgot művelt.Kerlon írta:Első hét után mit vártok? Kaptak a fiúk egy kemény alapozás, fáradtak a lábak. Ilyenkor pont nem kell izomból menni, mert könnyen megsérülhetsz.
Amúgy eddig tényleg úgy néz ki, hogy Bale főszerepet fog kapni. Játékunk meg nem igazán volt.
Még Özilről is szakadt a víz
Én nem azt mondom hogy szakadjanak meg mint egy bajnokin,(bár mostanában azookon sem szoktak ),de kicsit láttam volna hogy érdekli őket a meccs Voltak persze kivételek,pl Benzeman lattam hogy formában lehet,Bale is akart de kb ennyi...nem neki való ez a fajta játék.Carvajal még aki,de aztán ki is fújt.
Ronaldo meg 3X ha labdába ért.Nagy a gyanúm hogy nem 100%-os a lába...
Ami mondjuk szomorú volt, hogy semmilyen játékunk nem volt, szél 0, középen meg ilyen falu foci ment, ott a kapu és afelé fut mindenki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Első meccsen pont ennyit kell nyújtani. Fokozatosan kell beindulni, nem hiányzik hogy valaki most sérüljön le
- morientes
Hát nem tudom de az a lesajnált PL két csapata,avval a semmibevett arsenalal,focihoz hasonló dolgot művelt.Kerlon írta:Első hét után mit vártok? Kaptak a fiúk egy kemény alapozás, fáradtak a lábak. Ilyenkor pont nem kell izomból menni, mert könnyen megsérülhetsz.
Amúgy eddig tényleg úgy néz ki, hogy Bale főszerepet fog kapni. Játékunk meg nem igazán volt.
Még Özilről is szakadt a víz
Én nem azt mondom hogy szakadjanak meg mint egy bajnokin,(bár mostanában azookon sem szoktak ),de kicsit láttam volna hogy érdekli őket a meccs Voltak persze kivételek,pl Benzeman lattam hogy formában lehet,Bale is akart de kb ennyi...nem neki való ez a fajta játék.Carvajal még aki,de aztán ki is fújt.
Ronaldo meg 3X ha labdába ért.Nagy a gyanúm hogy nem 100%-os a lába...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mondjuk az egyiknél nem sokon múlt. Amúgy nem tudom komolyan venni ezt tizenegyes párbajt, élesben teljesen más lőni, egy bl továbbjutás esetén mondjuk, nagy tétnél jobban remeg a láb. Nem sokszor láttam olyat, hogy 5 kör alatt senki nem hibázott volna.
Nem feszültem rá végig a meccsre, szóval voltak periódusok, amit nem láttam, de eléggé látható volt, hogy pl egy Isco mit jelent. Ha eredményre nem is vezetett, de legalább a szemnek is volt tetszetős dolog néha.
Silva gyerek meg nagyon vágja az ilyen hosszú átadásokat, de egyéb másban inkább gyenge, mint jó. Bíztam benne, ha már brazil bajnokság legígéretesebb játékosa, me gúgy gondoltam, oka is van, hogy elhozzuk, de előtte nem láttam. Úgy látszik ezek ennyit jelentenek, van rá egy tábla csokim, hogy kölcsön lesz adva.
Ödegaard meg még elég bizonytalan, és visszafogott ehhez a szinthez, végig érződött rajta, hogy kicsit be van kaksizva, de mondjuk 16 évesen.. Kell neki is egy jó 2 év kölcsönben, belőle azért még lehet valaki.
A többi fiatalnál sok extrát nem láttam, Lucasnak két megmozdulására emlékszem, egyiket szépen megoldotta, majd kevésbé jól fejezte be a dolgot.. Majd kiderül, nem ítélkeznék még, nem ismerem.
Jesét meg esküszöm nem láttam, pedig többen írták, hogy nem volt rossz. De pont lehet lemaradtam róla, szóval nem releváns. Őszintén, kicsit untam a meccset, így néha elkalandoztam másfele.
Illarra és Silva szerintem nem lesz szint, őket el kellene passzolni, és hozni helyettük valakit. Casemiroban bízom, remélem jót tett neki ez az egy év, és a csereember feladatát legalább hozza majd, de őt is meg kellene néznem még.
Nem feszültem rá végig a meccsre, szóval voltak periódusok, amit nem láttam, de eléggé látható volt, hogy pl egy Isco mit jelent. Ha eredményre nem is vezetett, de legalább a szemnek is volt tetszetős dolog néha.
Silva gyerek meg nagyon vágja az ilyen hosszú átadásokat, de egyéb másban inkább gyenge, mint jó. Bíztam benne, ha már brazil bajnokság legígéretesebb játékosa, me gúgy gondoltam, oka is van, hogy elhozzuk, de előtte nem láttam. Úgy látszik ezek ennyit jelentenek, van rá egy tábla csokim, hogy kölcsön lesz adva.
Ödegaard meg még elég bizonytalan, és visszafogott ehhez a szinthez, végig érződött rajta, hogy kicsit be van kaksizva, de mondjuk 16 évesen.. Kell neki is egy jó 2 év kölcsönben, belőle azért még lehet valaki.
A többi fiatalnál sok extrát nem láttam, Lucasnak két megmozdulására emlékszem, egyiket szépen megoldotta, majd kevésbé jól fejezte be a dolgot.. Majd kiderül, nem ítélkeznék még, nem ismerem.
Jesét meg esküszöm nem láttam, pedig többen írták, hogy nem volt rossz. De pont lehet lemaradtam róla, szóval nem releváns. Őszintén, kicsit untam a meccset, így néha elkalandoztam másfele.
Illarra és Silva szerintem nem lesz szint, őket el kellene passzolni, és hozni helyettük valakit. Casemiroban bízom, remélem jót tett neki ez az egy év, és a csereember feladatát legalább hozza majd, de őt is meg kellene néznem még.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amúgy Keylor csak szerintem volt kifejezetten gyenge?
Első hét után mit vártok? Kaptak a fiúk egy kemény alapozás, fáradtak a lábak. Ilyenkor pont nem kell izomból menni, mert könnyen megsérülhetsz.
K
K