Hát én rohadt nagy csalódottságot érzek, furcsa, hogy más nem. A kupát eldobtuk direkt januárban, ez tiszta.
Mentünk a bajnokságért, el lett bacarintva, semmi más nem maradt, csak a BL és akkor lehoznak egy ilyen lélektelen szart? Könyörögnek a szurkolókhoz? Akik újra és újra megteszik, amit kérnek, aztán csak át vagyunk bacva...mert ezek az emberek jövőhéten megint kimennének, ha arra kérné őket a klub.
És akkor sétálunk? Várjuk hogy majd öngólt rúgnak? A történelmi tett küszöbén? Hát hányni tudnék most ettől.
óriási +1, de én nem is csalódott vagyok, hanem rohadt dühös. egyszerűen megőrülök, hogy ezt kell néznem, ezt kell látnom, sz.rnak telibe bele, elbuktak mindent, ez az egy maradt nekik és itt sem képesek hajtani. bale-ről már nem is beszélek...
ami még iszonyat csattra vágott, h megint át kellett élni azt, h egy volt játékosunk nyír ki 1 évre rá, h eladjuk.
tőlem aztán a szomszéd teri néni góljával is kieshettünk volna, én ezeken nem idegesítem magam. nyilván minden ilyen játékos bizonyítani akar a volt klubja ellen, és kétszeres erőbedobással játszik. respekt neki viszont, hogy nem ünnepelt, mikor két nagyon fontos gólt szerzett ellenünk. ettől még szerintem nem lesz jobb játékos mint volt (bár szerintem sokat fejlődött, mióta a Juvénál van), de biztos most sokaktól megkapjuk majd, hogy nézzük csak meg, kit adtunk el...