hehe írta:hát srácok, nekem itt a vége, nem öröm ez már semmilyen szinten, igazából csúsztam pár évet, ronaldoval nekem is szögre kellett volna akasztanom, nekem onnan csak lejjebb van, lejjebb lesz.
lehet, hogy a pillanatnyi csalódottság beszél belőlem, de régóta érlelődött már ez, sokkal több volt nekem a rossz, mint a jó, inkább bele se megyek, nem kezdem el sorolni.
én ezt nem bírom nézni többé, szenvedés ez nekem. köszi mindenkinek a vitákat, trollkodást és baromkodást, jó móka volt.
kitartást - de igazából megvilágosodást - kívánok mindenkinek, a legjobbakat, szevasztok!
20 éve követem a real meccseket..és hidd el ennél jobban nem sok minden fájt mint a ma esti szenvedés.
éveken át szarok voltunk(2005-2010), tudtam nem nyerhetünk BL-t mert egyszeüen nem voltunk esélyesek rá, erre tavaly megjott a siker, idén gondoltam jobbak leszünk, erre ez a köcsög Bale aki egész nyáron igérte na majd most megmutatja, elbaszta az egész játékot es szezont azzal, hogy kezdo lehet akkor is ha mar oktobertol a padra basztam volna.
Voltak hitvány játékosaink de ez a Bale amit lemüvelt az idén...huuu de rossz rá gondolni.
Azon gondolkoztam az egyenlités után hogy vajon ki vesz Bale mezt?
Buktam foldrajzbol es Wales 200 millios állam?
Nyugodj meg ember...nagyon rossz hogy igy elbasztuk ezt a szezont.
De remeljuk CR marad, o meg fel labbal is 3x annyi golt fog szerezni mint ez a kocsog walesi, remelhetoleg jon De Gea, Danilo nagyon jo lessz carvajal-al rotalva, jojjon alaba is vagy barki marcelo cserejenek is mert kell a pihenes. kozepre meg kell egy igazi vedekezo jatekos de ne pogba, en verattinak sokkal jobban orulnek. Jöjjön vissza casemiro cherishev csereknek, és remélem veratti fog érkezni meg talan egy igazi csatar, elolre pedig felolem azert benzema chica maradhat ha Carlo vegre elvetne az oreg noteszt es rajonne lehet cserelni a 60-ik percben is.
Bizz meg egy kicsit barátom a csapatban, fiatalok, zseniálisak kivéve a szerencsétlent.
Megmondom őszintén akkor leszek én végtelenül csalodott ha augusztus 31-én Bale még mindig nálunk lessz. Na akkor ha ő nem megy el és marad az alap kezdő szivesen meghivlak egy sörre és hagyjuk a busba a focit!!!!
De bizzunk abban hogy az igazolások jönnek idejében, lessz egy jő előszezon és Bale nem lessz velunk már.