még tovább pihent???soadroli írta:csak részben edzett a csapattal.Csabi írta:Messi meggyógyult, a barcaban már a csapattal edzett. szépen betervezte magának ezt a pihenőt
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
csak részben edzett a csapattal.Csabi írta:Messi meggyógyult, a barcaban már a csapattal edzett. szépen betervezte magának ezt a pihenőt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Messi meggyógyult, a barcaban már a csapattal edzett. szépen betervezte magának ezt a pihenőt
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ramosnak gratulálok, viszont ez a reakció felkeltette az érdeklődésemet. Kérlek áruld el nekem, egyrészt, hogy egy ilyen focihoz nem tartozó oromhirbe miért kell belekeverni a rivális játékosát? Illetve, hogy miért baj az, hogy ha a meccs napjára van kiirva bárki felesége, kihagy egy meccset?El Sie7e írta:remélem emiatt nem is lép pályára a meccsen....ohh wait az messi szokásaMegszületett a kisfia: Alejandro. 18:24-kor 3,1 kg-mal.
Engem nem tudná rávenni senki, ha nem egy szezont dontoen befolyásoló meccs lenne, hogy inkább a focit válasszam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
id. Kluivert mondta a fiának, hogy ne bohóckodjon a ManU-val, a Barcába igazoljon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Es csodalkozik hogy az argentinok ki vannak ra akadva. Hanyadszor csinalja ezt? Bezzeg a Barcaban egy meccset nem hagy ki soha.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ezt mar eljatszotta parszor. Legalabb elutazott?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Messi tulterhelte magát, nem tolja az olaszok ellen. Egyem meg, okosba megoldotta a pihenést.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hagyjuk mar. Gumibogyoszorptol van az mindig rosszul.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Ezek szerint Barcelonában tényleg nem foglalkoznak ezzel Profik. Meg Messi is, 30 évesen megvilágosodott, hogy a meki kóla kombó nem jó meccs előtt.Sok egészségtelen dolgot ettem és ittam éveken át: csokoládét, szénsavas üdítőket. Ezektől voltam rosszul a pályán” – fogalmazott az argentin klasszis a La Cornisának.
Az FC Barcelona 30 éves támadója azóta sokkal jobban figyel az étkezésére.
„Többet foglalkozom azzal, hogy mit eszem. Húst, halat, salátát. Minden előre meg van tervezve.”
Pedig guardiolá próbálkozott, emlékszem volt valami cikk vagy hír,hogy megtiltotta messinek a pepsi-t az meg a fülénél nyitotta ki a dobozt majd elkortyolgatta
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezek szerint Barcelonában tényleg nem foglalkoznak ezzel Profik. Meg Messi is, 30 évesen megvilágosodott, hogy a meki kóla kombó nem jó meccs előtt.Sok egészségtelen dolgot ettem és ittam éveken át: csokoládét, szénsavas üdítőket. Ezektől voltam rosszul a pályán” – fogalmazott az argentin klasszis a La Cornisának.
Az FC Barcelona 30 éves támadója azóta sokkal jobban figyel az étkezésére.
„Többet foglalkozom azzal, hogy mit eszem. Húst, halat, salátát. Minden előre meg van tervezve.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Gg ujságírás xd akkor megnyugodtam,nem bírta volna a szivem ha mégyegyszer visszavonul.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sajnos nem tudok spanyolul, de ha valakit érdekel, amit valójában mondott, akkor itt a videó (remélem ez az, sajnos nem tudom ellenőrizni ):dzsi91 írta:“Lionel Messi egy argentin televíziónak nyilatkozott a napokban és elárulta, végleg otthagyja a nemzeti tizenegyet, ha Oroszországban sem ér fel a csúcsra az Albiceleste.“
Tényleg ilyet mondott ?
https://www.youtube.com/watch?v=UsKbqbkI9Tw
Itt pedig 3 elvileg hiteles angol fordítás, mindegyik ugyanarra utal:
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... ast_night/
https://twitter.com/i/moments/975557597909716992
http://bleacherreport.com/articles/2765 ... -the-press
A lényeg kb az, hogy ha nem nyernek, az argentin szurkolók egy bizonyos csoportja elüldözné a játékosokat a válogatottból a sok sikertelenség miatt. Nem az, hogy akkor lemondja a válogatottságot. Legalábbis utóbbira utaló szövegrészletet nem találtam.
- dzsi91
“Lionel Messi egy argentin televíziónak nyilatkozott a napokban és elárulta, végleg otthagyja a nemzeti tizenegyet, ha Oroszországban sem ér fel a csúcsra az Albiceleste.“
Tényleg ilyet mondott ?
Tényleg ilyet mondott ?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tehát magyarul nincsen szabály. ha úgy érzed megtiszteled a bajnokot akkor állsz, ha nem akkor nem.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bocs a dupláért (már nemtudtam szerkeszteni, ha gondolja egy modi szerkessze hozzá az előzőhöz), de még arra tudok gondolni, hacsak a Malagának nincs valami baja a Barcával, hogy van egy ilyen írott/íratlan "szabály", hogy legfeljebb 3 hétig kapja sorfalat a bajnok, pont azért, amit mondtatok, hogy pl ha márciusban már bajnok, ne legyen végig a hátralévő 8-10 meccsen mindig ez a sorfalas procedúra.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Viszanéztem a 12-13-as idényre, amikor a Barcelona 15 ponttal volt bajnok és matematikailag 4 fordulóval a vége előtt biztosította be, a hátralévő már tét nélküli meccseik Atletico (A), Valladolid (H), Espanyol (A), Malaga (H) voltak.
Úgy lettek bajnokok, hogy egy szombati meccsen a Real X-elt az Espanyollal, aztán barcék vasárnap játszottak a matracosokkal, akik sorfalat álltak. Aztán sorfalat állt a Valladolid és az Espanyol is, viszont az utolsó fordulóban a Malaga nem, ezek alapján akkor minden hátralévő meccsen kapják a sorfalat, viszont furcsa, hogy a Malaga nem állt fel nekik.
Úgy lettek bajnokok, hogy egy szombati meccsen a Real X-elt az Espanyollal, aztán barcék vasárnap játszottak a matracosokkal, akik sorfalat álltak. Aztán sorfalat állt a Valladolid és az Espanyol is, viszont az utolsó fordulóban a Malaga nem, ezek alapján akkor minden hátralévő meccsen kapják a sorfalat, viszont furcsa, hogy a Malaga nem állt fel nekik.
- h3x0r
pedig a madridom galeriabol van a kep de itt egy masik linkillgner írta:Nekem hibát ír ki, de elhiszem, köszi
3 hónapja erről a szarrol beszéltek, kis fiaink a bajnokság béli lazsalas miatt megérdemelnek egy kis szórakozást meg tapsikolast, de utána verjek őket jól meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K