Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Official is, hogy a Bernabeuban lesz a Celta meccs szept 11-én.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Éppen írni akartam h lent a gyep egyrészeRealista24 írta: Remélem mindenki csekkolta a Bernabéus képeket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem mindenki csekkolta a Bernabéus képeket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
picit lemaradtam, most a spanyol liga általi gyorssegély (kölcsön) dologgal mi van? Tegnap a kommentátor azt mondta, hogy ez segített a Levanténak regisztráloni a játékosokat. De úgy emlékszem, hogy a 3 nagycsapat nem fogadta ezt el, nem kértek belőle, nem? vagy mindenki szabadon dönthetett?
állítólag a PL csapatok 1 milliárd 86 milliót költöttek (igaz volt 531 millió bevételük is), míg a spanyolok csupán 201 millió költés, 174 millió bevétel. az UEFAnak kéne valamit csinálnia ezzel, hogy ne legyen már ekkora hatalmas kontraszt!
főleg ezek az abszurd számok...Kerlon írta:Bayern elnöke már nyiltan kritizálta a helyzetet.p.csabi1 írta: Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
állítólag a PL csapatok 1 milliárd 86 milliót költöttek (igaz volt 531 millió bevételük is), míg a spanyolok csupán 201 millió költés, 174 millió bevétel. az UEFAnak kéne valamit csinálnia ezzel, hogy ne legyen már ekkora hatalmas kontraszt!
Bayern elnöke már nyiltan kritizálta a helyzetet.p.csabi1 írta: Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Az hogy megpróbálják az megtörténhet, de a helyében már csak azután az 1 évvel ezelőtti "incidens" után sem mennék oda amikor Neymar és társai a gólörömét imitálva ünnepelték a továbbjutást ellenük. És szerintem ő pont nem olyan, hogy beáldozna néhányat az értékes éveiből a pénz miatt főleg mert láthatja Mbappé is milyen nehezen szabadul(ha szabadul) onnan.ikarus93 írta:Ha Mbappe megy én fogadni mernék rá, hogy megpróbálják behúzni Haalandot.Yazid írta: még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Barella pont lehet az a szint. Pogba elit, ha van kedve, csak hát sokszor nem a focival van elfoglalva.ziro4vr írta:Barella nem az a szint.Kerlon írta: Szerintem jövőre összeáll minden. Modric távozik, felszabadul a 10-es mez, Bale, Isco távozik, felszabadulnak komoly bérek is, ami már Ramos és Varane távozásával is jobb lett.
Most már csak Modric/Kroos pótlásán kéne gondolkodni keményen. Én mondjuk Barellat rántanám be, ha az Inter továbbra is kiárusít.
De hogy mondjak is valakit, Pogba vagy Bernardo SIlva. (igen, középen is jó)
De amúgy nehéz kérdés, KDB vagy Gündi korban ott vannak ahol Kroos, mást nem is nagyon tudok mondani.
Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Haaland nem fog oda igazolni ahonnan MBappe távozik szerintem. Camavingat meg eltudják még hülyíteni azzal, hogy fiatal vagy most még jó a psg aztán lehet dobbantani, de nem így lesz. Haaland viszont már olyan csapatba fog igazolni ahol mindenhol győzelemért megy és nem a francia liga a cél.
- ikarus93
Ha Mbappe megy én fogadni mernék rá, hogy megpróbálják behúzni Haalandot.Yazid írta: még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
Annyi hogy Haalandért sorba fog állni minden nagy klub.
Mi, Bayern, Pool?, City ha Kanet nem húzza be idén azok is all in fognak tolni Haalandra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
psg viszi camavingát is. 30 millió lesz az ára. feneketlen kút.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Barella nem az a szint.Kerlon írta: Szerintem jövőre összeáll minden. Modric távozik, felszabadul a 10-es mez, Bale, Isco távozik, felszabadulnak komoly bérek is, ami már Ramos és Varane távozásával is jobb lett.
Most már csak Modric/Kroos pótlásán kéne gondolkodni keményen. Én mondjuk Barellat rántanám be, ha az Inter továbbra is kiárusít.
De hogy mondjak is valakit, Pogba vagy Bernardo SIlva. (igen, középen is jó)
De amúgy nehéz kérdés, KDB vagy Gündi korban ott vannak ahol Kroos, mást nem is nagyon tudok mondani.
Nem illik.
Szerintem jövőre összeáll minden. Modric távozik, felszabadul a 10-es mez, Bale, Isco távozik, felszabadulnak komoly bérek is, ami már Ramos és Varane távozásával is jobb lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez a deal egyedül Mbappén múlik. A többi rizsa. Ha jönni akar, akkor fog, ha nem fog jönni, akkor nem is akar.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- flori
Akkor tudának kibszni velünk, ha aláír bármilyen szerződést, de lesz fix kivásárlási ár csak a Madridnak. Akkor elvesztegettünk egy évet és fizetni is kell.
Az ingyen meg nem ingyen ugye, 50 millio aláírási pénz fixen csúszik majd. De még mindig ez lenne a legjobb, jörőre nagyon fellélegezhet a csapat, sok léhűtő eltűnik majd.
Az ingyen meg nem ingyen ugye, 50 millio aláírási pénz fixen csúszik majd. De még mindig ez lenne a legjobb, jörőre nagyon fellélegezhet a csapat, sok léhűtő eltűnik majd.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Én se értem ezeket a hangokat, hogy majd elérik, hogy hosszabbítson különben felteszik a lelátóra. Hát saját magukkal csesznek ki. Mbappe azért kicsit nagyobb kaliber, mint Verratti akit tudtak terrorizálni. Bár nem értem, hogy marad ott egy játékos még évekig akit konkrét akarata ellenére tartottak ott, valószínű nem akart ő annyira távozni azért. Ott van Rabiot, leülte a félévet a tribünön aztán elhúzott, köszöni szépen megvan, válogatott + Juve alapembere. Jönni fog a teknőc jövő nyáron, sztem kb tuti. Nem nagyon tudok elképzelni, olyan forgatókönyvet, hogy miért maradna ott ezek után.wZoLee7 írta: Nem értem a feltételezéseket. MBappe jönni akar, nem hosszabbít. Mit tudnak csinálni? Padra teszik azt aki meccsenként lövöldözi a gólokat. Tegyék meg, a srácnak van akkora lélekjelenléte szerintem, hogy ezt kibírja és még inkább maguk ellen haragítják az ilyen húzásokkal. A PSG nem teheti meg, hogy padoztat egy ilyen játékost. Nyerniük kell.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem értem a feltételezéseket. MBappe jönni akar, nem hosszabbít. Mit tudnak csinálni? Padra teszik azt aki meccsenként lövöldözi a gólokat. Tegyék meg, a srácnak van akkora lélekjelenléte szerintem, hogy ezt kibírja és még inkább maguk ellen haragítják az ilyen húzásokkal. A PSG nem teheti meg, hogy padoztat egy ilyen játékost. Nyerniük kell.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Így van, ennyit ér a szavuk. Mint amikor a tálibok azt mondták, hogy békén hagynak mindenkit, fasza lesz minden, csak ne álljanak ellen. Vagy amikor 1521ben, Nándorfehérvár elfoglalásakor a törökök szabad elvonulást ígértek Oláh Balázs hadnagyék maradék csapatának. Ezeknél még az sem biztos, ami le van írva.
Jó a mondás ebben az esetben, aki időt nyer, életet nyer. Ennyit akartak elérni, eszük ágában sincs elengedni a srácot sem most pénzért, jövőre meg főleg nem ingyen. Addig megpuhítják szerintem.
De legyen igaza R24nek, mert azért Perez apánkat is kemény fából faragták, és amit a fejébe vesz, azt el is éri, ha egy lehetőség van rá. De ahhoz kell egy lehetőség, és félő, hogy nem lesz. Aladdinnal nem lehetett bírni, ha az említett sejk is ilyen fafejű, és miért ne lenne az, akkor már nem tudom, ki lehet feljebb, talán Baradar molla vagy Amír Mohammad iszlám állam vezető.
Ne legyen igazam, de szerintem lassan fordíthatjuk a hajóágyúkat Dortmund felé, hogy a csapatnál a norvégok száma állandó legyen.
Jó a mondás ebben az esetben, aki időt nyer, életet nyer. Ennyit akartak elérni, eszük ágában sincs elengedni a srácot sem most pénzért, jövőre meg főleg nem ingyen. Addig megpuhítják szerintem.
De legyen igaza R24nek, mert azért Perez apánkat is kemény fából faragták, és amit a fejébe vesz, azt el is éri, ha egy lehetőség van rá. De ahhoz kell egy lehetőség, és félő, hogy nem lesz. Aladdinnal nem lehetett bírni, ha az említett sejk is ilyen fafejű, és miért ne lenne az, akkor már nem tudom, ki lehet feljebb, talán Baradar molla vagy Amír Mohammad iszlám állam vezető.
Ne legyen igazam, de szerintem lassan fordíthatjuk a hajóágyúkat Dortmund felé, hogy a csapatnál a norvégok száma állandó legyen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)