Vinícius Junior - 7
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Kicsit mutogatott valamit a közönségnek, aztán oldalról földre dobta Araújo, ha Ramos csinálta volna, akkor piros lap...ezt nehezményezte ő is, hogy úgy tűnt semmi nem lesz belőle. Elvileg sárgát kapott érte az uru, de nem tudom egyértelműen, hogy erre az esetre mutatták fel neki, vagy csinált valamit ezen kívül/ezután.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
Mi volt a balhé oka, mielőtt lehozta őt Ancelotti?
Azért az már elég nagy problémának tűnik hogy a csapattársaival is így ugat. Kroost még nem láttam ilyen idegesnek
Azért az már elég nagy problémának tűnik hogy a csapattársaival is így ugat. Kroost még nem láttam ilyen idegesnek
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mi volt az a golpassz te elmebeteg
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg ezt nem hiszem, szerintem ha felajánlják neki simán elfogadja. Félig meddig presztizs, a viselkedéséből is látszik, hogy elhitte magáról, hogy Ő már nagy sztár, a másik, hogy többször már nem fér bele, hogy a 7-es mez a padon pihenjen. Nagyon meglepne, ha tényleg elutasítani és egyben nem sok jót jelentene, ha benne látnánk a kövi 7-estgutihaz14 írta: Vinícius Jr. has turned down Real Madrid’s offer to wear the iconic ‘#7’ for next season, reports ESPN Brasil.
meghagyja bappénak
Lehet a 10-est akarja átvenni majd
Vinícius Jr. has turned down Real Madrid’s offer to wear the iconic ‘#7’ for next season, reports ESPN Brasil.
meghagyja bappénak
meghagyja bappénak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Amrabat leradirozta nagyon. Tobbszor is elveszitette a fejet Vini, egyszer ki fogjak allitani, teljesen jogosan. Egyebkent a marokkoi nagyon brutal szezont hoz, meccs legjobbja volt megint.
Remélem a szellemeskedő üzimegfogalmazás legalább neked kellemes pillanatokat okozott, akkor már megértedzsi91 írta:Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csináljajack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...
De az egyikből nem következik a másik, attól hogy a játékban a legnagyobb erősségünk (sajnos) még elő lehet venni és beszélni vele hogy hajtson, ne mutogasson. Ezt senki nem nézi el neki.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ha azt vennénk alapul egy játékosnál hogy mikor tesz le annyit az asztalra mint CR akkor a világon senki ne merjen cselezgetni, inkább menjen a sablon hátrapassz, az a tutijack95hun írta:Ezt értem de nagyon nem tett még le annyit az asztalra mint pl CR, hogy ezt megtehesse..dzsi91 írta:
Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csinálja
Plusz ha nem 10-ből 3 csel jönne be, hanem fordítva, akkor még azt mondom oké, de ez így nagyon bassza a szemem
-
Ezt értem de nagyon nem tett még le annyit az asztalra mint pl CR, hogy ezt megtehesse..dzsi91 írta:Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csináljajack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...
Plusz ha nem 10-ből 3 csel jönne be, hanem fordítva, akkor még azt mondom oké, de ez így nagyon bassza a szemem
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csináljajack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...
Az a baj, egy álomvilágban éltek. Nem fog a világon egy játékos sem extrém módon többet rúgni a várható góljainál, és konstansan, nem hullámozva gólokat és ziccereket kialakítani támadójáték nélkül, megkettőzve, egyedül.
Embertelen dolgokat vártok tőle. A csúcs Messi se tudna ettől jelentősen többet.
Embertelen dolgokat vártok tőle. A csúcs Messi se tudna ettől jelentősen többet.
- flori
Bőven van benne igazság sajnos.dzsi91 írta:De a támadórészlegben ez az egyik legnagyobb probléma. Hogy van egy játékosunk aki baszott gyors embereket is megtud verni ha olyanja van és mi EZÉRT támadunk az ő oldalán de olyan buta mint a faszom és az esetek kb 30%át oldja meg. Ebben lehet fejlődni de 4 év alatt nem annyit fejlődött amennyit kéne, cserébe olyan arcot növesztett mellé meg olyanokat parádézik a meccseken bírókkal játékosokkal, hogy elvárnám tőle a vezérbika szerepet.besteve7 írta: Barmennyire is buta, de jelenleg legkevésbésbé az ő játéka a probléma.
Ha összejön egy meccs sztár, ha nem akkor így is többet csinált mint a többiek.Na de ez a gyerek lesz a mi nagy sztárunk a kovi években nagy fizetéssel és ez egy olyan elbaszott spirált idéz elő amiből az lesz , hogy a következő 5-6 évben a vezérbikánk egy ilyen fejben gyenge hangulatember lesz amitől a jóisten óvjon meg minket.
Mert lassan eltűnik mindenki mellőle az aranygenerációból aztán leshetünk.
És tud hasznos lenni, fontos meccseken de azt a szintet nem tudja megugrani egyenlőra ami a top 10ből a top5be emelné mondjuk.Viszont miatta nemfogunk oda igazolni senkit évekig, így ha ilyen marad baszhatjuk.
De jelenleg ez van. Lehet itt elmélkedni, régenmindenjobbvolt, de Vini TOP5 szélső a világon. Ez az igazság. Az, hogy ez mennyire szánalmas a mai viszonyokat tekintve, azon meg ömlenghetünk itt 30 oldalon keresztül, de nem fog változni a helyzet. Nyert párharcokban, kialakított helyzetekben, kb. minden támadó statisztikában TOP1-3.
A kiemelt rész elgondolkodtató amúgy.
Én látom benne a fejlődést és az akaratot, nem büdös neki a munka. A viselkedése nyilván gyerekes, de ma már azzal is meg kell elégednünk, hogy nem erőszakolt meg senkit, vagy nem insta liveban keféli az eszkortokat.
Hosszú és meddő viták lesznek még vele kapcsolatban, de egyet tudunk most tenni: bízni benne, mert Benzemán és rajta kívül nem sok mindenkiben bízhatunk - idén sem.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Te csak egy balfasz barszás vagy aki megpróbálja összaharácsolni a 100 hsz-t.golrick írta: Itt te vagy a buta egyedül, dzsi
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Minden poszton ekkora ‘problémánk’ lenne, akkor mindent megnyernénk.
Itt te vagy a buta egyedül, dzsi
- dzsi91
De a támadórészlegben ez az egyik legnagyobb probléma. Hogy van egy játékosunk aki baszott gyors embereket is megtud verni ha olyanja van és mi EZÉRT támadunk az ő oldalán de olyan buta mint a faszom és az esetek kb 30%át oldja meg. Ebben lehet fejlődni de 4 év alatt nem annyit fejlődött amennyit kéne, cserébe olyan arcot növesztett mellé meg olyanokat parádézik a meccseken bírókkal játékosokkal, hogy elvárnám tőle a vezérbika szerepet.besteve7 írta: Barmennyire is buta, de jelenleg legkevésbésbé az ő játéka a probléma.
Ha összejön egy meccs sztár, ha nem akkor így is többet csinált mint a többiek.Na de ez a gyerek lesz a mi nagy sztárunk a kovi években nagy fizetéssel és ez egy olyan elbaszott spirált idéz elő amiből az lesz , hogy a következő 5-6 évben a vezérbikánk egy ilyen fejben gyenge hangulatember lesz amitől a jóisten óvjon meg minket.
Mert lassan eltűnik mindenki mellőle az aranygenerációból aztán leshetünk.
És tud hasznos lenni, fontos meccseken de azt a szintet nem tudja megugrani egyenlőra ami a top 10ből a top5be emelné mondjuk.Viszont miatta nemfogunk oda igazolni senkit évekig, így ha ilyen marad baszhatjuk.
- ___Samy___
Nem ertem amugy ilyenkor, mikor latvanyosan nem megy neki a bal oldalon, miert nem lehet atdobni jobbra. Talan jot tenne neki, ha kicsit kibillenne fejben meg kimozdulna a komfortzonabol.
Persze padra kellene tenni ilyenkor, de megis kit raknak a helyere? O is ugy van szinte, mint Benzema.
Oktober ota nem talalt be idegenben, Rodrygo meg szeptember ota, megis hogy akartunk igy bajnoksagot nyerni?
Persze padra kellene tenni ilyenkor, de megis kit raknak a helyere? O is ugy van szinte, mint Benzema.
Oktober ota nem talalt be idegenben, Rodrygo meg szeptember ota, megis hogy akartunk igy bajnoksagot nyerni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"