Edző és vezetőség
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
csak azértból nem kell igazolni. Auba is milyen karakter. biztos kell az ilyen egy jó közegbe? Arsenalból is inkább fizettek neki csak menjen el és a Barca is fél év után minden gond nélkül kiszállt belőle. kösz nem.
sima 8as a nyár. Tchouaméni beton igazolás, Rüdiger mélyítette a védelmet. +12 millióval zártunk.
én is szeretnék elől mélyíteni de örülök hogy nem csapkodunk 70-80 milliókat c,d,e,zs opció pánik igazolásokra. lehet szarul sül el de nekem ez szimpatikusabb mint az alternatíva. ha lesz olyan ember a piacon akit tényleg akarunk és minőség+kompatibilitás is megvan akkor van rá pénz és letesszük érte mint Tchouaméni de addig ilyen 100 milliós Anthony,Nkunku,Gnabry meg bármi legelőről bedobott nuevo akárki csak hogy igazoljunk, hát inkább kösz nem.
higgadt megfontolt üzlet volt a nyár, nem vittek bele semmi őrült hülyeségbe. első adandó alkalommal jönni fognak a támadó igazolások
sima 8as a nyár. Tchouaméni beton igazolás, Rüdiger mélyítette a védelmet. +12 millióval zártunk.
én is szeretnék elől mélyíteni de örülök hogy nem csapkodunk 70-80 milliókat c,d,e,zs opció pánik igazolásokra. lehet szarul sül el de nekem ez szimpatikusabb mint az alternatíva. ha lesz olyan ember a piacon akit tényleg akarunk és minőség+kompatibilitás is megvan akkor van rá pénz és letesszük érte mint Tchouaméni de addig ilyen 100 milliós Anthony,Nkunku,Gnabry meg bármi legelőről bedobott nuevo akárki csak hogy igazoljunk, hát inkább kösz nem.
higgadt megfontolt üzlet volt a nyár, nem vittek bele semmi őrült hülyeségbe. első adandó alkalommal jönni fognak a támadó igazolások
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És persze a Barca simán eladta volna nekünk.Sierra írta: Ja akkor jó. Ezeket nem vágom amúgy, hogy mennyi idő után kapják meg.
Viszont ezek fényében érdekes, hogy fel sem merült a neve. 20 millió körüli összegért kurva jó biznisz lett volna... nem is értem. Képes a szélen is játszani, gólerősnek is mondanám, tapasztalt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
auba miert lett volna lehuto? teljesen kezenfekvo es vedheto igazolsa lett volna. 4 re ertekeltem a mercatot de szivem szerint 3. annyi helyen lehetett volna minosegileg elore lepni es megis lyukakat hagytunk sok eve folyamatosan. elkepeszto.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kell a tökömnek ilyen léhűtő ember... Azért ne vegyünk csatárt mert kell egy ember előre, ha Carlo azt mondja hogy nem jó, akkor nem is nagyon fogja játszatni. Akkor nem mindegy hogy van vagy nincs? Legalább nem viszi a pénzt.Sierra írta: Ja akkor jó. Ezeket nem vágom amúgy, hogy mennyi idő után kapják meg.
Viszont ezek fényében érdekes, hogy fel sem merült a neve. 20 millió körüli összegért kurva jó biznisz lett volna... nem is értem. Képes a szélen is játszani, gólerősnek is mondanám, tapasztalt.
Ja akkor jó. Ezeket nem vágom amúgy, hogy mennyi idő után kapják meg.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Van neki,eleve Franciaországban született, francia válogatott volt U21ig. Duál.Sierra írta:Aubameyang amúgy tökéletes lett volna... de szóba sem került. Vagy az is lehet, hogy nincs EU-s útlevele. Mondjuk Casemiro távozásával felszabadult egy hely nem?Pad'em írta: 5-öst adtam, egy db ember választja ezt el a 10-estől, egy univerzális támadó aki jobbszélen meg centerben is hozza magát.
Casemiro is duál. brazil-spanyol
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
El is kell adni a névhasználati jogot, az ingyen pénz.
Casemironak meg 1000 év után nyilván megvolt a spanyol útlevele.
Casemironak meg 1000 év után nyilván megvolt a spanyol útlevele.
Aubameyang amúgy tökéletes lett volna... de szóba sem került. Vagy az is lehet, hogy nincs EU-s útlevele. Mondjuk Casemiro távozásával felszabadult egy hely nem?Pad'em írta: 5-öst adtam, egy db ember választja ezt el a 10-estől, egy univerzális támadó aki jobbszélen meg centerben is hozza magát.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hát ez az, hiába lesz kész a stadion, ha nagy hiteleket kellett rá felvenni, akkor van még bőven vissza a szűk esztendőkből. De csaknem, elvileg a teknőcre volt pénz. Amúgy én biztos vagyok benne, hogy mi is eladjuk a névhasználatijogot. Ezek a dolgok így működnek, ha kimaradsz, lemaradsz.Halfkey írta:Pontosan ugyanígy szavaztam én is és épp jöttem ugyanezt leírni, de feleslegesen nem duplikálokAmúgy igen, a leigazolása úgy, hogy Case lelépett teljesen más megvilágításba kerül. 5-öst adtam, egy db ember választja ezt el a 10-estől, egy univerzális támadó aki jobbszélen meg centerben is hozza magát.
Ami ironikus hogy a Barcánál az a mondás kifelé hogy nincs pénz és mégis van, nálunk az a mondás hogy van pénz és szerintem mégsincs. Nyilván a stadion áll a háttérben, alig várom hogy végre kész legyen már.... Előre is pont ez volt vele a bajom, a helyieknek biztos jó, a hosszú távú anyagi részei is nyilván jók, de minden klub ahol nem egy gazdag tulaj állja az egészet szív az építkezés ideje alatt. Az Arsenal azóta talán először állhat fel idén, de még azt is korai kijelenteni. Nagy szerencse hogy ilyen erős mag visz minket át ezen az időszakon.
Pontosan ugyanígy szavaztam én is és épp jöttem ugyanezt leírni, de feleslegesen nem duplikálokAmúgy igen, a leigazolása úgy, hogy Case lelépett teljesen más megvilágításba kerül. 5-öst adtam, egy db ember választja ezt el a 10-estől, egy univerzális támadó aki jobbszélen meg centerben is hozza magát.
Ami ironikus hogy a Barcánál az a mondás kifelé hogy nincs pénz és mégis van, nálunk az a mondás hogy van pénz és szerintem mégsincs. Nyilván a stadion áll a háttérben, alig várom hogy végre kész legyen már.... Előre is pont ez volt vele a bajom, a helyieknek biztos jó, a hosszú távú anyagi részei is nyilván jók, de minden klub ahol nem egy gazdag tulaj állja az egészet szív az építkezés ideje alatt. Az Arsenal azóta talán először állhat fel idén, de még azt is korai kijelenteni. Nagy szerencse hogy ilyen erős mag visz minket át ezen az időszakon.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Bappe esete már azért is fura, mert Perez nem így szokta ezeket intézni, hogy nincs aláírva semmi, hanem puszira bízza az ügyet. Látszott Figo esetében is, ha nem akar jönni akkor fizet. Ennyit öregedett/naivabb lett 20 év alatt az öreg? Lehet. Bár valóságot majd ismét 20 év múlva fogjuk talán megtudni, vagy ha Perez kiad majd egy könyvet pár év múlva. De az látszik, hogy nem volt nála B opció, amiben hatalmas szerepe van Hazard és Jovic barátainknak. Velük akkorát bukott, hogy ha nem a felső polcról jön valaki, azt nem vállalja be. S ez baj. Haalandra nem tudom volt e egyáltalán reális esély, vagy már régen done deal volt neki Anglia. De, a tavalyi menetelést akárhányszor meglátom, olyan büszkeség tölt el, hogy ha idén nem nyerünk semmit sem lesz semmi baj, legalábbis nálam. Nem lesz itt gond, nem kell aggódni, legalább nem költünk feleslegesen olyan emberekre, akik a felét sem érik. Ja és a stadion nem lesz Spotify, Allianz, Emirates sem Apple vagy Activision. Erre kell büszkének lenni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hopp egy tízes szavazat
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de. de ez mit sem dob azon, hogy a két legégetőbb lyukat, a szelsohatvedet es a tamadot nem tomtuk be.Nem az volt a narratívád, hogy Tücsit mindenképp el kell hozzuk, különben megint lemaradunk a kövi évtized baszó deszantos Essienjéről?
itt meg a vezetőség értékelése volt a kérdés.
lenne, ha jatszatná edzőbá rendesen a rendre instabil es hibázó mili helyett pl, ha már alaba nem tud többé szélen futniRüdiger viszont tökéletes fit
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen? teljesen out of scope a csávó.Pad'em írta:Leigazolta már a Lipcse, 23-ra.Realista24 írta: Sesko el is felejtettem, hír se volt róla mostanában nem? Mármint más csapatokkal.
Láttam hehe, te is képben voltál vele
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Leigazolta már a Lipcse, 23-ra.Realista24 írta: Sesko el is felejtettem, hír se volt róla mostanában nem? Mármint más csapatokkal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
6, szerintem Lunint ellehetett volna küldeni valahová ahol játszik is, hogy megnézzük mi van benne. A védelem jobb oldalára nem tudom Vini Tobi mennyire valós opció, de ott akkor LV-től ellehetett volna köszönni, az ember minden csak nem jó megoldás már. Nem hoztunk támadót és ezzel összefügg az a hatalmas pofára esés amit MBappenek köszönhetünk. Továbbá a szokásos, hogy lejárő szerződésű Asensiót nem tudjuk értékesíteni. Értem, hogy ha nem akarnak elmenni akkor nem tudunk velük mit kezdeni, de a világon kb csak mi nem tudunk ezekkel mit kezdeni, minden más csapatnál csak megoldják, sok esetben anélkül h a sajtó tele lenne a balhéval. Évek óta megy a jótékonykodás a mi kárunkra és frusztráló ránézni a padra ahol Hazard, Asensio meg Mariano nevetgél majd. Ez a nyár hatnál semmivel sem több.
Csucsu érkezése jó, Rüdiger is ad egy jó variációs lehetőséget a védelemnek, de ennyi. Tudom, hogy erős kereten nem egyszerű erősíteni, de ebben a nyárban több volt. Most majd egy vb csodára kiadunk 150 milliót télen.
Csucsu érkezése jó, Rüdiger is ad egy jó variációs lehetőséget a védelemnek, de ennyi. Tudom, hogy erős kereten nem egyszerű erősíteni, de ebben a nyárban több volt. Most majd egy vb csodára kiadunk 150 milliót télen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sesko el is felejtettem, hír se volt róla mostanában nem? Mármint más csapatokkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nálam ez 7-es. Ha még jött volna egy támadó illetve elment volna az Ase/Mariano pakkból még valaki akkor több lett volna. Az érkezők jó posztokra érkeztek és minőséget képviselnek, a távozók közül meg csak Casemirot sajnálom, de megértem, és nagyjából pótolva is van.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
Nem az volt a narratívád, hogy Tücsit mindenképp el kell hozzuk, különben megint lemaradunk a kövi évtized baszó deszantos Essienjéről?hehetheoriginal írta:szavazásnál egy kőkemény 3-ast kapott a vezetőség, de szivem szerint 1-est adnék, mert tucsira nem volt szukseg, még ha jo is hogy itt van a jelenre es jovore nezve, de hogy se kisköcsög, se viking....Pénz kell legyen, mert az utolsó 3 átigazolási szezont pluszban hoztuk le.
Amúgy igen, a leigazolása úgy, hogy Case lelépett teljesen más megvilágításba kerül. 5-öst adtam, egy db ember választja ezt el a 10-estől, egy univerzális támadó aki jobbszélen meg centerben is hozza magát. Az okokat már végigjártuk, végig olyan érzésem volt hogy Mbappé annyira felkészületlenül érte Perezt, hogy nem akart pánikból B megoldást, hanem inkább kivár picit és meglátjuk, hogy szuperál jobbos Fedével meg Rodrygóval a keret, aztán jövő nyárig kitaláljuk mi legyen. Cserecsatár Benzema mögé az egyetlen olyan hiba amit nem tudok megmagyarázni miért maradt el.
Persze lehetett volna jobbhátvédet is venni, de pang a piac, olyanra aki meg LV szint felesleges lett volna pénzt kidobni, plusz vettünk egy ígéretes fiatalt, aki beválhat majd. Rüdiger meg Csucsu viszont tökéletes fitek. Van bőven hiányérzet, de valahogy nem félek a szezontól.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en bevallom egy kuki sesko (igen bazzeg ) csomagot csinaltam volna 150ert, kuki kezdobe jobbosra, csecskó meg padawanba karimnak, sztem perfekt lett volna......
gyere csak közelebb nem bánt a bácsi, megkapargatjuk ezzel a szikével azt a bal szemetInkabb olyan mint raulreal, egyre inkabb.
thereisonly1ronaldo