Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 10:22

d.gergo írta:Nekünk is megérkeztek a drágaszágok Aliról :Đ

Sárkányos Kroos papa és a magenta csoda. Wear it or fear it :mrgreen:

Te hány napot vártál rá? :)
Amúgy mindkettő parádés,főleg a Decimás! :salute:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 17., péntek 9:54

Mi a véleményetek erről a Timberland bakkancsról? Mostmár mindenkinek ilyen lesz. :lol: :lol: :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. október 17., péntek 9:29

Nekünk is megérkeztek a drágaszágok Aliról :Đ

Sárkányos Kroos papa és a magenta csoda. Wear it or fear it :mrgreen:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 16., csütörtök 21:46

Ehhez hasonló stílusú bakancsokat hol találok max 20k-ig?

http://media.blackcomb.sk//common/photo ... b937f2.jpg

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 16., csütörtök 17:39

általában kapsz a rendelés mellé egy tracking numbert, azzal tudod megnézni hol jár. én itt szoktam nézni

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. október 16., csütörtök 17:36

aliexpressen meg tudom valahol nézni, hogy éppen hol jár a termék amit rendeltem?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 14., kedd 20:06

Corleone írta:
Kerlon írta:Lacoste1
Lacoste2
Kár, hogy aranyárony adják ezeket. :'( Még nagyobb kár, hogy hasonlót/ilyet nem nagyon sikerül találni a kevésbé márkás termék kínálatban...
Nem dicsekedni akarok, de a Tescoba rábukkantam egy ilyen bokacipőre, 6 ezer forint volt "csak". Ha van lehetőséged nézd meg, hátha nálatok is van :)
Jól van, köszi, hogy szóltál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 14., kedd 20:00

Lacoste2
Kár, hogy aranyárony adják ezeket. :'( Még nagyobb kár, hogy hasonlót/ilyet nem nagyon sikerül találni a kevésbé márkás termék kínálatban...
Nem dicsekedni akarok, de a Tescoba rábukkantam egy ilyen bokacipőre, 6 ezer forint volt "csak". Ha van lehetőséged nézd meg, hátha nálatok is van :)
#happyshitting

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 14., kedd 19:55

Anyaka írta:Inkább az a kár, hogy mindenki 45-ig gyárt cipőket. Már gyerekkoromba kinőttem.. 47, de inkább 47 és 2/3 az igazi.
Ez engem is nagyon idegesit. Tesomnak 43-as laba van, szinte nincs is olyan cipo, amibol ne legyen a mereteben. Az en 47-es labamra meg jo esetben van par darab modell amibol valaszthatok. Persze ez is csak a "szokasos" 2-3 uzletben. Ha uj helyre megyek, szinte biztos hogy nem talalok semmit se.

Mondjuk ha tudtok Debrecen kornyeken olyan helyeket ahol nagy meretu cipoket lehet kapni, megkoszonnem.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 14., kedd 18:52

Anyaka írta:
Lacoste2
Közben full papír egy csomó cipőjük, ha lebontod a textilt róla. :lol:
Inkább az a kár, hogy mindenki 45-ig gyárt cipőket. Már gyerekkoromba kinőttem.. 47, de inkább 47 és 2/3 az igazi.
Nekem most van egy ilyenem télre: Link Itthonra elfutkosni jó, vízálló, meg elég meleg, néha nagyon is, csak a kék fűzőt kicseréltem feketére. Mellé viszont kellett vennem egy másikat is, mert inghez, és szövetnadrághoz nem túl előnyös. Bár farmerrel, inggel még elmegy.
Igen, néztem a magas szárú cipőiket is és nevetséges, hogy full műbőrért, meg tartás nélküli gumitalpú cipőkért elkérnek 25-35 ezret... De hát a sznoboknak van rá pénzük, ők meg úgy is csak kétszer veszik fel és nem megy szét 1 hónapos használat után...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 14., kedd 18:40

Lacoste2
Közben full papír egy csomó cipőjük, ha lebontod a textilt róla. :lol:
Inkább az a kár, hogy mindenki 45-ig gyárt cipőket. Már gyerekkoromba kinőttem.. 47, de inkább 47 és 2/3 az igazi.
Nekem most van egy ilyenem télre: Link Itthonra elfutkosni jó, vízálló, meg elég meleg, néha nagyon is, csak a kék fűzőt kicseréltem feketére. Mellé viszont kellett vennem egy másikat is, mert inghez, és szövetnadrághoz nem túl előnyös. Bár farmerrel, inggel még elmegy.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 14., kedd 18:26

Lacoste1
Lacoste2
K

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 14., kedd 18:22

Télen szerintem bakancsot érdemes hordani, nem vékony talpú nyári cipőket.
Nekem ilyen van most;
http://www.cipoplaza.hu/Ferfi-cipo_bor- ... _bor/12010
Persze gyerekkoromban én is ódzkodtam a classic kínai bakancstól, de most már rengeteget divatos van. :)
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 14., kedd 18:07

GT37 írta: Én is így vagyok ezzel, most egy ilyet hordok, még tavaly tavasszal vettem, azóta télen-nyáron szinte csak ezt használom, és gyakorlatilag semmi baja sincs. :agree:
Nem kell a duma, múltkor is ilyenben láttalak az utcán..
http://www.adidashere.com/images/samba- ... gold-0.jpg
:mrgreen:
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 14., kedd 17:00

tubatibi írta:
Géci írta:Én kb 9 éveszerelmes lettem a Yellow Cubba. Pontosabban a Commandó fajtába (nem a rücskös, amit a kínaiba is megvettél). Vettem belőle egy fekete színű, bőrt, ha jól emlékszem 27-ért... Páromtól minden évbe azt kell hallgatnom, hogy dobjam már ki, de nem bírja felfogni, hogy ha semmi baja akkor mi a retkes faszért dobjam ki... Veszek bele egy ùj fűzőt és ammen. Voltunk pénteken ezen a glamur napon, és a rossz cipőm ami párom szerint nem divat csak 42 ezer huf-ba kerül. Akik régen is cipő csináltak, azok most is cipőt csinálnak. Nekem ennyi a véleményem. Én az ilyen ùj divat cuccokban nem hiszek... :) Ezen kívül még egy Camel csukám van és kb ennyi. Én is inkább minőség, mint mennyiség párti vagyok. :)

Ez?

Mert, ha ez..megértem barátnődet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mondom fekete, bőr!!! :mrgreen: Amúgy ja... DE ÉN SZERETEM :-@
Bár lassan belátom, hogy meg kell tőle válnom :'( :'(

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 14., kedd 16:45

Én már 5. éve csak Tiszát veszek, vagy ha van leárazás, akkor Lacostet.

Épp holnap fog megérkezni a 4. Tiszám.

Na nem azért, mert szétmentek volna, egyszerűen imádom, és nagyon jól bírják. 14 évesen vettem az elsőt, az tavaly ment szét, de csak mert abba kezdtem el tesizni meg focizni :mrgreen:
Télen/nyáron ezekbe járok, és tényleg mindent bírnak. Imádom őket. :)

Deichmannba régen vettem Nike-t és Filát, de összesen nem bírtak egy évet.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 14., kedd 16:42

csababarca írta:Cipőből csak a minőséget veszem,hagyom a deichmant meg egyebeket.
Én is így vagyok ezzel, most egy ilyet hordok, még tavaly tavasszal vettem, azóta télen-nyáron szinte csak ezt használom, és gyakorlatilag semmi baja sincs. :agree:

Korábban egyébként, amíg még nőtt a lábam, vásároltam a Deichmannban is cipőket, nagy gond nem volt velük, mert általában előbb nőttem ki őket, minthogy szétmentek volna. :D
h3x0r írta:köbö (remelem GT olvassa)
:fpalm:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 14., kedd 16:11

Géci írta:Én kb 9 éveszerelmes lettem a Yellow Cubba. Pontosabban a Commandó fajtába (nem a rücskös, amit a kínaiba is megvettél). Vettem belőle egy fekete színű, bőrt, ha jól emlékszem 27-ért... Páromtól minden évbe azt kell hallgatnom, hogy dobjam már ki, de nem bírja felfogni, hogy ha semmi baja akkor mi a retkes faszért dobjam ki... Veszek bele egy ùj fűzőt és ammen. Voltunk pénteken ezen a glamur napon, és a rossz cipőm ami párom szerint nem divat csak 42 ezer huf-ba kerül. Akik régen is cipő csináltak, azok most is cipőt csinálnak. Nekem ennyi a véleményem. Én az ilyen ùj divat cuccokban nem hiszek... :) Ezen kívül még egy Camel csukám van és kb ennyi. Én is inkább minőség, mint mennyiség párti vagyok. :)

Ez?

Mert, ha ez..megértem barátnődet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 14., kedd 15:58

fiore írta:Cipőkkel én is úgy vagyok, hogy inkább gyűjtök több pénzt, hogy megvehessek egy drágábbat 15-20 ezerért. Kb 3-4 cipőt cserélgetek, és így tényleg évekig használhatóak.

az ilyenem már 4-5 éves, kicsit szakadt, kicsit kopott de ez a kedvencem :)
Van még ezenkívül két másféle vansem, az egyik 3, a másik 1 éves és azok majdnem tökéletes állapotban vannak, úgyhogy csak ajánlani tudom a márkát :)
ilyenem volt nekem is. egy jó 4 évig bírta .. ajánlom én is
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 14., kedd 15:30

Én kb 9 éveszerelmes lettem a Yellow Cubba. Pontosabban a Commandó fajtába (nem a rücskös, amit a kínaiba is megvettél). Vettem belőle egy fekete színű, bőrt, ha jól emlékszem 27-ért... Páromtól minden évbe azt kell hallgatnom, hogy dobjam már ki, de nem bírja felfogni, hogy ha semmi baja akkor mi a retkes faszért dobjam ki... Veszek bele egy ùj fűzőt és ammen. Voltunk pénteken ezen a glamur napon, és a rossz cipőm ami párom szerint nem divat csak 42 ezer huf-ba kerül. Akik régen is cipő csináltak, azok most is cipőt csinálnak. Nekem ennyi a véleményem. Én az ilyen ùj divat cuccokban nem hiszek... :) Ezen kívül még egy Camel csukám van és kb ennyi. Én is inkább minőség, mint mennyiség párti vagyok. :)

Vissza: