d.gergo írta:Nekünk is megérkeztek a drágaszágok Aliról :Đ
Sárkányos Kroos papa és a magenta csoda. Wear it or fear it
Te hány napot vártál rá?
Amúgy mindkettő parádés,főleg a Decimás!
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 10:22
d.gergo írta:Nekünk is megérkeztek a drágaszágok Aliról :Đ
Sárkányos Kroos papa és a magenta csoda. Wear it or fear it
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 17., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. október 17., péntek 9:29
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 16., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 16., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. október 16., csütörtök 17:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 14., kedd 20:06
Jól van, köszi, hogy szóltál.Corleone írta:Nem dicsekedni akarok, de a Tescoba rábukkantam egy ilyen bokacipőre, 6 ezer forint volt "csak". Ha van lehetőséged nézd meg, hátha nálatok is van
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 14., kedd 20:00
Nem dicsekedni akarok, de a Tescoba rábukkantam egy ilyen bokacipőre, 6 ezer forint volt "csak". Ha van lehetőséged nézd meg, hátha nálatok is van
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 14., kedd 19:55
Ez engem is nagyon idegesit. Tesomnak 43-as laba van, szinte nincs is olyan cipo, amibol ne legyen a mereteben. Az en 47-es labamra meg jo esetben van par darab modell amibol valaszthatok. Persze ez is csak a "szokasos" 2-3 uzletben. Ha uj helyre megyek, szinte biztos hogy nem talalok semmit se.Anyaka írta:Inkább az a kár, hogy mindenki 45-ig gyárt cipőket. Már gyerekkoromba kinőttem.. 47, de inkább 47 és 2/3 az igazi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 14., kedd 18:52
Igen, néztem a magas szárú cipőiket is és nevetséges, hogy full műbőrért, meg tartás nélküli gumitalpú cipőkért elkérnek 25-35 ezret... De hát a sznoboknak van rá pénzük, ők meg úgy is csak kétszer veszik fel és nem megy szét 1 hónapos használat után...Anyaka írta:Közben full papír egy csomó cipőjük, ha lebontod a textilt róla.
Inkább az a kár, hogy mindenki 45-ig gyárt cipőket. Már gyerekkoromba kinőttem.. 47, de inkább 47 és 2/3 az igazi.
Nekem most van egy ilyenem télre: Link Itthonra elfutkosni jó, vízálló, meg elég meleg, néha nagyon is, csak a kék fűzőt kicseréltem feketére. Mellé viszont kellett vennem egy másikat is, mert inghez, és szövetnadrághoz nem túl előnyös. Bár farmerrel, inggel még elmegy.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 14., kedd 18:40
Közben full papír egy csomó cipőjük, ha lebontod a textilt róla.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 14., kedd 18:26
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 14., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 14., kedd 18:07
Nem kell a duma, múltkor is ilyenben láttalak az utcán..GT37 írta: Én is így vagyok ezzel, most egy ilyet hordok, még tavaly tavasszal vettem, azóta télen-nyáron szinte csak ezt használom, és gyakorlatilag semmi baja sincs.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 14., kedd 17:00
Mondom fekete, bőr!!! Amúgy ja... DE ÉN SZERETEM :Đtubatibi írta:Géci írta:Én kb 9 éveszerelmes lettem a Yellow Cubba. Pontosabban a Commandó fajtába (nem a rücskös, amit a kínaiba is megvettél). Vettem belőle egy fekete színű, bőrt, ha jól emlékszem 27-ért... Páromtól minden évbe azt kell hallgatnom, hogy dobjam már ki, de nem bírja felfogni, hogy ha semmi baja akkor mi a retkes faszért dobjam ki... Veszek bele egy ùj fűzőt és ammen. Voltunk pénteken ezen a glamur napon, és a rossz cipőm ami párom szerint nem divat csak 42 ezer huf-ba kerül. Akik régen is cipő csináltak, azok most is cipőt csinálnak. Nekem ennyi a véleményem. Én az ilyen ùj divat cuccokban nem hiszek... Ezen kívül még egy Camel csukám van és kb ennyi. Én is inkább minőség, mint mennyiség párti vagyok.
Ez?
Mert, ha ez..megértem barátnődet.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 14., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 14., kedd 16:42
Én is így vagyok ezzel, most egy ilyet hordok, még tavaly tavasszal vettem, azóta télen-nyáron szinte csak ezt használom, és gyakorlatilag semmi baja sincs.csababarca írta:Cipőből csak a minőséget veszem,hagyom a deichmant meg egyebeket.
h3x0r írta:köbö (remelem GT olvassa)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 14., kedd 16:11
Géci írta:Én kb 9 éveszerelmes lettem a Yellow Cubba. Pontosabban a Commandó fajtába (nem a rücskös, amit a kínaiba is megvettél). Vettem belőle egy fekete színű, bőrt, ha jól emlékszem 27-ért... Páromtól minden évbe azt kell hallgatnom, hogy dobjam már ki, de nem bírja felfogni, hogy ha semmi baja akkor mi a retkes faszért dobjam ki... Veszek bele egy ùj fűzőt és ammen. Voltunk pénteken ezen a glamur napon, és a rossz cipőm ami párom szerint nem divat csak 42 ezer huf-ba kerül. Akik régen is cipő csináltak, azok most is cipőt csinálnak. Nekem ennyi a véleményem. Én az ilyen ùj divat cuccokban nem hiszek... Ezen kívül még egy Camel csukám van és kb ennyi. Én is inkább minőség, mint mennyiség párti vagyok.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 14., kedd 15:58
ilyenem volt nekem is. egy jó 4 évig bírta .. ajánlom én isfiore írta:Cipőkkel én is úgy vagyok, hogy inkább gyűjtök több pénzt, hogy megvehessek egy drágábbat 15-20 ezerért. Kb 3-4 cipőt cserélgetek, és így tényleg évekig használhatóak.
az ilyenem már 4-5 éves, kicsit szakadt, kicsit kopott de ez a kedvencem
Van még ezenkívül két másféle vansem, az egyik 3, a másik 1 éves és azok majdnem tökéletes állapotban vannak, úgyhogy csak ajánlani tudom a márkát
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 14., kedd 15:30
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem