Végülis ülhet másik asztalnál..Realista24 írta:Az a baj, hogy őt nem kell hívni, csak megjelenikSteve írta:Hehét ne hívjátok.
sry már nem tudtam szerkeszteni, ezért lett kettő.
Nem tudom mit írjak erre.Polielt írta:srácok. évek óta olvasgatom a fórumot, de eddig a büdös életben nem szóltam hozzá semmihez, mert minek. most is csak azért teszem, mert egyszerűen offenzívnak tartom, hogy autókról beszéltek és nem vagytok képesek megemlíteni egy alfa giuliát.
veloce felszereltség, 280 ló. nincs benne annyi seggvakaró funkció, mint a dojcsoknál, de azért az alapokat tudja, vezethetőséget tekintve pedig csak a bömbikkel lehet egy lapon említeni. beltéri minőségérzetben az audi és a merci etalon, ez kb. a propelleresekkel van egy ligában. de hát istenem, kit érdekel a sávtartó elektronika, amikor a német csodatrióhoz képest egy ilyen alfába beleülni olyan, mintha az uffizi képtárban sétálgatnál.
fizetett hirdetést olvashattunk.
(ja, és egyébként, aki a megbízhatósággal jönne, egy full új gyárkomplexumot húztak fel a legmodernebb sztenderdek alapján, hogy kiküszöböljék az eddigi alfás megbízhatósági problémákat.)
Azért jó, hogy ilyen széles a paletta, hogy választhatsz magadnak bármit.
Én nem a fizetett hírdetésedben szereplőt választottam és választanám.