OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Enyém Győrben és arra esküszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én azért elég sok BMW-t és Audit is elfogadnék, még ha nem is tényezők.Realista24 írta:Az a Mercedes, amelyik Renault motort rak néhány modelljébe?Marky írta:A népautót a VW-re értettem Egyébként siralmas, hogy ezzel a névvel milyen túlárazott szarokat képesek forgalmazni manapság. A Skoda és a Seat is gyakorlatilag megegyezik vele, csak szándékos designbakikat kell beiktatniuk, hogy igazolják az anyacég felsőbbrendűségét. Én részemről a német gyártók nem tényezők már évek óta, a technológiai fejlődés és minőség Ázsiából szivárog be Európába. A Mercedes az egyetlen európai márka ami megérdemli szerintem a premium jelzőt, nem szakad el a tradícióitól.
Ha most lenne 10-15 millióm, inkább valami youngtimer hobbiautóban gondolkoznék, aminek akár még emelkedhet is az értéke. A villantásfaktor nagyobb így, mint egy új autónál.
Barátom az Audinál mérnök, Ingolstadtban. Mégis a BMW-re esküszik.
Egyébként érdekes, hogy alig írtok itt “csomagot”, felszereltséget, motort egy kocsihoz..Csak márkát.
Pedig leginkább ez határozza meg és árazza is be magát a kocsit.
- Süti
Off az offban, sebydani kollégával beülünk Gellérten megnézni a mai meccset, ha esetleg van kedve valakinek csatlakozni.
hehe te csak az új autóddal jöhetsz.
hehe te csak az új autóddal jöhetsz.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a Mercedes, amelyik Renault motort rak néhány modelljébe?Marky írta:A népautót a VW-re értettem Egyébként siralmas, hogy ezzel a névvel milyen túlárazott szarokat képesek forgalmazni manapság. A Skoda és a Seat is gyakorlatilag megegyezik vele, csak szándékos designbakikat kell beiktatniuk, hogy igazolják az anyacég felsőbbrendűségét. Én részemről a német gyártók nem tényezők már évek óta, a technológiai fejlődés és minőség Ázsiából szivárog be Európába. A Mercedes az egyetlen európai márka ami megérdemli szerintem a premium jelzőt, nem szakad el a tradícióitól.
Ha most lenne 10-15 millióm, inkább valami youngtimer hobbiautóban gondolkoznék, aminek akár még emelkedhet is az értéke. A villantásfaktor nagyobb így, mint egy új autónál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A népautót a VW-re értettem Egyébként siralmas, hogy ezzel a névvel milyen túlárazott szarokat képesek forgalmazni manapság. A Skoda és a Seat is gyakorlatilag megegyezik vele, csak szándékos designbakikat kell beiktatniuk, hogy igazolják az anyacég felsőbbrendűségét. Én részemről a német gyártók nem tényezők már évek óta, a technológiai fejlődés és minőség Ázsiából szivárog be Európába. A Mercedes az egyetlen európai márka ami megérdemli szerintem a premium jelzőt, nem szakad el a tradícióitól.
- Steve
Vezettem a legújabb XC90-et és az XC60-at is.Mindkettő fantasztikus autó.rashidm írta:Érdeklődésképpen volvo miért nem?Kerlon írta:úú, mondjuksvédet biztos nem, de Roverrel végre jót mondott valaki
90-es nekem túl nagy volt,felesleges méret. XC60-n gondolkoztam, de végülis a Mazda CX-5 volt nálam a befutó, mert olcsóbb és majdnem uolyan kocsi.
De mindkét Volvo fantasztikus volt.
- Steve
Én tökéletesen elégedett vagyok a Mazda CX-5 -mel. Semmire nem cserélbém el. Szóval én nem vennék mást.
Ha viszont játékautót kellene választani, elméletben játékból
Ha viszont játékautót kellene választani, elméletben játékból
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Érdeklődésképpen volvo miért nem?Kerlon írta:úúú, mondjuksvédet biztos nem, de Roverrel végre jót mondott valakiBabinho írta:Range Rover, Jeep, Volvo suv.
Ennyiből én ezt
Ez mind olyan mint Arbeloa haja.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem arra gondolt, hogy akinek van pénze az a Merci/Audi/BMW kombóból választ autót (akár használt, akár új). Jó nyílván nem a 10+ millás autók miatt népautó a BMW vagy az Audi hanem azért mert (szerintem) ezt veszi az ember ha több pénze van (plusz a kis suttyók meg apuci pénzén élők akik ezzel tudnak menőzni ). Magam részéről én Marky-val értek egyet, én is inkább valami kevésbé elterjedt márkát választanék.Kerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.Marky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
úúú, mondjuksvédet biztos nem, de Roverrel végre jót mondott valakiBabinho írta:Range Rover, Jeep, Volvo suv.
Ennyiből én ezt
Én meg mindenhol Lexus terepjárot látok+még otromba is.Yazid írta:Pl hogy minden 5.auto 4-5eves 5ös bmw, régebben meg azt mondtam volna, hogy s audit szökôévente 1x látok, ma már ez se így van, persze mind2 álom nekem nem azt mondom h fos, csak most 10-15milliós kocsikról van szóKerlon írta: Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pl hogy minden 5.auto 4-5eves 5ös bmw, régebben meg azt mondtam volna, hogy s audit szökôévente 1x látok, ma már ez se így van, persze mind2 álom nekem nem azt mondom h fos, csak most 10-15milliós kocsikról van szóKerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.Marky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
Range Rover, Jeep, Volvo suv.
Ennyiből én ezt
Ennyiből én ezt
Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.Marky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ezt mondom én is. Meg passat meg ford.. egy lexusba holnap beülok es elmernék menni skòciaba, nem úgy mint egy s audi vagy vwMarky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
lehet az arteon nem fapad, a cc-ből indultam ki, ami az volt.
a passat ugyanez.
a passat ugyanez.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
az alsóközép kategóriás sport kocsi és nem a felsőközép/prémium... arról nem is beszélve, hogy most hívták talán vissza, mert széria hibás a motor, aztán időközönként önkényesen új pápát választ úgy hányja a fehér füstötBLaZE írta:nem igazán. ültél benne, vezetted? sima hétköznapinak is jó, ha meg oda kell neki lépni megy, mint a szélvész. figyelni rá, mert kényes a motor ez tény ( kellő melegítés, hidegen nem rúgni és ennyi), de ha ez megvan megháláljaKerlon írta: Focus rst viccnek szantad?
Amúgy ezt nem értem. Ez amúgy mitől fapad? Az arany berakás nekem nem kéne. Egyedül az előbukó érintő kijelző, ami hiányzik, de láttam S5öst (2014es R-linet) belülről és, ha be van húzva a kijelző, akkor pont az a műszerfal néz ki elég puritánul. Amúgy meg küld el a haverod élőben nézze meg őket, Arteonnal szemben voltak kétségeim, de amikor megláttam itt a városban... nagyon jól néz kiH.E.H.E. írta:hát nézd már meg azt a műszerfalat, baltával faragott, olyan gyökkettő az egészHol élsz pubikám. Kollégám most vett 2 éves Passatot, virtual kokpit, díszberakás, full bőr, szellőztetett ülés, ergoconfort + minden ami csak létezhet a modellben. Minden csak nem puritán kocsi. Mindezt kemény 24-25k euróért.
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem nekem lesz
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan