Nekem pár hónap után elkezdett leválni a talpa, visszavittem, kb 3 héten belül visszaküldték megragasztva, ami persze nem tartott semeddig. Pedig én is bíztam a márkában.csababarca írta:Cipőből csak a minőséget veszem,hagyom a deichmant meg egyebeket.
Pl vettem egy Lacostet, 3 éve nyár elején,azóta nyúzom,télen is nyáron is, és még bírja.
Divat
Re: Divat
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a magassarkú -és bugyifétisemet nem hinném hogy elbírná ez a topiktubatibi írta:ziro4vr írta:Nekem sok deichmanos cipőm volt/van, nem volt velük gondom kb soha, pár évig simán kihúzták. Viszont volt egy magasszárú tommy hilfigerem, az pl pár hónap után szétjött
Először magassarkút olvastam. Ne titkold!!!
Nem illik.
ziro4vr írta:Nekem sok deichmanos cipőm volt/van, nem volt velük gondom kb soha, pár évig simán kihúzták. Viszont volt egy magasszárú tommy hilfigerem, az pl pár hónap után szétjött
Először magassarkút olvastam. Ne titkold!!!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem sok deichmanos cipőm volt/van, nem volt velük gondom kb soha, pár évig simán kihúzták. Viszont volt egy magasszárú tommy hilfigerem, az pl pár hónap után szétjött
Nem illik.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Cipőkkel én is úgy vagyok, hogy inkább gyűjtök több pénzt, hogy megvehessek egy drágábbat 15-20 ezerért. Kb 3-4 cipőt cserélgetek, és így tényleg évekig használhatóak.
az ilyenem már 4-5 éves, kicsit szakadt, kicsit kopott de ez a kedvencem
Van még ezenkívül két másféle vansem, az egyik 3, a másik 1 éves és azok majdnem tökéletes állapotban vannak, úgyhogy csak ajánlani tudom a márkát
az ilyenem már 4-5 éves, kicsit szakadt, kicsit kopott de ez a kedvencem
Van még ezenkívül két másféle vansem, az egyik 3, a másik 1 éves és azok majdnem tökéletes állapotban vannak, úgyhogy csak ajánlani tudom a márkát
.
- h3x0r
En tavasszal vettem 20k-ert 3 cipot deichmannbol. Felvaltva hasznaltam oket es köbö (remelem GT olvassa) mostanra mentek teljesen tonkre. Mondjuk kicsit meglepodtem, mert elozo nyaron 2 cipot vettem kb ugyan onnan es az egyik meg most is hasznalhato. (persze komolyabb helyre nem mennek vele, de annyira tokeletes hogy elszaladjak benne a boltig)csababarca írta:Cipőből csak a minőséget veszem,hagyom a deichmant meg egyebeket.
Pl vettem egy Lacostet, 3 éve nyár elején,azóta nyúzom,télen is nyáron is, és még bírja. Előtte Cat cipőm volt 4 évig.
Szóval én inkább befektetek nagyobb összeget,nekem jobban megéri így.
Más kérdés hogy pl a Lacoste sok cipőből csak 45ig gyárt,ezért most bebuktam amikor a kinézett cipő nem volt méretben.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Cipőből csak a minőséget veszem,hagyom a deichmant meg egyebeket.
Pl vettem egy Lacostet, 3 éve nyár elején,azóta nyúzom,télen is nyáron is, és még bírja. Előtte Cat cipőm volt 4 évig.
Más kérdés hogy pl a Lacoste sok cipőből csak 45ig gyárt,ezért most bebuktam amikor a kinézett cipő nem volt méretben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Dettó. Ha egy cipő kibír a lábamon egy évet,akkor már boldog vagyok. Persze én állandóan azt hordom,de 0,5-1 év után kuka. Deichmannban sokszor vásárolok,mert olcsó. De azt tapasztaltam,hogy ha máshol veszem,akkor is gyorsan szétmegy. A Parndorfban vásárolt Puma 5 hónapot bírt,tehát nem szaroznám le a Deichmannt sem,biztos a járásom(testtartásom) nem az igazi.Santi írta: Azt mondjátok meg inkább, hogy ezek a Deichmannban kapható cuccok valódi adidas/nike/randommárka cuccok vagy valami utánzatok? Mert tesómnak már sokadik adidas megy szét, kb 4-5 havonta vesz cipőt.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Akkor még mindig nemtudunk szöveget értelmezni ezek szerint pedig leírtam, hogy:
"Egy dologra azárt reagánék, bár ez is tök más, mint amiről én beszéltem, de megér egy külön misét."
Szóval tisztában vagyok vele, hogy másról beszélek, mivel már ő is teljesen másról beszélt. Arra reagáltam. Ő másoknak való megfelelési kényszerről írt, én meg szintén erről írtam vissza.
De hagyjuk inkább, mert széllel szemben hugyozok, szerencsére az a két ember megértette legalább miről van szó.
Azt mondjátok meg inkább, hogy ezek a Deichmannban kapható cuccok valódi adidas/nike/randommárka cuccok vagy valami utánzatok? Mert tesómnak már sokadik adidas megy szét, kb 4-5 havonta vesz cipőt.
"Egy dologra azárt reagánék, bár ez is tök más, mint amiről én beszéltem, de megér egy külön misét."
Szóval tisztában vagyok vele, hogy másról beszélek, mivel már ő is teljesen másról beszélt. Arra reagáltam. Ő másoknak való megfelelési kényszerről írt, én meg szintén erről írtam vissza.
De hagyjuk inkább, mert széllel szemben hugyozok, szerencsére az a két ember megértette legalább miről van szó.
Azt mondjátok meg inkább, hogy ezek a Deichmannban kapható cuccok valódi adidas/nike/randommárka cuccok vagy valami utánzatok? Mert tesómnak már sokadik adidas megy szét, kb 4-5 havonta vesz cipőt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Itt már nem divatról, hanem társadalmi normákról beszélünk....Ez nemigaz te is tudod. Mindig meg kell felelni valakinek vagy valaminek akárhova mész akármit csinálsz.
Vannak olyan cuccok, amiket oké felvenni valahol, de gáz máshol. Pl ha vidéken vagyok nyugodtan flangálok munkásruhában a faluban, mert ki nem szarja le, de pl Debrecen vagy Pest utcáit biztos nem járnám benne (és tutira te sem) hiába nekem mondjuk az lenne kényelmes. Vagy pl gondolom temetésre nem piros Che Guevarába mész meg farmergatyába, mert neked az a kényelmes, hanem a feketében (nagy eséllyel öltönyben vagy valami elegánsban), mert megfelelsz ezeknek a követelményeknek. Vagy pl egy tárgyalásra sem mackóalsóban mész. stb. stb. Mindig meg kell felelni, ez egy ilyen világ. Van amikor magunknak, van amikor másoknak, de a megfelelési kényszer végig kíséri mindenkinek az életetét, nemcsak öltözködésben.
ZIDANE
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
A hétköznapi életre gondoltam. Meg sem fordult a fejemben,hogy nem arról van szó. Az volt a mondanivalóm lényege,hogy szarok a divatra és hogy mások lenéznek azért,mert olyan mintás pólóban megyek ki az utcára,ami nem trendi. Ezt én úgy fogom fel,hogy nem én vagyok a gáz azért,mert van egyedi oldalam és nem úgy nézek ki,mint a H&M katalógus.Santi írta: Ez nemigaz te is tudod. Mindig meg kell felelni valakinek vagy valaminek akárhova mész akármit csinálsz.
Vannak olyan cuccok, amiket oké felvenni valahol, de gáz máshol. Pl ha vidéken vagyok nyugodtan flangálok munkásruhában a faluban, mert ki nem szarja le, de pl Debrecen vagy Pest utcáit biztos nem járnám benne (és tutira te sem) hiába nekem mondjuk az lenne kényelmes. Vagy pl gondolom temetésre nem piros Che Guevarába mész meg farmergatyába, mert neked az a kényelmes, hanem a feketében (nagy eséllyel öltönyben vagy valami elegánsban), mert megfelelsz ezeknek a követelményeknek. Vagy pl egy tárgyalásra sem mackóalsóban mész. stb. stb. Mindig meg kell felelni, ez egy ilyen világ. Van amikor magunknak, van amikor másoknak, de a megfelelési kényszer végig kíséri mindenkinek az életetét, nemcsak öltözködésben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Santi, hidd el, vannak akik "szarnak a farmra". Minden esetben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Látom nem sikerült megfogni a mondandóm lényegét, továbbra is megy a csűrés csavarás.
Talán besteve7 vágja nagyjából miről beszéltem, a többiek full más irányba mentek el.
Egy dologra azárt reagánék, bár ez is tök más, mint amiről én beszéltem, de megér egy külön misét.
Talán besteve7 vágja nagyjából miről beszéltem, a többiek full más irányba mentek el.
Egy dologra azárt reagánék, bár ez is tök más, mint amiről én beszéltem, de megér egy külön misét.
Ez nemigaz te is tudod. Mindig meg kell felelni valakinek vagy valaminek akárhova mész akármit csinálsz.kredenc írta:azt hordom ami nekem tetszik és kényelmes,szarok mindenkire. Akinek nem tetszik ne nézzen rám. Nekem a középsuliban elmúlt ez a másoknak való megfelelési kényszer. Mondom ezt úgy,hogy nem akarlak megsérteni.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
irónia.....'shutterisland írta:ezt most ne úgy értsd, én is akarok majd egy egyedi sleeve-t, csak ennek kapcsán jutott eszembe, hogy ma már mennyivel elterjedtebb, elfogadottabb szerintem.Ezt is divatból csináltam akkor?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ezt most ne úgy értsd, én is akarok majd egy egyedi sleeve-t, csak ennek kapcsán jutott eszembe, hogy ma már mennyivel elterjedtebb, elfogadottabb szerintem.Ezt is divatból csináltam akkor?
szerintem fel tudja dobni a dolgokat, színesebb (a szó szoros értelmében is ) lesz tőle egy ember karaktere.Nem hinném, hogy a tetoválásoktól lenne színesebb a világ, főleg, mint ahogy írod is, lassan ez lesz a megszokott, az átlagos.
bár igaz, hogy sajnos az önkifejező eszköz mivolta és művészeti értéke eltűnőben van, és a divat fele mozog a dolog.
alapjáraton én sem annyira csippantom a lányokon, de azért bőven találni olyat, akiknél pluszt ad.a lányokon kifejezetten zavar, főleg ha nagyobb mennyiségben található rajra.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem hinném, hogy a tetoválásoktól lenne színesebb a világ, főleg, mint ahogy írod is, lassan ez lesz a megszokott, az átlagos. Ettől függetlenül nekem is tetszenek a tetkók, bár magamra sosem varratnék, félek a tűtől, igaz a lányokon kifejezetten zavar, főleg ha nagyobb mennyiségben található rajra.'shutterisland írta:egy jó pont a világnak a szememben, hogy rájönnek az emberek, hogy színesebbé teszik vele a világot, és egyre jobban tolerálják.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem is erről beszélek..Nem akarlak megbántani vagy megsérteni, de van abban valami, amit Santi mond, és itt most nem az a lényeg, hogy birka módjára megyünk a tömeg után, de ha nem jött volna be divatba az ilyen póló, vszeg neked sem lenne eszed ágában chegevaras pólóban nyomulni, mert nem is gondolnál rá.
Lehetséges hogy akkor nem tudnék róla,ha nem láttam volna és így nem is lenne az eszemben hogy fölhúzzam.
Csak Santi arról kezdett el beszélni,hogy azért venném föl én mert más is,de amúgy nem merném,mivel kinéznének.
Én nem így gondolkozom,mást nem nézek ki azért mert(ez esetben)valami nem megszokott van rajta,ezért én sem gondolkozom olyanon hogy más mit mondhatna rám ezért.
Egyszerűbben,én nem az alapján választom pl a ruhákat hogy mi divatos,vagy mi nem az.
Ha tetszik és divatos valami,ugyanúgy fölhúzom mintha nem lenne divatos,de tetszik.
A lényeg azon van,hogy NEKEM tetsszen.
Ezt is divatból csináltam akkor?hála istennek lassan az a megszokott, ha valakinek van tetoválása.
egy jó pont a világnak a szememben, hogy rájönnek az emberek, hogy színesebbé teszik vele a világot, és egyre jobban tolerálják.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2014. október 13., hétfő 20:42-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hála istennek lassan az a megszokott, ha valakinek van tetoválása.Nekem sok dolgom van,(külső,belső) ami lehetséges hogy nem megszokott.(pl,az egész jobb karom föl van varrva)
egy jó pont a világnak a szememben, hogy rájönnek az emberek, hogy színesebbé teszik vele a világot, és egyre jobban tolerálják.