Persze, hogy egyoldalúnak tűnik a tájékoztatás, de mit ért el a Jobbik? Milyen üzenetet tolmácsolt azok felé, akiket elértek? Hogy elszámoltatjuk a politikus bűnözőket. Ez kampány? Erre lehet építeni négy évet? Ezzel akarnak kormányt váltani? Kabaré.RealMadridFanatic írta:Realista24 írta:Most nem kell jönni a felvásárolt médiával, meg egyiknek ennyi pénze van, a másiknak meg annyi.
A választásokkal kapcsolatban pont itt van a legnagyobb baj szerintem, amivel ne jöjjön senki.
Nem védeni akarom az ellenzéket, engem annyira sem győztek meg, hogy elmenjek szavazni (tudom, hazaáruló vagyok ), de az EBESZ jelentés is kiemeli az egyoldalú tájékoztatást, a kormánypropaganda közpénzen terjesztését ami valahogy nyilván nagyon egybevágott a Fidesz választási "kampányával", az összes vidéki lap felvásárlását, a közmédia teljes kisajátítását.
A közpénzen vett szavazatokról nem is szólva.
Ilyen előjátékkal nem lehet egyenlő versenyről beszélni szerintem.
Ettől függetlenül egyetértek a többivel, az ellenzék gyenge munkát végzett és nagyon elszámolta magát. Ebben Vona is benne van.
Ahogy a bokszban, itt is, a címvédőt nem elég megszorongatni (bár az sem sikerült), agyon kell verni a váltáshoz.
Én sem szavaztam, és nem azért, hogy a Fidesznek legyen eggyel több, hanem mert rájuk sem akartam nyomni, de ahogy írod, az ellenzék sem győzött meg. Sőt, a 90% nevetségessé vált a kampány során.