Ha valahol ellenzéki sajtót írtam, akkor megkövetem magam. A gyűjtőszó szerintem a Fidesz-ellenes. Az ellenzék (vélt vagy valós) alkalmatlanságát egyik sem habozik harsogni.csababarca írta:Azért '10 előtt is volt a kezében médium, volt echo tv, akkor még a hír tv és fideszes volt.
De itt nem is ezeken a nagy felületeken van a hangsúly. Hanem megyei, városi, falusi szintű helyi lapok, amik javarészt ingyenesek, ontják a propagandát.
Hiába van az index, rtl független, kormányellenes nézeten, ez két fórum, amin megnyilvánulnak.
És ezeken pl indexen nem egyszer ekézik az ellenzéket is rendesen, nem egy és nem kettő cikk jelent meg az elmúlt időszakban (választások előtt), ami az ellenzék dilettantizmusát boncolgatta.
Origon mikor látsz ilyet? Hogy egy fideszt érintő kérdést, amiről lerí, hogy bajos, vagy nem úgy van, elővesznek és feltárják? Szinte sose. Én legalábbis nem találkoztam ilyennel.
444 vs 888 vonatkozásában ugyanez. Nem egyszer ekézte a 444 Vonát, vette elő Gyurcsányt, és még sorolhatnám.
Nyilván tudvalévő, hogy az index és a 444 kormányellenes, de felüti a fejét nem kevésszer ellenzékre megfogalmazott negatív kritika is.
papír alapú újságok ma már sajnos nem relevánsak, csak az ingyenesen osztogatott lokális lapok.
Akivel szemben viszont gyakorlatilag kritikátlanok, az a rémek réme Soros. Én leginkább a 444-et olvasom, arról tudom igazán mondani, de nincs az öregnek olyan mondata, szervezete, tevékenysége, amit ne kitörő ünneplésben részesítenének.
Másrészt azért Fidesz-médiában is van néha ellenhang. A legbevallottabban kormányszócső Magyar Időkben volt valamelyik nap egy cikk, hogy Kósa, Rogán, meg a Tiborcz-Lőrinc tandem el kell, hogy tűnjön, mert vállalhatatlanok.