Jesé Rodriguez - 20
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Jesé Rodriguez - 20
Jesé azért ma is arcba kapta Rafától. (szerintem)
"Vannak játékosok, akiknek nem szükséges külön jelezni. Ők azok, akik rendesen edzenek, figyelnek arra amit mondasz és fejlődnek, mint játékos. " - mondta el amikor Lucasról kérdezték.
"Vannak játékosok, akiknek nem szükséges külön jelezni. Ők azok, akik rendesen edzenek, figyelnek arra amit mondasz és fejlődnek, mint játékos. " - mondta el amikor Lucasról kérdezték.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sajna nem láttam, csak az első félidőt, de voltak szép megoldásai, és az elfutása a bal szélen, az nagyon kedvemre volt, én szurkolok neki továbbra is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Jesenek most mar viritania kell, a szezonban ez lesz a 4. meccs, amikor kezd. Megkapja a lehetoseget, jo lenne, ha vegre elne is vele.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Annak idején, a Castillánál Moratával együtt focizott. Minden szempontból Jesé volt a nagyobb sztár, a jobb képességű játékos, még ha a poszt nem is ugyanaz volt. Morata meghozta a döntést, egy gyengébb szinten jegyzett csapatban ő lett a király. Én le merem fogadni, hogy az itt sokak szerint kövér, nagyseggű, lassú, nagyképű meg mittudoménmilyenszar (szerintem nem) Jesé ugyanezt az utat be tudná járni egy hasonló csapatban, ha eligazolna. Sőt, továbbmegyek, meg lenne az esélye, hogy ő lenne a következő, aki egy Juve szintű csapatban, szokás szerint ellenünk élete legjobb helyzetkihasználását produkálva kiejtene minket, mint az előbb említett Morata (aki addig összesen talán két gólt jegyzett a csoportmeccsek alatt), vagy azelőtt Morientes.
Valahogy sok játékosnak csak az arca nő meg, ahogy bekerül a Real első csapatába, az alázat az addigi aprópénz fizetéssel együtt tűnik el (pl. Bale akármekkora isten a válogatottban, nálunk kerékkötő, viszont ellenpélda is van, akiknek tisztelet, pl. Modric, Carvajal, stb.) Az alázat hiánya viszont valóban jellemző Jesére is, a többi szidalommal nem értek egyet. Úgy viszont nehéz is türelemmel lenni, hogy van két abszolút tartósan formán kívül játszó 100 milliós szélsőnk, akiknek a vergődését folyamatosan a padról kell nézni, esetleg idegen posztra, Benzema helyére nagy ritkán beállhat, ahol meg tényleg harmatgyenge. Ez van, ő nem olyan, mint Nacho, hogy bírja a padozást. Vagy többet kell játszatni, viszont a két félistent gyalázatos játék esetén sem szabad lecserélni, vagy el kell adni, de minél messzebbre, mert ő lesz az, aki kinyír minket legközelebb. Erre már számtalan példa volt. Hagy ne menjek bele, hogy milyen károkat okozott nekünk a saját utánpótlás bázisunkból kikerülő S.Etoo, Morata, Morientes, vagy, hogy pikáns is legyen a dolog, Luis Enrique.
Valahogy sok játékosnak csak az arca nő meg, ahogy bekerül a Real első csapatába, az alázat az addigi aprópénz fizetéssel együtt tűnik el (pl. Bale akármekkora isten a válogatottban, nálunk kerékkötő, viszont ellenpélda is van, akiknek tisztelet, pl. Modric, Carvajal, stb.) Az alázat hiánya viszont valóban jellemző Jesére is, a többi szidalommal nem értek egyet. Úgy viszont nehéz is türelemmel lenni, hogy van két abszolút tartósan formán kívül játszó 100 milliós szélsőnk, akiknek a vergődését folyamatosan a padról kell nézni, esetleg idegen posztra, Benzema helyére nagy ritkán beállhat, ahol meg tényleg harmatgyenge. Ez van, ő nem olyan, mint Nacho, hogy bírja a padozást. Vagy többet kell játszatni, viszont a két félistent gyalázatos játék esetén sem szabad lecserélni, vagy el kell adni, de minél messzebbre, mert ő lesz az, aki kinyír minket legközelebb. Erre már számtalan példa volt. Hagy ne menjek bele, hogy milyen károkat okozott nekünk a saját utánpótlás bázisunkból kikerülő S.Etoo, Morata, Morientes, vagy, hogy pikáns is legyen a dolog, Luis Enrique.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha összeszedné magát és hajlandó lenne beállni Benzema mögé a sorban lehetne belőle egy jó csatár, olyan akire majd mondhatnánk hogy rá van szükség Madridban, mint most Benzi. Viszont fejben szerintem a CR szintet képzeli el magának, és ez elég nagy baj. Nem lassú, jól lő, megtud verni 1-2 védőt ha akar és még az összjátékokban is jó. Fejben viszont nincs ott, nem tudom mit csinál edzéseken de ott lehet a baj
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Inkább ő dönthetne. 15-16. ember akar lenni, vagy valahol máshol a jani. Sok helyen simán az lehetne még ilyen (vélt) hozzáállással is. Sőt úgy még akár vissza is vezethetne a pályája, bár én kétlem hogy valaha ő stabil kezdőember lehetne Madridban.
Nem illik.
viszlát, sok sikertJesé ügynöke: "Jesének többet kellene játszania, hogy éles maradjon. A klubnak hamarosan döntést kell hoznia az ügyében."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Hat bearazta magat a srac, ezert nem jar elso csapatba kerules.
- ziro4vr
Mondjuk jobb esélye nem lesz a gyereknek, nincs két ember, akik előtte állnak a sorban, erre semmi. Pedig az előszezonban már majdnem elhittük.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem pazarlok arra energiát, hogy ennyit foglalkozzak hezével, hogy még rajzoljak is a lelkemnek.
lusta disznó módra beirtam a googleba.
lusta disznó módra beirtam a googleba.
edzéseken az erőnléti és futóedzések mellett szokott labdával is találkozni egyébként? mármint nem úgy, h futás kozben udagurul hozza egy aztan pepéék ordibálnak h rugd mar vissza. tehát rendes labdával végzett gyakorlatokban részt szokott venni? csak mert en a meccsen ugy vettem eszre h kifejezetten zavarta mikor az a szar gömbölyű vmi odakerult hozza.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hehe írta:rakd össze a megfejtést:ziro4vr írta:Nem láttam a meccset, valaki egy mondatot írna róla? Sejtésem azért van.
http://ak-hdl.buzzfed.com/static/enhanc ... 63-131.jpg
http://orig09.deviantart.net/a271/f/201 ... 5lrt4x.png
te rajzoltad remélem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ezt a kört R24 nyerte, így teljesen világos. Súlyos a helyzet.
De a paint különdíjas hehe.
De a paint különdíjas hehe.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
rakd össze a megfejtést:ziro4vr írta:Nem láttam a meccset, valaki egy mondatot írna róla? Sejtésem azért van.
http://ak-hdl.buzzfed.com/static/enhanc ... 63-131.jpg
http://orig09.deviantart.net/a271/f/201 ... 5lrt4x.png
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valaki leírta nagyon jól.ziro4vr írta:Nem láttam a meccset, valaki egy mondatot írna róla? Sejtésem azért van.
Remy kommentjeinek nagyobb haszna van a fórumon, mint Jesé mai teljesítményének Madridban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Nem láttam a meccset, valaki egy mondatot írna róla? Sejtésem azért van.
Nem illik.
-
Hat inkabb Karim mogott, majd 10 centivel alacsonyabb es tobb, mint 5 kiloval konnyebb a francianal. Nem tudom, hogy hogyan tudna megtartani a fellott labdakat a 180-190 centis vedok kozott, azert o nem bir Rooney fizikumaval. Jese szelsonek jo, de szelsokent Karim is tud annyit
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy állandó csere lesz szerintem, ellenféltől formától függően fog eldőlni mikor melyik játsszon majd.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jesé meggyőzte Benítezt, ő lesz a kilences a csapatban...hogy Karim előtt vagy mellett, az jó kérdés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Igen.Kerlon írta:Elfogadja, hogy többre itt nem képes és megelégszik a játékpercekkel, amit kap. Annál több úgysem jön ki belőle, max egy kis csapatban játszhat minden héten. Így gondolta. Gondolom.
Ő itt sohasem lesz több, mint egy Pedro a barcában. Vagyis a mostani barcában. Azaz az első ember, akihez nyúlni lehet a padról. Ettől még hajthat, lehet motivált, edzhet keményen. Sőt ezek alapvetések.
Nem illik.