Real Madrid vs. Barcelona
- ateeemadrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az egész socinak respect, ellenünk szoktam csak így csapatokat látni a bajnokságban, hogy tényleg mintha az év meccse lenne, úgy mentek.
Ha nem balfaszkodnak elől, izgulni sem kellett volna.
Ha nem balfaszkodnak elől, izgulni sem kellett volna.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Azért amit a kis japcsi letámadott, nem emberi. Szerintem nálunk a két szélső összesen nem nyom le ekkora melót egy meccsen. Megérdemelt az mvp
Ja, konkrétan 1 Barca pontvesztés és újra a saját kezünkben van a sorsunk, vagy kitömjük a Barcát 5-0ra és akkor már most is...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
“Történelmi” mélység itt nueva era ott vesztett pontokat nézve ez csak -3 és november…
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi Sociedad.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igy igy.kettonull írta: Félve kérdem meg.
Nem lehet, hogy ez nem ilyen egyszerű? Nem lehet, hogy Alguacil készült fel jól a Barca letámadásból?
Es ahogy megy a szezon tobb edzo fogja kiismerni meg tanulni mas edzok meccseibol ellenuk.
De teny hogy ma azert foghijjas a barca is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Nagyon szenved a Barca. Megtettem a Socit, most már csak nem b....szák el.
Félve kérdem meg.
Nem lehet, hogy ez nem ilyen egyszerű? Nem lehet, hogy Alguacil készült fel jól a Barca letámadásból?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem meg is fog történni tavaszra, mindenki 200on pörgött és jól is álltak a csillagok de ha itt 1-2 ember leereszt az egész rendszer összeomlik kb. Azért itt a 2 fő golfelelősük nem egy életbiztosítás egész szezonra.hehetheoriginal írta: Romma lehetne loni ezeket minden meccsen bazmeg
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Teljesen le vannak focizva, hihetetlen
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- dzsi91
Én csak a második félidőre értem ide de ennyi helyzetet nem lehet kihagyni. Majd jön egy flipper a semmiből gól azt összecsuklanak.
fene nézi...Pad'em írta:
Eddig bírtam, ferni szurkold ki.
elég a Real meccseken idegbe lenni
- Pad'em
Vágom, olvastam a szagértőketRealMadridFanatic írta:Nem nezem egyebkent, az xG foleg teljesen hidegen hagy, de meg lett magyarazva, hogy valojaban nem lehetett volna a Clasico sem 4 sima a felidoben, ugyhogy meghagyom az elemzest a szaktekitelyeknek.Pad'em írta:
Nem tudom az xg mit mondd de ha már 4-0 se lehetne a barcának 1 szava se az tuti.
Eddig bírtam, ferni szurkold ki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Nem nezem egyebkent, az xG foleg teljesen hidegen hagy, de meg lett magyarazva, hogy valojaban nem lehetett volna a Clasico sem 4 sima a felidoben, ugyhogy meghagyom az elemzest a szaktekitelyeknek.Pad'em írta:Nem tudom az xg mit mondd de ha már 4-0 se lehetne a barcának 1 szava se az tuti.RealMadridFanatic írta: Egyreszt a lesre allitast lehetetlen verni, masreszt ez csak 0,2 ikszge erteku helyzet, nem ertesz hozza.
Az viszont kezd tenyleg botrany lenni, hogy egyszer sem szaladnak a kesbe az ongyilkos taktikajukkal. A BL-ben fognak majd, nem nagyon van ketsegem, de addig megmagyarazzak majd a sima mak helyett, hogy mekkora kiralyok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ugyanerre kapott a Barca tizit idén, ilyen visszahúzásra
- Pad'em
Nem tudom az xg mit mondd de ha már 4-0 se lehetne a barcának 1 szava se az tuti.RealMadridFanatic írta: Egyreszt a lesre allitast lehetetlen verni, masreszt ez csak 0,2 ikszge erteku helyzet, nem ertesz hozza.
Megint az 5ösről mellé rúgják Mondjuk Koundé lerántotta, 11-es persze nincs
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Te még reménykedsz, hogy nyernek?Pad'em írta: 10 mp alatt már szemben a kapussal a Soci egyedül a tökig feltolt védelem mögött, persze elbasszák ezt is. Inkább kinyomom a picsába, jobban felbasz mint a mi meccseink
https://x.com/diegootero22_/status/1855711774806511855
Ez epic volt
- RealMadridFanatic
Egyreszt a lesre allitast lehetetlen verni, masreszt ez csak 0,2 ikszge erteku helyzet, nem ertesz hozza.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
10 mp alatt már szemben a kapussal a Soci egyedül a tökig feltolt védelem mögött, persze elbasszák ezt is. Inkább kinyomom a picsába, jobban felbasz mint a mi meccseink