Madridom Filmklub
Re: Madridom Filmklub
Negyen visszuk tovabb, sima.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ma ugye roli hozza az ajánlást, a határidő hétfő éjfél a Midnight Runra.soadroli írta:...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én is jövök
Éjszakai rohanás
Ha létezik tökéletes ajánlás, akkor közel jár hozzá, gratulálok érte.
Tényleg nem hallottam a filmről, még rengeteg klasszikusnak vagy ismertnek tartott film elkerülte a figyelmemet, ezért is jó ez a klub.
A két főszereplő párosa remekül működik tényleg. Sejtettem, hogy a végén Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lesz egy Szökevény szerű megbékélés, de ami addig végigment az jó volt. Jó ritmusa van a filmnek, végig fenntartja a figyelmet, a karakterek kellően kidolgozottak, nem esnek túlzásba és válik drámaivá a helyzet. Ugyanakkor az akció része is tetszett, még látszik akkor nem csak a látványra volt kihelyezve ez a műfaj (is). A történet szép kerek, karakterfejlődés ugye nem nagyon van, vagy csak én nem láttam, de az eseményeket és a párbeszédeket figyelve rájöhetünk az ok-okozatra.
Most ennyi jött ki belőlem, köszi az ajánlást.
Kezdésnek ez 7/10, ez lesz a viszonyítási alapom.
Éjszakai rohanás
Ha létezik tökéletes ajánlás, akkor közel jár hozzá, gratulálok érte.
Tényleg nem hallottam a filmről, még rengeteg klasszikusnak vagy ismertnek tartott film elkerülte a figyelmemet, ezért is jó ez a klub.
A két főszereplő párosa remekül működik tényleg. Sejtettem, hogy a végén Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lesz egy Szökevény szerű megbékélés, de ami addig végigment az jó volt. Jó ritmusa van a filmnek, végig fenntartja a figyelmet, a karakterek kellően kidolgozottak, nem esnek túlzásba és válik drámaivá a helyzet. Ugyanakkor az akció része is tetszett, még látszik akkor nem csak a látványra volt kihelyezve ez a műfaj (is). A történet szép kerek, karakterfejlődés ugye nem nagyon van, vagy csak én nem láttam, de az eseményeket és a párbeszédeket figyelve rájöhetünk az ok-okozatra.
Most ennyi jött ki belőlem, köszi az ajánlást.
Kezdésnek ez 7/10, ez lesz a viszonyítási alapom.
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ÉJSZAKAI ROHANÁS
Na, pont ilyen filmre gondoltam, mikor beszéltük az elején az új kört.
Igazából nem az lepett meg jobban, hogy tetszett a film, mert minden megvan benne, amiért imádni tudok egy filmet. Hanem az lepett meg igazán, hogy ez nekem eddig kimaradt. Watchlistes volt ugyan, de elkerültük egymást.
80-as évek, egyszerű, kellően jó tempójú, laza, jópofa macska-egér párharc, egy rakás jól csengő névvel. De Niro, Grodin, Kotto, Pantoliano, Farina vagy akár John Ashton.
Mély beszélgetésekbe nem lehet belemenni ennél a filmnél, viszont a mosoly fixen ott lesz a végén az arcunkon, és bármikor elő lehet venni újra. 7,5/10
Na, pont ilyen filmre gondoltam, mikor beszéltük az elején az új kört.
Igazából nem az lepett meg jobban, hogy tetszett a film, mert minden megvan benne, amiért imádni tudok egy filmet. Hanem az lepett meg igazán, hogy ez nekem eddig kimaradt. Watchlistes volt ugyan, de elkerültük egymást.
80-as évek, egyszerű, kellően jó tempójú, laza, jópofa macska-egér párharc, egy rakás jól csengő névvel. De Niro, Grodin, Kotto, Pantoliano, Farina vagy akár John Ashton.
Mély beszélgetésekbe nem lehet belemenni ennél a filmnél, viszont a mosoly fixen ott lesz a végén az arcunkon, és bármikor elő lehet venni újra. 7,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Heh, google a barátomnmate írta:Pedig nem is a '75-ös kalandfilmet hoztam, Conneryvel meg Cainenel.
https://www.imdb.com/title/tt0073341/
Én is megnéztem tegnap este, írok róla
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én már megnéztem, de majd meló után írok róla.nmate írta: Kampányszerű lesz a dolog itt is asszem
Pedig nem is a '75-ös kalandfilmet hoztam, Conneryvel meg Cainenel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hanyatlo nyugaton elokent, illetve azert mert nincs fent a film altalam ertheto felirattal vagy nyelven VOD szolgaltoknal, igy en jelenleg varok a DVD erkezesere.
Meg nem hallottam a VPN-rol.
Meg nem hallottam a VPN-rol.
Jo lesz ez, en ma nezem.
- nmate
Kampányszerű lesz a dolog itt is asszem
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Make Filmklub Great Againnmate írta:mentsük meg a filmklubot
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ezt nem is olyan rég néztem újra, és nálam is 8 pontos De bírom ezt a filmet, úgyhogy szívesen előveszem mégegyszer.
Kíváncsi vagyok hányan nem látták.
Kíváncsi vagyok hányan nem látták.
- nmate
Jön, türelem.
Üdv újra itt mindenkinek, reméljük az előzőnél kicsit sikeresebb körről lesz szó, mentsük meg a filmklubot
Akció/kaland téma ami jutott nekem végül, mindkettőnél voltak erős jelöltjeim, de akciónál lett meg a (szerintem) tuti. Szerintem volna minőségibb akciófilmet, ami inkább a hangulatával sem mint a CGI-jal vagy épp a beleölt pénzzel próbál hatalmasat alkotni.
Midnight Run 1988 (Éjszakai rohanás)
A történetnek mindenki utána tud olvasni, nem füstölnék rá karaktereket.
A film rendezője olyan klasszikusokhoz adta a nevét, mint a Beverly Hills-i zsaru, vagy az Egy asszony illata. Aztán a Gengszterrománchoz is, ami híresen szar film, de ezt most hagyjuk Ha ez nem lenne elég, főszereplőnk Robert De Niro, aki itt még nem fingós vígjátékokra pazarolta idejét.
Klasszikus vágású akciófilm: egy jó 80-as évek akciófilm alapanyagaival dolgozik, nem cifrázza, de minden a helyén van.
Spoilermentes vélemény következik innen: a nyolcvanas évek hangulat nagyon átjön, mind az írt zene (Danny Elfman), mind a képi világ jegyében. A karakterek közül szinte mindenki egy balfék sutyerák, de bármit megtesz a saját érdekei miatt és a szereplők kapcsolatának alakulása szép kis ívet ír le. A párbeszédek pörgősek, a karakterek flegma szurkálódása is ad helyzetkomikumot.
A konfliktusok persze úgy alakulnak, hogy pörgős legyen a film és jól üljenek a vicces beszólások, de a néző érezheti bőven, hogy van tét, a komédia csak desszertnek van. A sallangmentesség jegyében természetesen sok logikai kapu ki lett iktatva, hogy így fogalmazzak, de nem ront a filmélményen, sőt...
Könnyed, minőségi esti szórakozás, fogyasztáshoz egy laza láger és popcorn dukál, pár szál cigivel. Nálam 8/10. Jó filmezést!
Kedvenc könyvtárunkban megtalálható, de kisebbekben is akár, aki hanyatló nyugaton él és nem tudja beszerezni, szóljon.
Üdv újra itt mindenkinek, reméljük az előzőnél kicsit sikeresebb körről lesz szó, mentsük meg a filmklubot
Akció/kaland téma ami jutott nekem végül, mindkettőnél voltak erős jelöltjeim, de akciónál lett meg a (szerintem) tuti. Szerintem volna minőségibb akciófilmet, ami inkább a hangulatával sem mint a CGI-jal vagy épp a beleölt pénzzel próbál hatalmasat alkotni.
Midnight Run 1988 (Éjszakai rohanás)
A történetnek mindenki utána tud olvasni, nem füstölnék rá karaktereket.
A film rendezője olyan klasszikusokhoz adta a nevét, mint a Beverly Hills-i zsaru, vagy az Egy asszony illata. Aztán a Gengszterrománchoz is, ami híresen szar film, de ezt most hagyjuk Ha ez nem lenne elég, főszereplőnk Robert De Niro, aki itt még nem fingós vígjátékokra pazarolta idejét.
Klasszikus vágású akciófilm: egy jó 80-as évek akciófilm alapanyagaival dolgozik, nem cifrázza, de minden a helyén van.
Spoilermentes vélemény következik innen: a nyolcvanas évek hangulat nagyon átjön, mind az írt zene (Danny Elfman), mind a képi világ jegyében. A karakterek közül szinte mindenki egy balfék sutyerák, de bármit megtesz a saját érdekei miatt és a szereplők kapcsolatának alakulása szép kis ívet ír le. A párbeszédek pörgősek, a karakterek flegma szurkálódása is ad helyzetkomikumot.
A konfliktusok persze úgy alakulnak, hogy pörgős legyen a film és jól üljenek a vicces beszólások, de a néző érezheti bőven, hogy van tét, a komédia csak desszertnek van. A sallangmentesség jegyében természetesen sok logikai kapu ki lett iktatva, hogy így fogalmazzak, de nem ront a filmélményen, sőt...
Könnyed, minőségi esti szórakozás, fogyasztáshoz egy laza láger és popcorn dukál, pár szál cigivel. Nálam 8/10. Jó filmezést!
Kedvenc könyvtárunkban megtalálható, de kisebbekben is akár, aki hanyatló nyugaton él és nem tudja beszerezni, szóljon.
Tavozz, Satan.
- Remy
- Kapcsolat:
Amúgy agyaltam Van Damme filmen. Ami pont filmklubba való, pont azért mert az egyetlen filmje, ami kritikailag is elismert és teljesen ellentéte annak, amit tőle megszoktak az emberek. És nem, nem bunyós és akció.nmate írta: Akcióval vagy kalanddal jövök pénteken, Remy pedig egy musical-sport páros közül ránt valamit be. Ha csak Van Dammenak nincs ezek közül valamilye, megúsztuk
(JCVD)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Akcióval vagy kalanddal jövök pénteken, Remy pedig egy musical-sport páros közül ránt valamit be. Ha csak Van Dammenak nincs ezek közül valamilye, megúsztuk
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én legutóbb kimaxoltam a romantikus/horrort a Springgel
na de ne feljétek tudok pár jó horrort
na de ne feljétek tudok pár jó horrort
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Miert akartok mindenaron Musical-t?
Csak jatekon kivul, mert nem tudom lesz-e idom (es mennyi) a kovetkezo ket honapban.Faust írta: Csak nezni johetsz, aztan valaki ugyis kiesik es beugrasz a helyere.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Csak nezni johetsz, aztan valaki ugyis kiesik es beugrasz a helyere.