VB - 2014
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Reus-t sajnálom a legjobban, hogy nincs ott, pedig ő aztán tudott volna még pluszt adni a csapatnak.
kár a sérülésért
kár a sérülésért
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
idén is ronaldo kapja, most trófeái is vannak az egyéni mutatók és gólkirályi címek mellé.Csabi írta:az érdekes lesz, mert januárig ő már kupát nem szerezhet. és ebben az évben lőttek tőle több gólt is, és nyertek tőle több kupát is. tehát ha valamikor, akkor idén abszurdisztán lenne, ha ő kapná.én már csak attól félek ha ezt ilyen lazán odaadták Messinek akkor januárban is odafogják...
mondjuk szerintem müller is oda fog érni a kondér közelébe, azt mindenképpen megérdemelné, antipátiától függetlenül.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az érdekes lesz, mert januárig ő már kupát nem szerezhet. és ebben az évben lőttek tőle több gólt is, és nyertek tőle több kupát is. tehát ha valamikor, akkor idén abszurdisztán lenne, ha ő kapná.én már csak attól félek ha ezt ilyen lazán odaadták Messinek akkor januárban is odafogják...
kiakasztóbb, mint az, hogy Messi kapott egy ajándékot Blattertől. Varane volt a legmeghatározóbb fiatal a VB-n.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Te gyerekek, az most komoly, hogy messi lett a VB legjobb játékosa?
Megyek hányni, sziasztok.
Megyek hányni, sziasztok.
But he is a good boy...
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
én már csak attól félek ha ezt ilyen lazán odaadták Messinek akkor januárban is odafogják... Egyébként összességében szerintem jó kis vb volt. Főleg a csoport meccsek voltak jók utána tényleg esett a színvonal, de azért voltak jó és sok gólos meccsek( ) Németek pedig megérdemelték. A VB játékosa pedig nálam Robben vagy James. Nem tudok dönteni. Messit pedig nem szeretem, de remélem rendbe jön, mert egészségügyileg nincs rendben az biztos. Nehogy valami komoly legyen. Ha most Ronaldoval lenne valami sajnos pár barcás csak rosszat kívánna neki és ez nagy különbség a két csapat között szerintem. Lehet Messit nem szeretni és viccelni vele ugyanúgy Ronaldoval is de mindketten megérdemlik a tiszteletet.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
másik madridi... pogbaKerlon írta:Ki lett a legjobb legfiatalabb? mondjátok, hogy Varane pls
Ki lett a legjobb legfiatalabb? mondjátok, hogy Varane pls
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem tudom mire vagytok kiakadva, nem múlhat el év, Messi aranylabda nélkül.
No Messiball, no party.
No Messiball, no party.
Ki tudja, mit nyalogathatott meccs előtt, bár ugye tudjuk mit kapott utána...Akinek baja is lett, a szíve miatt esett össze. Messi inkább úgy viselkedik, mint egy macska, ami túl sok szőrt nyalt össze.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
gyönyörűcsabi* írta:hitlur pls a győztes taktika
Akinek baja is lett, a szíve miatt esett össze. Messi inkább úgy viselkedik, mint egy macska, ami túl sok szőrt nyalt össze.Szerencsétlen Messi hagyja abba a focit, ha tényleg van valami súlyos baja.
Nem a kedvencem, de azért nem szeretném azt megélni, hogy egyik Barca vagy Argentin meccsen összeesik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem, én robbennek vagy müllernek adtam volna inkább.shutter, szerinted ez jogos?
szerk.: nem trollkodásból meg támadásból krédezlek tégedm ost. komolyan.
igazából már régen elkapcsoltam, abszolút hidegen hagyott ez a része, egyik vébéről sem emlékszem rá, hogy ki volt a legjobb fiatal játékos, vagy ki kapta a vébé aranylabdát.
nem is tudom már, hogy kinek az aváján láttam meg, hogy ő kapta, annyian kiraktátok.
ez meg most már tényleg nem normális.MESSI BEHÁNYT A PÁLYÁN.
nem hiszem el, hogy ezen a szinten nem lehet egy olyan alapos, teljes kivizsgálást megejteni, hogy kiderüljön, mi az istentől van mindig rosszul.
az utóbbi időben esett vissza a teljesítménye, a futómennyisége, és szinte ezzel párhuzamosan nőtt meg a rosszullétek, hányások száma.
korábban nem tulajdonítottam neki ekkora jelentőséget, előfordul, hogy gyomorrontása van az embernek, vagy olyan is volt, hogy mikor azt hiszem bolívia ellen játszottak a hegyekben, akkor hányt, ami normális, de most már tényleg olyan gyakorisággal fordulnak elő a rosszullétei, hogy aggasztó.
az emberi élet azért sokkal fontosabb, ha valami krónikus betegsége van, akkor vonuljon vissza a fenébe, tényleg nem kellene odajutni, hogy a pályán essen össze.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hitlur pls a győztes taktika
- Galacticos
maga az ága szerintem brazíliának volt a legnehezebb.
amúgy meg
über alleeeeeeeees
legalább nem messi, azért egy vb aranylabdát vagy mi a faszom volt az odavágtak neki ajándékból tessék vigasztalódj ez meg szánalmas volt. vagy tíz nála jobb játékos mondok az egyenes kiesés szakaszból, de még lehet a mai két csapatból is.
szánalmas névre kapta meg már megint.
shutter, szerinted ez jogos?
amúgy meg
über alleeeeeeeees
legalább nem messi, azért egy vb aranylabdát vagy mi a faszom volt az odavágtak neki ajándékból tessék vigasztalódj ez meg szánalmas volt. vagy tíz nála jobb játékos mondok az egyenes kiesés szakaszból, de még lehet a mai két csapatból is.
szánalmas névre kapta meg már megint.
shutter, szerinted ez jogos?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mülleré az ezüstlabda, Robbené a bronz. Talán a holland volt az a tornán, aki a csapatát leginkább a hátára vette, segítette, kiemelkedett a társak közül. Kroos a döntőben nem volt olyan jó, de addig ő is nagyon jól játszott, Neuer végig dominált, James is csecse volt..nem tudom kit érdemes még kiemelni. Ja Messi, ő volt a legjobb, igen.
Nem illik.
- ikarus93
Csabi írta:http://futbol.as.com/futbol/2014/07/13/ ... 99701.html
ÚJDONSÁG. MESSI BEHÁNYT A PÁLYÁN.
ja nem.
szerk: ezüstlabda -> müller, bronz -> robben.
szánalmas.
Szerencsétlen Messi hagyja abba a focit, ha tényleg van valami súlyos baja.
Nem a kedvencem, de azért nem szeretném azt megélni, hogy egyik Barca vagy Argentin meccsen összeesik.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- h3x0r
Mondjuk meg mindig nem valaszoltal az elozo kerdesre...Prométheusz írta:ebben sok igazság van.
Prométheusz írta:legnehezebb kieséses szakasz? Algériára gondolsz? vagy kire? ki volt olyan marha nehéz nekik?hehe írta:megérdemelték a németek, legnehezebb csoportból, legnehezebb kieséses szakasszal.
erről ennyit, gondolom nem egyedül várom már a klubszezont.
Csabi írta:akkor sorold, hogy kinek volt nehezebb.Prométheusz írta: legnehezebb kieséses szakasz? Algériára gondolsz? vagy kire? ki volt olyan marha nehéz nekik?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://futbol.as.com/futbol/2014/07/13/ ... 99701.html
ja nem.
szánalmas.
ja nem.
szánalmas.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
ebben sok igazság van.Jester írta:Hát igen. Egy az egyben leírtad, hogy miért halmozzák el Messit díjakkal.Sajnos a foci megy egyre jobban az idegesítő kategória felé. felcopott műanyag emberek akikben kevés a férfihormon, színescsukák, ondolált tarajoshajak, műkörmök.....lassan mint egy homibárban. a fifa korrupt, a sporik felkészületlenek........olyanokat sztárolnak akik fetrengenek....akiket a mi korunkban kiröhögtek nem copkodtak....
messi meg. ...ilyen nincs.
egyre szarabb ez az egész.
Én nem tagadom, hogy nagy kedvencem. De bizonyos dolgokat túlzónak tartok vele kapcsolatban. A 4 aranylabdájából is csak kettőt tartok megérdemeltnek. A többi erősen vitatható...
Másik ok az az amiket leírtál. A foci tele lett, bocs a vulgáris kifejezésért: metroszex köcsögökkel, akiket régen tényleg kiröhögtünk, nem találjuk szimpatikusnak őket. Messi-nek nincsen testékszere, szarrá tetovált karja, nem vesz részt orgiákon, nem lő légpuskával az újságírókra mint ahogy azt az isteni elődje tette, meccs után hazamegy a feleségéhez és a kisfiához. Ennyi. Gyakran viselkedik egy kis pukkancsként de ez legyen a legkevesebb...
További okok: azt szerintem mindenki észrevette, hogy a football-ban egyre erősebben dominál az erő, a sebesség, a fizikum. Egyre kevesebb olyan játékos van akik miatt leülnél meccset nézni.
A 2000-es évek elején ott volt: Zidane,R9,RIvaldo,Del Piero,Totti,Bergkamp,Ronaldinho,Henry stb. Csupa olyan játékos akik még JÁTSZOTTAK is. Ha Messi egy korban játszott volna ezekkel nem nyert volna annyi mindent...
Ma már alig vannak ilyenek mint a fentiek. Messi és Ronaldo az egyedüli színfoltok a mai labdarúgásban. A kettő közül meg nem nehéz választani. Ronaldo már kinőtte a stikjeit, de sajnos továbbra is egy zseléherceg a nép szemében. Pedig már rég nem az az unszimpi arc...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Mit fog ezektől kapni jutalomként Götze a zuhanyzóban