Sorozatok, TV műsorok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Minimum negyedszerre néztem végig a Banshee-t, most az új barátnőmet fertőztem meg vele, első számú kedvenc továbbra is.
A következő újranézős a Trónok harca lesz, azt csak egyszer pörgettem le, de nagyon távoliak az emlékek már.
Jelenleg a Sex education zajlik, friss korában láttam az első két évadot, de valahogy nagyon kevés az emlékem róla, így hétköznap esténként ki lehet tölteni vele az időt, de valahogy nem hat rám egyáltalán.
Csak szeretem befejezni az elkezdett sorozataimat, és viszonylag friss ugye a harmadik évad, őt pedig érdekelte a dolog, így emiatt frissítem a memóriámat ezzel.
Egyedüli sorozat a Breaking Bad, ami talán az első évad után leállt valahogy teljesen nálam, de mivel közeleg és ugye fejeződik is a Nagy pénzrablás, lehet a Trónok harca után ez lesz leporolva télen.
A következő újranézős a Trónok harca lesz, azt csak egyszer pörgettem le, de nagyon távoliak az emlékek már.
Jelenleg a Sex education zajlik, friss korában láttam az első két évadot, de valahogy nagyon kevés az emlékem róla, így hétköznap esténként ki lehet tölteni vele az időt, de valahogy nem hat rám egyáltalán.
Csak szeretem befejezni az elkezdett sorozataimat, és viszonylag friss ugye a harmadik évad, őt pedig érdekelte a dolog, így emiatt frissítem a memóriámat ezzel.
Egyedüli sorozat a Breaking Bad, ami talán az első évad után leállt valahogy teljesen nálam, de mivel közeleg és ugye fejeződik is a Nagy pénzrablás, lehet a Trónok harca után ez lesz leporolva télen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2021. november 8., hétfő 22:34-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valamiért azt hittem, hogy Yazid magas labdáját fogod leütni. Csalódtam
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A háromezer fos netflix film és sorozat közül kitűnik. Illetve ez csak magánvélemény, ahogy a filmes mezőny romlik, úgy számomra a sorozatos is az utóbbi 2-3 évben, szóval már ennyi is elég hogy kitűnjön.hehetheoriginal írta: Vki magyarazza meg, mi az a hatalmas hűha, amit bele kene latnom a szkvid game-be, amitol akkora hatalmas cumo.
Leporgettem a részeket, de 1-2 varatlan fordulat vagy meglepo dolog volt max, oldboy es tarsai utan semmi varatlan es semmi extra szamomra.
Voltak olyan reszek, amik kifejezetten nem illettek bele, ugy ereztem csak idokitoltesre volt alkalmas, hogy meglegyen az eloirt óraszám és rész darabszam.
Vagy mit nem latok jol? (Nyilvan a focin kívül, ahol természetesen mindig mindent jol latok.)
Esetleg tul erzeketlen fatusko lennek? (Nem ti lennetek az elsok, akik mondanak )
Nem illik.
asszonnyal mi is végig toltuk, elment egynek, érdekes volt de nem agyeldobós. feladatok izgalmasak voltak, de azon kívül elég unalmas sokszor, a rendőr storivonal teljesen hidegen hagyott, erőltetettnek éreztem.
nezzetek snowfall, eszaki vizeken, narcos is kint az uj
nezzetek snowfall, eszaki vizeken, narcos is kint az uj
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi extra a sorozat. Leporgott, mára Nagyjából el is felejtettem miről szól.hehetheoriginal írta: Vki magyarazza meg, mi az a hatalmas hűha, amit bele kene latnom a szkvid game-be, amitol akkora hatalmas cumo.
Leporgettem a részeket, de 1-2 varatlan fordulat vagy meglepo dolog volt max, oldboy es tarsai utan semmi varatlan es semmi extra szamomra.
Voltak olyan reszek, amik kifejezetten nem illettek bele, ugy ereztem csak idokitoltesre volt alkalmas, hogy meglegyen az eloirt óraszám és rész darabszam.
Vagy mit nem latok jol? (Nyilvan a focin kívül, ahol természetesen mindig mindent jol latok.)
Esetleg tul erzeketlen fatusko lennek? (Nem ti lennetek az elsok, akik mondanak )
Bár én még már lehet öreg vagyok én és könnyen felejtek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vki magyarazza meg, mi az a hatalmas hűha, amit bele kene latnom a szkvid game-be, amitol akkora hatalmas cumo.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért, ebben akad amit erősen belemagyaráz.
Mindenesetre átjön amit mond, de erre mondtam, hogy emiatt klasszik ázsiai/koreai cucc, mindegyikben megjelenik a felsorolt dolgok 80%-a. Nincs új a nap alatt, persze annak azért örülök, hogy egy ilyen is sikeres tud lenni a Netflixen, nem csak az átlag szenny.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
... viszont ez a Star Wars - The Bad Batch zseniális volt. Hülye voltam, utána olvastam sorozatjunkie blogot, és kommenteket, ott eléggé lehúzták. Viszont nekem kifejezetten tetszett. Báár abban így utólag egyet kell értenem, hogy a
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csapatból 2 karakterren észrevehető a karakterfejlődés, de a másik hármon semmi. Csak úgy ott vannak. Még a kicsi csaj is többet fejlődik, mint ők
Viszont kellemes kis kikapcsolódás volt a Clone Wars és Rebels hiányában.
Emellett nem tudom ismeri-e valaki a Guillermo del Toro alkotását, a Trollvadászok című animációs sorozatot. Elején még gyerekesnek tűnt, de aztán átjött a dolog, kifejezetten élvezhető sorozatot készített a Toro bácsi. Kár, hogy nem készült hozzá több évad, ez tipikusan olyan, hogy vágysz a folytatásra. E mellé készítettek side storykat, 2 melléksorozat is van, plusz egy film, ami összeköti a 3at és lezárja a storyt. Kurvajócuccok!
Akik meg szeretik a gengszteres sorozatokat, azoknak tudom ajánlani a Powert. Amerikai gettóból, egy senkiből nagy üzletember lett. De a sötét múltja kísérti. És el is éri őt. Zseniális sorozat ez is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csapatból 2 karakterren észrevehető a karakterfejlődés, de a másik hármon semmi. Csak úgy ott vannak. Még a kicsi csaj is többet fejlődik, mint ők
Viszont kellemes kis kikapcsolódás volt a Clone Wars és Rebels hiányában.
Emellett nem tudom ismeri-e valaki a Guillermo del Toro alkotását, a Trollvadászok című animációs sorozatot. Elején még gyerekesnek tűnt, de aztán átjött a dolog, kifejezetten élvezhető sorozatot készített a Toro bácsi. Kár, hogy nem készült hozzá több évad, ez tipikusan olyan, hogy vágysz a folytatásra. E mellé készítettek side storykat, 2 melléksorozat is van, plusz egy film, ami összeköti a 3at és lezárja a storyt. Kurvajócuccok!
Akik meg szeretik a gengszteres sorozatokat, azoknak tudom ajánlani a Powert. Amerikai gettóból, egy senkiből nagy üzletember lett. De a sötét múltja kísérti. És el is éri őt. Zseniális sorozat ez is.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Új Dexter már a boltokban
- Pad'em
Én is tegnap fejeztem be a Squid Gamet, engem nagyon megvett. Kellően brutális, sokkoló, karakterek amikre fel van húzva működnek. Mondjuk nem láttam a Battle Royalt amihez hasonlítják, de ez így ebben a formában nekem rohadtul tetszett.
Jelzi, hogy nagyon jó a sorozat, hogy asszony aki egyáltalán nem bírja a vért, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! az első játéknál felállt és kivonult, hogy ő ezt nem nézi, aztán szépen visszaszivárgott és végignézte velem 4. játék drámája elvitte a showt. A vége amúgy mit akart sugallni? Főhősünk úgy döntött, hogy leszámol a szervezettel?
Jelzi, hogy nagyon jó a sorozat, hogy asszony aki egyáltalán nem bírja a vért, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! az első játéknál felállt és kivonult, hogy ő ezt nem nézi, aztán szépen visszaszivárgott és végignézte velem 4. játék drámája elvitte a showt. A vége amúgy mit akart sugallni? Főhősünk úgy döntött, hogy leszámol a szervezettel?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Meg meg nekem nagyon bejott.ziro4vr írta: Gesztenyeembert nézte valaki? Megéri?
Most elkezdtem en is ezt a squid gamet már a csapból is ez folyik de eddig nem rossz..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
SQUID GAME: Koreát imádom és a Squid Game egy újabb ok erre. Nem hibátlan, nem lesz all time listás, de egynek tökéletes volt. Azok a kurva üveggolyók...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
de meg ám!ziro4vr írta: Gesztenyeembert nézte valaki? Megéri?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sex education új évad szerintem is jóval gyengébb volt, mint a korábbiak, főleg a srác szüleinek szála volt kifejezetten irritáló, de a többi páros szála is kihült, semmi interakció nem volt, de még-még talán a nézhető kategória. Szódával elment.
Viszont ezt a The Falcon and the Winter Soldiert nem értettem, sokan dícsérték anno, viszont pl sorozatjunkie oldalon többen is úgy voltak, mint én, hogy "Ez mi volt?" egy nagy semmi volt, ahogy számomra a Loki is dropped kategória. nagy MARVEL fanoknak lehet jó, de egy sima átlagos nyomozós cucc. többre számíotttam.
Viszont ezt a The Falcon and the Winter Soldiert nem értettem, sokan dícsérték anno, viszont pl sorozatjunkie oldalon többen is úgy voltak, mint én, hogy "Ez mi volt?" egy nagy semmi volt, ahogy számomra a Loki is dropped kategória. nagy MARVEL fanoknak lehet jó, de egy sima átlagos nyomozós cucc. többre számíotttam.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Most valószínűleg irigyelni fogtok páran, de hosszú évek után végre raszántam magam az Office című csodára: 2 évad után azt hittem nem lehet fokozni de a harmadiktól kész vagyok( most olvadt egybe a két telephely régi arcok vs újjak)
Itt olvastam elöször róla - vagy lehet az még a madridista volt - , köszi srácok nálam ez nagyon betalált !
U.i: Csoki avatarja új értelmet nyert számomra
Itt olvastam elöször róla - vagy lehet az még a madridista volt - , köszi srácok nálam ez nagyon betalált !
U.i: Csoki avatarja új értelmet nyert számomra
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Itt ott még van anyag egy második évadra de azért nagy lezáratlan kérdéseket nem hagyott.Caraway írta: Nekem a brutalitas tetszett benne. Manapsag minden olyan semmilyen meg piszi, szoval a hibai ellenere(logikai bakik) is feludules volt ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vertenger.
Viszont szerintem a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!VIP tagok nagyon gyengere sikerultek, illetve tul keves hattersztorit tudtunk meg nehany emberrol (rendor, frontember, meg a faszi akivel a foszereplo a vegen 1v1-ezett)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vip szál valóban nm volt erős és a hátsó motiváció sem, de talán jobb így mintha valami világmegváltó ideológiát magyarázták volna bele. Sekélyesgazdag emberek szórakozása, kicsit klisé szerű, másrésztén is találkoztam már olyan emberrel akinek agyára ment a pénz és a szex buli pia fogaton utazott.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Squid game bandwagonra felugrok.
Nekem black mirror feelinget ad, de tetszik kifejezetten.
Nekem black mirror feelinget ad, de tetszik kifejezetten.