Elektronika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Elektronika
100 ezer korul milyen telokat ajanlanatok ?
xiaomikat hasznalok mar egy ideje, de sajna nalam a telefon fogyoeszkoz, evente lezuzok egyet, ezert se szanok sokat ra.
maradnek ennel a brandnel vagy valami hasonlonal, mint pl a meizu, stb.
xiaomikat hasznalok mar egy ideje, de sajna nalam a telefon fogyoeszkoz, evente lezuzok egyet, ezert se szanok sokat ra.
maradnek ennel a brandnel vagy valami hasonlonal, mint pl a meizu, stb.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Par hete en is vettem egyet, ugyancsak Roborock S5 Max.Steve írta: Na az jó akkor már hárman vagyunk Roborock S5 Max-szal. Nem lett széleskörű a közvélemény kutatásom eddig Backup térképet csináltatok? Én az első nap elkövettem a hibát, hogy elakadáskor odébb raktam a szoba másik felébe. Megzavarodott és szétmadzatolta a térképemet. Azt hittem agyvérzést kapok. Akkor csináltam két új térképet, egy backupot.
A legfontosabb, maga a porszivozas: ahhoz kepest, hogy milyen kicsi, nagyon jol osszeszedi a port, latszik a szonyegen, hogy milyen szep tiszta utana. Birom, ahogy kicsit neki megy mondjuk az asztal labanak, majd korbe jarja; az ebedloben nem mindig szedem ki a szekeket, ilyenkor ugyesen bujkal kozottuk.
A szonyegre gond nelkul felmegy, ugyan van egy kicsi szonyeg, amit siman eltol a szoba masik sarkaig , de azt inditas elott inkabb felveszem (valoszinuleg veszek majd helyette egy kicsivel nagyobbat, egyebkent se kedvelem ) Az egyik szonyegnek a ket vegen rojtok vannak, azt beszippantja a gep, de nem akad el benne.
Lehet beallitani no-go zonakat, raadasul emeleten is hasznalhato, nem esik le a lepcson. (pedig elso alkalommal tartottam a kezem, hogy majd elkapom )
A felmoso funkciot nem probaltam ki, nem is nagyon erdekel.
Ami negativum, hogy nincs rajta magyar nyelv (ha valaki tudja hogyan kell ra utolag telepiteni, nyugodtan szoljon)
Akinel nincsenek kuszobok, vagy max 2 centisek, annak vagany, mert az egesz lakast bejarja, majd visszamegy tolteni magat. Nalunk az eloszobabol nezve 4 centisek a kuszobok, azokon mar nem tud atmenni, en kell atrakjam a gepet; viszont a szobabol nezve mar 12 centis a kuszob, amin nem lat ki, a terkepet is osszecseszi, ugyhogy ujat kell csinaljak neki, viszont osszesen csak 4 terkepet tud tarolni. Ezert a tobbi helyen terkep nelkul elinditom, majd kb 10-15 perc mulva, mikor befejezte, atrakom a masikba.
Ha azt nezem, hogy "csak" egy porszivo, akkor 135k kicsit huzos erte, de ugy voltam vele, hogy max visszakuldom. Igy viszont, hogy kb minden masodik nap elinditom, erzem, hogy sokkal jobb a levego a hazban, mint amikor heti egyszer, vagy 2 het alatt 3x, konyhaban kicsit gyakrabban porszivoztunk.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én kis telefont akartam évek óta, ezért nálam a Mini volt gamechanger. A dizájnja jobb nekem, meg már tudja az 5g-t, ami még 2-3 évig szerintem lényegtelen. Kamerája leginkább abban fejlődött a 12-nek, hogy este kevés fény mellett jobb képeket készít.rashidm írta: Drága madridom népe!
Akinek van iphone 11 vagy iphone 12 készüléke, tudna mondani pro és kontrát a két telefonról? Tervezetten sztem augusztus/szeptember környékén fogok venni egy újat (a mostani 7-es helyett).
Amúgy meg piszok drága.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Ugyanaz, csak jobb a kamera es sokkal dragabb.rashidm írta: Drága madridom népe!
Akinek van iphone 11 vagy iphone 12 készüléke, tudna mondani pro és kontrát a két telefonról? Tervezetten sztem augusztus/szeptember környékén fogok venni egy újat (a mostani 7-es helyett).
Attól függ mennyire régi videókat akarsz még elérni... 3 perces snittekben vesz fel, ezek max felbontásnál hang nélkül ~400 MB-osak. Én 64-est raktam bele, de amúgy a nagyobb fékezésnél alapból védetté teszi, szóval elérhető marad, amíg maunálisan törlésre nem kerül.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Drága madridom népe!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2021. április 26., hétfő 15:55-kor.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nekem egy másik Xiaomi van. Az előszeretettel ment le magától videókat és képeket, mert úgy érzékeli, hogy veszély állt fenn, ami 95%-ban nincs így. Alapvetően ugye lement valamennyit, és mindig azokat írja felül + ezek az emergency videók, amiket említettem. Ezeket nem írja felül. Ha nem akarod ezeket törölgetni, hogy legyen mindig elég helyed, akkor érdemes ezt figyelembe venni. Nekem 32-es van benne.tubatibi írta: Van egy adott autóskamera: Xiaomi YI
Ehhez mekkora SD kártya az ajánlott? Egy 16 GB-s elég lehet?
De ez a model lehet, hogy nem menteget le feleslegesen videókat, csak az enyém.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Sziasztok, ha van egy gyenge videokártyás laptop, ami HD tvvel összekötve átvisz egy játékot stabil 30fpsel, azonban 4k tvnel bárhogy próbálom csak 15fpssel, van valami mód, hogy úgymond lebutitsam a 4k tvt, hogy azok is menjen a játék?
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nem lehet, hogy a routernek van baja? Nekem volt olyan, hogy ha hirtelen nagyobb adatmennyiséggel kellett megbirkóznia, akkor megszakadozott pár másodpercre.soadroli írta: miért van az hogy ha beletekerek egy videóba pl youtubeon vagy twitchen, akkor pár mp-re elmegy a net. kurvaidegesítő. nemrég raktam újra a windowst, gondoltam majd megoldja, de nem. valakinek volt már ilyen?
Szégyen a kukás, de hasznos.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
miért van az hogy ha beletekerek egy videóba pl youtubeon vagy twitchen, akkor pár mp-re elmegy a net. kurvaidegesítő. nemrég raktam újra a windowst, gondoltam majd megoldja, de nem. valakinek volt már ilyen?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nézz szét a neten h mennyiért árulják a hasonló telókattubatibi írta: Hali!
Mutter lecserélte a régi telefonját és most ideadta, hogy kezdjek vele valamit.
iPhone 6S Plus
64 GB
Végig tokban, elől hátul fóliázva, teljesen karcmentes.
Ezt megéri hirdetni(ha igen mennyiért) vagy inkább adjam be egy gsm-be?
itt van pl ez:
https://hasznaltalma.hu/iphone/iphone-6 ... cia-172660
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ne szamits nagy penzre, talan egy 20-ast er. En beadnam gsm-be, mert az ilyen cuccokra eleg sketchy alakok tudnak jelentkezni.tubatibi írta: Hali!
iPhone 6S Plus
64 GB
Hali!
iPhone 6S Plus
64 GB
iPhone 6S Plus
64 GB
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- P. Krisz
PC Gamer már meg is tette.KAG írta: valami számítógépes guru tudna segíteni egy jó ár-érték arányú asztali gép összeállításában?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Már meglévő okoskarkötőre (csak) új szíjat lehet valahol venni?
Abban tényleg van valami, hogy adott egy okostelefon, s ahhoz ugyanolyan márkájú okosórát/karkötőt kell / érdemes venni? Apukám Xiaomi telóval Honor karkötővel nem minden funkció működik rendesen (hívás, sms jelzések pl).
Abban tényleg van valami, hogy adott egy okostelefon, s ahhoz ugyanolyan márkájú okosórát/karkötőt kell / érdemes venni? Apukám Xiaomi telóval Honor karkötővel nem minden funkció működik rendesen (hívás, sms jelzések pl).
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
valami számítógépes guru tudna segíteni egy jó ár-érték arányú asztali gép összeállításában?
ZIDANE
Occccccó Projektort keresek, valamint projektor gurut.
Valaki esetleg használ vagy tud ajánlani? Neten láttam már egy csomót 20 ezer alatt is, én valamiért abban a hitben voltam hogy ezek 100-nál kezdődnek.
(Persze aztán nem értek hozzá és lehet hogy ezek a tizenezresek annyit is érnek.)
Amire kéne:
Jön az EB, aztán a teraszon adott az árnyék, a hely, hogy üljünk egy 8-10en is akár, meg a fal ahova vetíteni lehetne. TV alapból netes (telenor), szóval csak belépek majd az appba a laptopról/telóról aztán had szóljon, csak jó lenne kivetíteni ugye.
Meg ugyanígy nyáron majd megnézni 1-1 filmet vagy sorozatot asszonnyal netflixről/hboról a teraszon.
(A 177 centis TV-t nincs kedvem ki-be cipelgetni a házból. )
Nem kell nekem 4k felbontás meg ilyenek, de azért ha egy HD-t vagy FullHD-t tud az azért nem lenne rossz. Bár pár sör után, már úgysem a minőség lesz a lényeg. De ha van 4k-is is vállalható áron, akkor persze az is érdekel.
Köszi!!!
Valaki esetleg használ vagy tud ajánlani? Neten láttam már egy csomót 20 ezer alatt is, én valamiért abban a hitben voltam hogy ezek 100-nál kezdődnek.
(Persze aztán nem értek hozzá és lehet hogy ezek a tizenezresek annyit is érnek.)
Amire kéne:
Jön az EB, aztán a teraszon adott az árnyék, a hely, hogy üljünk egy 8-10en is akár, meg a fal ahova vetíteni lehetne. TV alapból netes (telenor), szóval csak belépek majd az appba a laptopról/telóról aztán had szóljon, csak jó lenne kivetíteni ugye.
Meg ugyanígy nyáron majd megnézni 1-1 filmet vagy sorozatot asszonnyal netflixről/hboról a teraszon.
(A 177 centis TV-t nincs kedvem ki-be cipelgetni a házból. )
Nem kell nekem 4k felbontás meg ilyenek, de azért ha egy HD-t vagy FullHD-t tud az azért nem lenne rossz. Bár pár sör után, már úgysem a minőség lesz a lényeg. De ha van 4k-is is vállalható áron, akkor persze az is érdekel.
Köszi!!!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Plusz ahol több szint van, könnyebb felvinni.
Ilyen van. Gyorsan tölt, jól szív, könnyű.
A vizes részt csak párszor használtam, pedig az is tetszett.
Ilyen van. Gyorsan tölt, jól szív, könnyű.
A vizes részt csak párszor használtam, pedig az is tetszett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Kezelhetőbb, gyorsabb, napi takarításhoz egy álom a sepregetés helyett... Illetve én egyedül élek, ezért a nagy takarításhoz sem kell erősebb.Halfkey írta: Mi az értelme az állónak a simához képest?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K