![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Madridom Filmklub
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
Re: Madridom Filmklub
mindegy, én sosem nézek avit-t
csinaltam a magos hd-hez egy időztetett feliratot
http://data.hu/get/8142120/eine.frau.in ... 264-hv.srt
csinaltam a magos hd-hez egy időztetett feliratot
http://data.hu/get/8142120/eine.frau.in ... 264-hv.srt
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/140527/fcb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/140527/om_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/140527/acparma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nyugodtan lekaphatod ezt. Felesleges azzal vesződni meg feliratot keresgélni rá. A magos sem jobb minőség sztem.
magos_720p
kalózöböl_divx
Sztem ez a divx avi most jobb, bár lehet az én szemem a szar.
magos_720p
kalózöböl_divx
Sztem ez a divx avi most jobb, bár lehet az én szemem a szar.
- francois
nah mind1, találtam 8 féle feliratot, majd ha lejön hd-ben megnézem jo e vmelyik hozzá
- francois
santi ajánlásához talált vki feliratot? a magon csak egy verzio van fenn (hd/ENG), de ahhoz sehol nincs felirat. rohadtul nincs kedven xar divx-et nézni
Akkor Acewilltől eköszöntünk, így RR77 (aki nem értékelt, de napokkal ezelőtt megírta, hogy még mindig szar a gépe), és az utána levő ajánlók eggyel előrébb ugrottak.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
The Rover
Igazából már elmondtak előttem mindent a filmről. Nem volt olyan rossz film pedig én nem rajongok a posztapokaliptikus filmekért. De itt a képi világ nagyon bejött és a szereplők játéka is. A vámpíros srác meglepett. Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén azért sajnáltam kicsit. Viszont nem tudta végig lekötni a figyelmem túl lassú folyású volt nekem, ami még nem is lett volna baj, de néhol már untam és nem kötött le.
6/10
Igazából már elmondtak előttem mindent a filmről. Nem volt olyan rossz film pedig én nem rajongok a posztapokaliptikus filmekért. De itt a képi világ nagyon bejött és a szereplők játéka is. A vámpíros srác meglepett. Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén azért sajnáltam kicsit. Viszont nem tudta végig lekötni a figyelmem túl lassú folyású volt nekem, ami még nem is lett volna baj, de néhol már untam és nem kötött le.
6/10
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Rear Window
5.5|10
A film nálam 6.5-7 pont között áll valahol, de mint ajánlás nagyon gyenge. Nekem a Psycho mérföldekkel jobban tetszett.
Sajnos ennek is jött később egy gyenge feldolgozása, a Disturbia. Persze próbálkozni lehet, de A.H.-t utánozni, nem egyszerű, ezért is buktak bele ők is, és kaptak erős kritikákat.
Maga a film technikailag nagyon jól meg van valósítva, az akkori lehetőségekhez képest, de ezt ma valahogy már nem így tekintik, próbálnak mást belemagyarázni. Mai szemmel nézve a színészek is szörnyen színházi gesztusokat használnak néha, főleg a női szereplő, akkor pedig az is jónak számított. Ha ez nem lenne, akkor nem mondanád meg róla, hogy 60 éves film, amikor a tv-ben látod.
5.5|10
A film nálam 6.5-7 pont között áll valahol, de mint ajánlás nagyon gyenge. Nekem a Psycho mérföldekkel jobban tetszett.
Sajnos ennek is jött később egy gyenge feldolgozása, a Disturbia. Persze próbálkozni lehet, de A.H.-t utánozni, nem egyszerű, ezért is buktak bele ők is, és kaptak erős kritikákat.
Maga a film technikailag nagyon jól meg van valósítva, az akkori lehetőségekhez képest, de ezt ma valahogy már nem így tekintik, próbálnak mást belemagyarázni. Mai szemmel nézve a színészek is szörnyen színházi gesztusokat használnak néha, főleg a női szereplő, akkor pedig az is jónak számított. Ha ez nem lenne, akkor nem mondanád meg róla, hogy 60 éves film, amikor a tv-ben látod.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Nem fogok tudni jönni az értékelésekkel határidőig, valószínű így is megfogom nézni a filmeket előbb-utóbb, de a játékszabályokat nem tudom betartani. Bocsánat.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hátsó ablak
Hitchcock
Elfogult vagyok a rendező filmjeivel, nem kell bemutatni ezt sem. Nagyon nem tudnék róla írni spojlermentesen, így rövid leszek.
Sikerült egy filmtörténeti klasszikussal gazdagítani a kört, bár nem föltétlenül jó ajánlás![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
9/10
Hitchcock
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
Sikerült egy filmtörténeti klasszikussal gazdagítani a kört, bár nem föltétlenül jó ajánlás
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
9/10
"And my heart will leave you never."
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Jelzem, hogy a Roverről csak éjfél után tudok írni pár perccel. Remélem elnézitek.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Santi
Anonyma - Eine Frau in Berlin (Egy berlini nő - Anonyma)
2008
Történetről (spoilermentesen):
A II. világháború a végéhez közeledik. Az szovjetek már Berlinben vannak, a város végnapjait éli. Az első két mondat után elcsépeltnek is hangozhat, hogy újra ezeket a napokat fogjuk megélni, azonban most más szemszögből tesszük ezt, mint megszokhattuk. Egy német nőn keresztül fogjuk átélni a borzalmakat, aki a naplójának írja ki magából hogyan küzd az életbenmaradásért, miféle szörnyűségeket él át és milyen áldozatokat hoz, miközben az ellenség már az otthonában van és azt tesz ott kénye kedvére, amit csak akar. Nem nehéz rájönni: főleg nemi erőszak.
Egy olyan téma, amiről könnyen hallgatnak a győztesek és a történészek, valamint maguk az érintett nők, akik érhető módon szintén nem beszélnek róla, pedig kellene, mert ez a dolog nem merülhet a feledés homályába. Így gondolta ezt Max Färberböck rendező is, aki filmre vitte a történetet, a német lány emlékei alapján. A film ezt a nagyon kényes, de legalább olyan fontos témát járja körül, de nem pusztán bemutatja, ami történt, hanem megpróbálja ábrázolni mi zajlott le a megerőszakoltak lelkében, mit kellett kiállniuk, hogy élve átvészeljék ezt a kemény időszakot...
Pontszám később.
2008
Történetről (spoilermentesen):
A II. világháború a végéhez közeledik. Az szovjetek már Berlinben vannak, a város végnapjait éli. Az első két mondat után elcsépeltnek is hangozhat, hogy újra ezeket a napokat fogjuk megélni, azonban most más szemszögből tesszük ezt, mint megszokhattuk. Egy német nőn keresztül fogjuk átélni a borzalmakat, aki a naplójának írja ki magából hogyan küzd az életbenmaradásért, miféle szörnyűségeket él át és milyen áldozatokat hoz, miközben az ellenség már az otthonában van és azt tesz ott kénye kedvére, amit csak akar. Nem nehéz rájönni: főleg nemi erőszak.
Egy olyan téma, amiről könnyen hallgatnak a győztesek és a történészek, valamint maguk az érintett nők, akik érhető módon szintén nem beszélnek róla, pedig kellene, mert ez a dolog nem merülhet a feledés homályába. Így gondolta ezt Max Färberböck rendező is, aki filmre vitte a történetet, a német lány emlékei alapján. A film ezt a nagyon kényes, de legalább olyan fontos témát járja körül, de nem pusztán bemutatja, ami történt, hanem megpróbálja ábrázolni mi zajlott le a megerőszakoltak lelkében, mit kellett kiállniuk, hogy élve átvészeljék ezt a kemény időszakot...
Pontszám később.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Rover
It does not matter anymore. Nagyjából ennyi a film lényege.
Nekem tetszett, bár a végére már kezdett kifulladni és Ray halála is több, mint nyilvánvaló volt. Pattinson rohadtul az orra alatt beszélt, olykor alig birtam megérteni. A dollár használatát nem rónám fel hibának, pl. Kubában is három pénznem van forgalomban. A hivatalos peso, a konvertibilis peso és a dollár. A hivatalos, lakosság által is használhato a peso, na ennek kb. a wc-papirral egyenlő az értéke. Ebben az univerzumban hasonlóan lehetett az ausztrál dollárral is.
7/10
It does not matter anymore. Nagyjából ennyi a film lényege.
Nekem tetszett, bár a végére már kezdett kifulladni és Ray halála is több, mint nyilvánvaló volt. Pattinson rohadtul az orra alatt beszélt, olykor alig birtam megérteni. A dollár használatát nem rónám fel hibának, pl. Kubában is három pénznem van forgalomban. A hivatalos peso, a konvertibilis peso és a dollár. A hivatalos, lakosság által is használhato a peso, na ennek kb. a wc-papirral egyenlő az értéke. Ebben az univerzumban hasonlóan lehetett az ausztrál dollárral is.
7/10
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Pedig az a gólya olyan szépen le van filmezve benne.Faust írta:A Jöjj és lásd-ot meg se próbáld.![]()
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
A Jöjj és lásd-ot meg se próbáld.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pfúú, így első ránézésre veszettül száraz alkotás lett volna. Kicsit örülök, hogy végül nem ez jön.Santi írta:Anyaka találta el, a Téli háború lett volna, de a hossza miatt mást fogok hozni, viszont maradok a háborúsnál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Santi
Anyaka találta el, a Téli háború lett volna, de a hossza miatt mást fogok hozni, viszont maradok a háborúsnál.
- francois
195 perc, háborús, és nem a schindler listája, akkor az csak a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!doktor zsivágó lehet
7végén pont volt tévében
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- Santi
Országúti bosszú (The Rover) - 2014
Nagyjából a többséggel értek egyet, engem sem nyűgözött le. Természetesen az utolsó képkockák által abszolút vágom miről volt szó, nagyon szomorú meg minden, de addigra már pont nem érdekelt, csak a végét vártam, mert a borzasztó gyenge forgatókönyv már rég lehúzta, a zene is idegesítő volt stb.
Viszont a képi világa már adott valamit a hangulathoz, de önmagában az kevés. Mondjuk alapvetően sem vagyok oda a posztapokaliptikus filmekért, de pl a Road tetszett anno, ami valamennyire hasonló hangulatú, ez meg sem közelítette.
Egyébként nekem ez az első patiszonos filmem, (ha már mindenki kitért rá, akkor én is) de nem volt vele problémám, sztem jól hozta a kissé értelmi sérült kölyök karakterét. Az ajánlást viszont köszönöm, ezt nemhiszem, hogy megnéztem volna nélküled.
5,5/10
Nagyjából a többséggel értek egyet, engem sem nyűgözött le. Természetesen az utolsó képkockák által abszolút vágom miről volt szó, nagyon szomorú meg minden, de addigra már pont nem érdekelt, csak a végét vártam, mert a borzasztó gyenge forgatókönyv már rég lehúzta, a zene is idegesítő volt stb.
Viszont a képi világa már adott valamit a hangulathoz, de önmagában az kevés. Mondjuk alapvetően sem vagyok oda a posztapokaliptikus filmekért, de pl a Road tetszett anno, ami valamennyire hasonló hangulatú, ez meg sem közelítette.
Egyébként nekem ez az első patiszonos filmem, (ha már mindenki kitért rá, akkor én is) de nem volt vele problémám, sztem jól hozta a kissé értelmi sérült kölyök karakterét. Az ajánlást viszont köszönöm, ezt nemhiszem, hogy megnéztem volna nélküled.
5,5/10
- mathers
A háborús jöhet.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)