de az ilyen rayo meg nemtudom ki elleni összesen 2 meccs a rangerst nem számítva, annyira lehettek komolyak és hivatalosak, h még a madridom mérkőzés naptárába sem kerültek felRealista24 írta:Annyira hogy már volt háromToti írta: az mennyire reális, h 2 felkészülési meccsel megyünk majd neki a szezonnak?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realista24 írta:Annyira hogy már volt háromToti írta: az mennyire reális, h 2 felkészülési meccsel megyünk majd neki a szezonnak?
Látom augusztus 8-án lesz Milan ellen is barátságos meccs. Érdekes, hogy most 11 napig nem játszunk azért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annyira hogy már volt háromToti írta: az mennyire reális, h 2 felkészülési meccsel megyünk majd neki a szezonnak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az mennyire reális, h 2 felkészülési meccsel megyünk majd neki a szezonnak?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezt a tegnap mondta?flori írta: Josep Pedrerol this summer:
- Zidane will leave
- Sergio Ramos will leave.
- Varane will be sold, he won’t renew with Real Madrid.
- Mbappè will be signed in the last two weeks of August
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- flori
Josep Pedrerol this summer:
- Zidane will leave
- Zidane will leave
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy mindegyikkel brutál hosszú szerződés lett kötve + akik már itt voltak, azokkal meg 5-6 éves hosszabbítás. pl ez a Vallejo mire fel kapott nemrég +6 évet? (itt, fórumon írták) Bale mire fel kapott szintén újra sok évet? Jovicot miért 6 évre szerződtették? Oké, hogy bepróbálták, hátha bejön, de az ilyenekre nem szoktak 6 évet adni, hogy a 6 éven belül csak belelendül.___Samy___ írta: Ez a baj, hogy Isco, Marcelo, Jovic, Bale, Mariano de akar mar irhatnam Hazardot is, meg mindig itt vannak. Oke, hogy eladjuk meg elengedjuk, akit muszaj, de igazsag szerint a fent emlitett neveknek kellett volna legeloszor tavoznia, nem Varanenak meg Ramosnak. Ezzel kellene mar kezdeni valamit, de hat a hirek most is arrol szolnak, hogy Ancelotti orul a fenti nevsornak.
A Non-eu dologgal kapcsolatban jól értelmeztem, hogy elképzelhető, hogy Bale spanyollá válik és így meg van oldva a dolog?
- flori
Perez lapot húzott 21-re, epekedve várjuk mi sül ki ebből. Ramost, Varanet és Zidanet is léptetni egy átigazolási időszakban, azért ez biztos unikum valamilyen skálán. Ha tényleg nem fog érkezni senki, akkor zéró elvárással kell a következő szezon elé nézni, mert most már a védelem is gyengült. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Militao-Nacho duó tartani tudja az utolsó pár hónap szintjét.
Ha Perez jól taktikázik, akkor jövőre (hanyadik már?) kánaán lehet, ingyen ilyen kalibereket behúzni parádés lenne. Talán még nagyobb húzás, mint a 2009-es akció.
Ha viszont nem jönnek be a számítások és elszállunk, akkor nem fogja megúszni Perez a szurkolók dühét.
Ha Perez jól taktikázik, akkor jövőre (hanyadik már?) kánaán lehet, ingyen ilyen kalibereket behúzni parádés lenne. Talán még nagyobb húzás, mint a 2009-es akció.
Ha viszont nem jönnek be a számítások és elszállunk, akkor nem fogja megúszni Perez a szurkolók dühét.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pluszegy. A ronda Norvég gyerek kell nekünk.KAG írta:Sztem lesz is belőle koppanas.Realista24 írta:
Az egész madridizmus Mbappé függő bytheway.
Gecire nem az a szint az ember, amit az atlag ember belelát.
Lehet nem is lesz soha.
Psg-be se sokat lepett előre a monacos önmagához képest.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Csak gondolom az átlag drukker akarna idén is egy trófeát.. Szar vna kiböjtölni (még) egy évet, hogy újra a csúcson legyen a csapat, mert jön az ingyen kánaán..Realista24 írta:Én hiszek azoknak a híreknek, hogy Camavinga és Goretzka sem hosszabbít, és jövőre hozzuk őket ingyen.___Samy___ írta: Szo se rola, en is orulnek neki, ha itt kotne ki vegre, de azert jo lenne, ha rajta kivul mas jatekost is latnank a piacon, vagy mas elkepzelesek is lennenek.
Ez két remek kvalitású játékos. Haaland is a kalapban van, bár gondolom a végén berántja a Chelsea, ahogy most Koundét is lenyúlják iszonyat gyorsan egy swap deal keretében.
Kroos és Case jó korban vannak, védelem is rendben van. Előre megvan a töltelék a brazilok és Asensio személyében, de ha kell, lehet belőlük pénzt csinálni. Kapus poszton is megvagyunk.
Bale, Isco, Marcelo szerződések lejárnak, felszabadul egy raklap lóvé. Marianot és Jovicot kell még kikukázni, de minimum egyiket.
De azt adom, hogy a mostani helyzet nem a világ vége.. Volt rosszabb, sokszor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sztem lesz is belőle koppanas.Realista24 írta:Az egész madridizmus Mbappé függő bytheway.___Samy___ írta:
Dehogynem. Csak lassan mar annyira Bappe fuggo lett a vezetoseg, hogy a fokozatos keretujitas elmaradt a hajkuraszasa miatt.
Gecire nem az a szint az ember, amit az atlag ember belelát.
Lehet nem is lesz soha.
Psg-be se sokat lepett előre a monacos önmagához képest.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én hiszek azoknak a híreknek, hogy Camavinga és Goretzka sem hosszabbít, és jövőre hozzuk őket ingyen.___Samy___ írta: Szo se rola, en is orulnek neki, ha itt kotne ki vegre, de azert jo lenne, ha rajta kivul mas jatekost is latnank a piacon, vagy mas elkepzelesek is lennenek.
Ez két remek kvalitású játékos. Haaland is a kalapban van, bár gondolom a végén berántja a Chelsea, ahogy most Koundét is lenyúlják iszonyat gyorsan egy swap deal keretében.
Kroos és Case jó korban vannak, védelem is rendben van. Előre megvan a töltelék a brazilok és Asensio személyében, de ha kell, lehet belőlük pénzt csinálni. Kapus poszton is megvagyunk.
Bale, Isco, Marcelo szerződések lejárnak, felszabadul egy raklap lóvé. Marianot és Jovicot kell még kikukázni, de minimum egyiket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Szo se rola, en is orulnek neki, ha itt kotne ki vegre, de azert jo lenne, ha rajta kivul mas jatekost is latnank a piacon, vagy mas elkepzelesek is lennenek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az egész madridizmus Mbappé függő bytheway.___Samy___ írta:Dehogynem. Csak lassan mar annyira Bappe fuggo lett a vezetoseg, hogy a fokozatos keretujitas elmaradt a hajkuraszasa miatt.Realista24 írta:
Miért, amúgy nem kell őket lecserélni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Senki nem mondott ilyet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Mbappe miatt van meg mindig itt Bale, Mariano, Isco vagy eppen Marcelo?___Samy___ írta:Dehogynem. Csak lassan mar annyira Bappe fuggo lett a vezetoseg, hogy a fokozatos keretujitas elmaradt a hajkuraszasa miatt.Realista24 írta:
Miért, amúgy nem kell őket lecserélni?
szerk.: Vagy mert amit most megleptunk Varane-al, azt nem leptuk meg az esetukben
- ___Samy___
Dehogynem. Csak lassan mar annyira Bappe fuggo lett a vezetoseg, hogy a fokozatos keretujitas elmaradt a hajkuraszasa miatt.Realista24 írta:Miért, amúgy nem kell őket lecserélni?___Samy___ írta: Mire megvesszuk Bappet, korulotte kb cserelhetunk le mindenkit, hogy gyoztes csapat legyen mellette.
- ___Samy___
Mondjuk azon szerintem ne csodalkozz, hogy nem beszel veled.aleksz írta:Ezt nem tudja epp esszel felfogni sajnos…___Samy___ írta: Mire megvesszuk Bappet, korulotte kb cserelhetunk le mindenkit, hogy gyoztes csapat legyen mellette.
Ez a baj, hogy Isco, Marcelo, Jovic, Bale, Mariano de akar mar irhatnam Hazardot is, meg mindig itt vannak. Oke, hogy eladjuk meg elengedjuk, akit muszaj, de igazsag szerint a fent emlitett neveknek kellett volna legeloszor tavoznia, nem Varanenak meg Ramosnak. Ezzel kellene mar kezdeni valamit, de hat a hirek most is arrol szolnak, hogy Ancelotti orul a fenti nevsornak.mexes írta: Azért azt vegyük figyelembe hogy perezek nem azt nézik hogy idén meg tudjuk e verni az alavest 1-0ra vagy sem.
3-5 évre van terv. Szerintem jól csinálták CR óta is, egy dolgot leszámítva ami ZZ visszahozatala volt. Nem illett össze a projekt az edzővel. Szeretem imádom de nem véletlen hogy nincs egy épkézláb fiatal sem beépítve, vagy aki most értékesíthető érdemi összegért.
Ment mindegyik 10 percet év elején, pipa, majd szépen makacskodva játszott az aranycsapat csapágyig. Ők legalább szívből mèg elhúzták a szarvagont valameddig. Aztán láttunk egy jól teljesítő Militaot, vagy nulla költségű Miguelt, Blancot mikor kényszerből már berakta őket. Lett volna még... De csak elértéktelenedtek végül.
Mindenki generáció valtasert könyörög két éve de aztán ennek csoportnak a fele lincsel most, hogy végre elkezdődött.
Jövőre kell alkotni, mikor kiporog a 4BL mámorban meghosszabbított kiégett mag. Mindezt egy olyan fos foci világában, ahol 3-4 csapat két kezdővel áll ki mert kurva mindegy mennyire veszteséges míg mások a normál szabályok szerint játszanak...
Varane, Ramos hiányozni fog. De egyszer lépni kell, velük jókor tették. Marcelot és Iscot is el kellett volna már tenni innen (akárhogy). Mert már nincs jelenuk és itt nincs idő nosztalgiázni... Mindent Bappera, meg mindent 2022-26ra...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért, amúgy nem kell őket lecserélni?___Samy___ írta: Mire megvesszuk Bappet, korulotte kb cserelhetunk le mindenkit, hogy gyoztes csapat legyen mellette.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
De anno CR körül ki volt itt aki nem azon a nyáron jött vagy utána?___Samy___ írta: Mire megvesszuk Bappet, korulotte kb cserelhetunk le mindenkit, hogy gyoztes csapat legyen mellette.