Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Rooneyval mit kezd, engem az érdekel.
Tipp: jobb bekk.
Tipp: jobb bekk.
- nmate
Spanyolországba visszajön, esetleg Liverpool. De nem hinném utóbbit.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Így lehet visszamegy a chelseahez (Esélytelen sztem)Toti írta: Mata hogy örülhet
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Mata hogy örülhetBBeno írta:BREAKING: Jose Mourinho is appointed as the new Manchester United manager.
kezdődhet a nagytakarítás.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
BREAKING: Jose Mourinho is appointed as the new Manchester United manager.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nagy pluszegy.ericco írta:Én örülök neki, hogy így begyöpösödtek, mivel ez az igazi MU. Amíg nem jött az orosz pénz a Chelseahez, messze a legtöbb pénzből gazdálkodtak másfél évtizedig, így nyertek egy csomó PL-t, + a 99'-es BL-t mázlival, és máris a futball csúcsának nevezték magukat, sőt még ma is. Még Matt is
Pedig kétszer voltak mondjuk top3. Egyszer Backhamék generációjával. Kár, hogy anno 2003-ban nem jött össze az Mu-Real döntő. Helyette kaptunk egy Porto-Monacot
Másodszor pedig a Rooney, Ronaldo, Tevez hármassal. Viszont akkor is háromszor olyan magas fizetéseket adtak a játékosaiknak, mint pl mi Raúléknak.
Fergie tudta mikor kell lelépni, de már a végén is olyan játékosokkal ért el eredményeket, hogy csak lesett az ember. Mondjuk inkább azt sem, mert a focijuk borzalmas volt.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én örülök neki, hogy így begyöpösödtek, mivel ez az igazi MU. Amíg nem jött az orosz pénz a Chelseahez, messze a legtöbb pénzből gazdálkodtak másfél évtizedig, így nyertek egy csomó PL-t, + a 99'-es BL-t mázlival, és máris a futball csúcsának nevezték magukat, sőt még ma is. Még Matt is
Pedig kétszer voltak mondjuk top3. Egyszer Backhamék generációjával. Kár, hogy anno 2003-ban nem jött össze az Mu-Real döntő. Helyette kaptunk egy Porto-Monacot
Másodszor pedig a Rooney, Ronaldo, Tevez hármassal. Viszont akkor is háromszor olyan magas fizetéseket adtak a játékosaiknak, mint pl mi Raúléknak.
Merci Zizou!
kicsi életet visznek majd abba a begyöpösödött unalmas muba.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
...Éééééés így lett egy Real Madrud "drukker"ből Manchester 'Not arrogant, just better' United szurkoló.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
kezdődjék a játék. zlatan & joséBREAKING NEWS: Sky Sources: Manchester United is only Premier League club Zlatan Ibrahimovic would consider joining.
Ibrahimovic is also considering an offer from a Chinese club for a contract worth £26.5 MILLION per season.
- nmate
Kapusposzt reneszánszát éli, egy építkező Liverpoolba, ahol nincs nemzetközi szereplés, bőven jó lehet a srác. 1 év alatt szokja a PL közeget, Klopp meg kineveli majd. Amúgy 4. helyre várom őket jövőre, Wenger lecsúszik a BL-ről és távozik majd.
+1istimester írta:Mignolet a konkurenciaKariusról nem igazán hallottam, vannak azért jobb kapusok ott szerintem.
meg szerintem a fiatal német marha nagy szezont futott. Fahrmann és Neuer után kb majdnem a 3. legjobb kapus volt a szezonban. Láttam egy 10-12 meccsen védeni, minimum háromszor jobb kapus mint Mignolet. Jó vétel volt szerintem, nem lesz kapusgondjuk így mostanában talán.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mignolet a konkurenciaKariusról nem igazán hallottam, vannak azért jobb kapusok ott szerintem.
Erős szavak egy...egy Carraghertőlsucre írta:Ahogy Carra szavaival eljek: a szelsohatvedek vagy bukott kozephatvedek vagy szelsok. Moreno a tipik peldaja a bukott szelsonek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amennyit en lattam jatszani, nem tul meggyozo. Egy fokkal jobb csak mint Danilo.
tényleg ennyire rossz az a moreno? én nem sok pool meccset láttam idén és azokon sem a védekezését néztem de a támadásokat jól vezette. csak ne kelljen kapura lőnie. akkor baj van. de amúgy egy technikás balbunkó szerintem. aztán lehet tényleg nem tud védekezni.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szoba kerult, igen.csabi* írta:morenot mi is akartuk anno marci mögé, nem?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
morenot mi is akartuk anno marci mögé, nem?
Pedig már a Dortmund is vinnéziro4vr írta: Ezek eddig full közepes igazolások, ahogy az a kp-s is akit kinézett az olaszoktól.
Moreno nagyon gyenge játékks, játéktudása a nullához közelít
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
wZoLee7 írta:Nekünk van egy univerzális Nachonk...
Attól még kevesen vagyunk, mivel Arbeloa koccol.
Carvajal/Danilo( ) ; Varane/Nacho Ramos/Pepe; Marcelo/?
Értem én, hogy Nachot be lehet pakolni mindenhova, de mivel Varane sem egy életbiztosítás, ezért kevésnek tartom.
Illetve Pepe is ki tud dőlni azért hetekre.
ZIDANE