Bajnokok Ligája
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Pont akartam írni, hogy a Roma nagy meccsein mindig lehet várni valami váratlant...
..erre bmeg.
49 másodperc elég volt. Szép találat.
..erre bmeg.
49 másodperc elég volt. Szép találat.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ki mit néz ma este?
Én a Roma-Chelsea meccset.
Jó meccset várok.
Én a Roma-Chelsea meccset.
Jó meccset várok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kane kihagyja a ManU elleni meccset, és ellenünk is veszélyben a játéka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ott a pont!
Amennyiben Danilo itt lenne, még magunkra is veszélyesek lennénk.
Amennyiben Danilo itt lenne, még magunkra is veszélyesek lennénk.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jelenleg mindenkiikarus93 írta:Jelenlegi forma szerint ki lehet ránk veszélyes a BL-ben szerintetek?
Én mondanám a PSG,Barca duót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Jelenlegi forma szerint ki lehet ránk veszélyes a BL-ben szerintetek?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Amúgy jogos. Magunkat simán ki lehetne emelni, ha nem lennének ezek a defektek és olyan magabiztosság uralkodna, mint tavasszal, de egyszerűen már mind 3-on támadónkon buktunk pontokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bele lehet kötni a Párizsba, de jelenleg az összes csapatba. Nincs egyértelmű esélyes, bár ősszel felesleges kikiáltani is.
Viszont én úgy vélem, Emery alatt ők nem fognak sokat javulni tavaszra, náluk ez lesz a max. Míg pl mi vagy a Bayern rengeteget fejlődhet.
Viszont én úgy vélem, Emery alatt ők nem fognak sokat javulni tavaszra, náluk ez lesz a max. Míg pl mi vagy a Bayern rengeteget fejlődhet.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Neztem tegnap meccset es a Parizs olyan hibakat vetenek hatul es a kp-n, h egy jobb csapat siman kifogja hasznalni, azokat a hibakat amit az Anderlecht vetet, azt egy komoly csapat nem fogja megtenni a PSG-nek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
én nem szarom magam attól össze, hogy megaláznak egy anderlechtetillgner írta:Tegnap a PSG úgy vágott egy négyest az Anderlechtnek, hogy elszórakoztak egy tucat ziccert még mellette. Jelenleg messze a világ legerősebb támadósorával rendelkeznek, kérdés, hogy ki tudja őket megállítani. Nem véletlen, hogy már a bukiknál is ők az elsőszámú esélyesek. Mbappéval nagyot szakítottak, az a gyerek egy zseni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tegnap a PSG úgy vágott egy négyest az Anderlechtnek, hogy elszórakoztak egy tucat ziccert még mellette. Jelenleg messze a világ legerősebb támadósorával rendelkeznek, kérdés, hogy ki tudja őket megállítani. Nem véletlen, hogy már a bukiknál is ők az elsőszámú esélyesek. Mbappéval nagyot szakítottak, az a gyerek egy zseni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem daedalon-t.V. Mester 77 írta:https://m.facebook.com/136122089815139/ ... =bookmarks
- Mester77
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ja, ahogy Verrattit is sikerült leigazolnia előbb nekünk, majd a Bayernek, végül a Barcanak. Ha Mbappe kihozza magából, ami benne van, a büdös életben nem fogja elengedni a PSG. Max ha a tulaj eladni kényszerül a klubot, vagy valami csoda folytán megb.sszák őket az ffp miatt.Kerlon írta:Papa Perez utolsó nagy dobása lesz, hogy idecsábítja csilliárdokért.
Merci Zizou!
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Csilliardokert sok kilometerrel es rugassal a labaiban felig kiegve.
Na az fasza lesz.
Most kellett volna hozni
Na az fasza lesz.
Most kellett volna hozni
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Papa Perez utolsó nagy dobása lesz, hogy idecsábítja csilliárdokért.besteve7 írta:Kivéve, ha ilyen bérigényeket követelget majd magának a kis családja, mert akk 25 évesen már az Ásziai BL-ben fogja a góljait gyarapítani.Kerlon írta: https://twitter.com/OptaJean/status/920 ... glalo.html
Gyakorlatilag, ha így megy és fejlődik tovább, akkor Messi meg CR majd feldughatja magának a rekordjait.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kivéve, ha ilyen bérigényeket követelget majd magának a kis családja, mert akk 25 évesen már az Ásziai BL-ben fogja a góljait gyarapítani.Kerlon írta:https://twitter.com/OptaJean/status/920 ... glalo.htmlSteve írta:Nem akarok rosszindulatú lenni de nem örülök MBappenak.
Nézve a játékát hétről-hétre csak mégjobban fáj a mi csatár helyzetünk.
Gyakorlatilag, ha így megy és fejlődik tovább, akkor Messi meg CR majd feldughatja magának a rekordjait.
https://twitter.com/OptaJean/status/920 ... glalo.htmlSteve írta:Nem akarok rosszindulatú lenni de nem örülök MBappenak.
Nézve a játékát hétről-hétre csak mégjobban fáj a mi csatár helyzetünk.
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
simán bennevan hogy behúzza valamelyik. az elmúlt években sablon volt most viszont mindenki verhető. City, United, PSG, Bayern, Barca, Real, Atma, Juve bárkinek kijöhet a lépés. jónak igérkezik az idei bl. még egy erős Milan+Inter kéne és mehetne a buli
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://bleacherreport.com/post/uefa-cha ... d06b43fecc
A premier league visszatért
... De amúgy tényleg
A premier league visszatért
... De amúgy tényleg
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio