Mondja ezt egy normális szurkoló. Gondolom te is látod magad előtt, hogy mi lenne a világhálón, ha bemutatjuk aztán meg elvernek minket. Tudom, hogy nem kéne foglalkozzak vele, de párszor már volt téma, hogy nem tudok elmenni amellett, ha valaki gyökér.Pipita írta: Mutassák is meg szépen, ami egy meccs ELŐTTI ceremónia, aztán pedig következhet a mérkőzés, ami egy teljesen új fejezet a történetben és semmi köze a kupák bemutatásához.
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köztük én iswZoLee7 írta:arra gondoltam h itt páran bemutatnák még a reggelijüket is h az barcaeknak rosszul essen...
Én támogatom a dolgot, sőt...sorfalat szeretnék, aminek a végén a kupák vannak, csak bízom benne, hogy nem gondolják úgy, hogy ez elég a 8 pont csökkentéséhez, hanem a meccs alatt is megtesznek mindent a méltó évzáráshoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
arra gondoltam h itt páran bemutatnák még a reggelijüket is h az barcaeknak rosszul essen...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Először is, miért focizna le minket bárki?wZoLee7 írta:Persze, mutogathatunk mindent ami van, ha meg nem lesz focink és lemosnak minket akkor legalább még égőbb lesz a dolog
Másodszor pedig, mi köze is van a kettőnek egymáshoz? 2017-ben ÖT darab kupát nyertünk meg, 2017-ben szombaton játszunk utoljára mérkőzést. Hazai pályán leszünk, hazai közönség előtt, ráadásul egy hete nyertük meg az ötödik kupát. Mutassák is meg szépen, ami egy meccs ELŐTTI ceremónia, aztán pedig következhet a mérkőzés, ami egy teljesen új fejezet a történetben és semmi köze a kupák bemutatásához. Bármikor ki lehet kapni, de nincs esély bármikor bemutatni a kupákat, mert nem nyerünk minden évben 5 kupát.
Realista24 írta:Bemutatjuk a trófeákat, aztán egy esetleges vereség esetén (ami nem fog bekövetkezni) szétkap minket mindenki.BlancoMark írta: Mivel?
Realista24 írta:Ki se álljunk szerintem.whitemadrid írta:
Tegyük fel sorfalat állnak, bemutatjuk a kupákat, Európa és a világ legjobb csapata stb....
És aztán vernek nekünk egy 3 ast..
Sztm annál nagyob baki nincs..
Ne így legyen.
Beküldjük Marcot, hogy lőj bárhonnét. Bárhonnét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha Ce meg Benz nem balfaszkodnak a kapu elott, akkor nyerunk
Amugy en ettol nem tartanek, hogy a trofeak bemutatasa utan kikapunk, vagy legalabbis en nem ereznem egobbnek.
Amugy en ettol nem tartanek, hogy a trofeak bemutatasa utan kikapunk, vagy legalabbis en nem ereznem egobbnek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, mutogathatunk mindent ami van, ha meg nem lesz focink és lemosnak minket akkor legalább még égőbb lesz a dolog
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bemutatjuk a trófeákat, aztán egy esetleges vereség esetén (ami nem fog bekövetkezni) szétkap minket mindenki.BlancoMark írta:Mivel?Realista24 írta:Ezzel hatalmas labdát dobunk fel a Barcának és a sajtónak. Reméljük nem ütik le.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Mivel?Realista24 írta:Ezzel hatalmas labdát dobunk fel a Barcának és a sajtónak. Reméljük nem ütik le.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel hatalmas labdát dobunk fel a Barcának és a sajtónak. Reméljük nem ütik le.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megmutathatna meg egyszer, barcaek nem lattak meg...
Azt bemutatta múltkor. Az új megnyert trófeát meg szinte biztosra veszem, hogy be is fogják mutatni.RealAsensio írta:Meg CR az AranylabdatSanti írta:Ha már nem állnak a sorfalat, a trófeákat azért csak be kellene mutatni, abba semmi beleszólásuk nemlehet, hogy bemutassuk a trófeákat a Bernabeu közönségének.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg CR az AranylabdatSanti írta:Ha már nem állnak a sorfalat, a trófeákat azért csak be kellene mutatni, abba semmi beleszólásuk nemlehet, hogy bemutassuk a trófeákat a Bernabeu közönségének.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha már nem állnak a sorfalat, a trófeákat azért csak be kellene mutatni, abba semmi beleszólásuk nemlehet, hogy bemutassuk a trófeákat a Bernabeu közönségének.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
kutyák ezek mind, bekaphatják a faszomat.
további jó estét kívánok
további jó estét kívánok
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvass híreket két Karim fikázás között.MorataMartin írta:Szerintetek van esély bármilyen sorfalra?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szerintetek van esély bármilyen sorfalra?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
lesliejr írta: Értem, hogy most a magát a történelem legjobbjának nevező játékos kérte ezt, de az a Barcelonát miért érdekelné?
Olyan szinten betegei vagytok Cének ,hogy az valami elképesztő annyira boldog vagyok,hogy ennyi fájdalmat okoz nektek jujujuj a bekepzelt bunko dicséri magát ki a pöcsömet érdekelné,ha mondjuk neymar azt mondaná ő a valahavolt legjobb, hogy ha nekem meg nem ő az, de ti annyira belevagytok buzulva messibe,hogy vérig vagytok sértve bármitől amiben nem szerepel a hesstegLeoBestEver
Amúgy,ha Farkas itt járt akkor fosi bácsi néven nyomhatta
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
azt én nagyon jól tudom...
Én csak azt feltételeztem hogy netalán regisztrált is
Én csak azt feltételeztem hogy netalán regisztrált is
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasni lehet írás nélkül és regisztráció nélkül is.miVida írta:Kíváncsi vagyok mi a neve a fórumon :P Lehet egyszer már kivágtad innenSzerintem a fórumot is olvassa, szóval most vágtad el a cikket
Amúgy Rijkaard az még rendes is volt, legalábbis nekem sok rossz emlékem nincs róla. Azóta se volt olyan tisztelettel irántunk senki se...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema