Bajnokok Ligája
-
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Bajnokok Ligája
Tükörből sokkal jobb nézni az egészet...
Nem szeretem a tradicionális megoldásokat.
Nem szeretem a tradicionális megoldásokat.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Miki, nem hattal kellett volna nezni tegnap a meccset, ezt meg eddig nem mondtak neked? Ha vki megforditott volna a szekkel egyutt
Egy beka segge alatt levo bayern ellen segithet, de mozgekony teknikas jatekosok, mint mo belso embereink(Modric,Kova Ceballos,Kroos) nagyon elnenek mellette.de a rutinja nagyon sokat segít Verrattinak és Rabiotnak a középpályán.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Mickey
Jó, akkor majd ezentúl félve ülök le meccset nézni ha ők vannak középen.
Pedig eddig bírtam őket...
Pedig eddig bírtam őket...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, Ramos amúgy is kifejezetten gyengén fejel.Mickey írta:Tehát ha nálunk a Nacho-Ramos páros lesz a védelem közepén, kezdjünk el félni, mert biztos kihasználják majd az alacsonyságukat?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Mickey
Tehát ha nálunk a Nacho-Ramos páros lesz a védelem közepén, kezdjünk el félni, mert biztos kihasználják majd az alacsonyságukat?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A masodik PSG golik a bayern elrakhatott volna 1-2 golt. Tobb lehetoseguk is volt foleg pontrugasokbol. A Thiago Marquinos eleg alacsony vedo paros, ezt par jofejelo csapatkifogja hasznalni. Plusz Motta a kp-n aki 1-2 sebessegi fokozattal lasabb az elitnel.
Szerintem a MU es a Chelsea eltenne ezt a PSG-t most ebben a formaban. Morata es Lukaku is nagyon jo fejjel ezeket a vedoket lefejelnek.
Szerintem a MU es a Chelsea eltenne ezt a PSG-t most ebben a formaban. Morata es Lukaku is nagyon jo fejjel ezeket a vedoket lefejelnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A Barca hogy játszott? Nekem ez az 1-0 elég karcsúnak tűnik. Összefoglaló alapján meg inkább a Sporting volt a balfallosz.
- ___Samy___
Aki a pénzt akarja választani, az akkor is odamegy, ha BL címre esélyük sincs. Az olyanert meg nem kar.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem egy bajom van ezzel a PSG/City kettőssel. Ha esetleg megnyernék a bl-t a közeljövőben, az azt fogja jelenteni, hogy "a pénz mindenre megoldás". Ebből kifolyólag aki nagyon tehetséges és bl-t akarna nyerni akkor a pénz miatt őket fogja választani, nem pedig mondjuk Real/Barca/Bayern/MU/stb. csapatokat akik azért jóval nagyobb múlttal, hagyománnyal, stb-vel rendelkeznek. Lásd Mpabbé.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Nem írtam le őket sőt nekem nincs bajom velük de még egy cityvel se.
Viszont mint írtam azt nem tudom felfogni hogy lehet az hogy ilyen kerettel Atletico kaliberű focit játszottak.
Viszont mint írtam azt nem tudom felfogni hogy lehet az hogy ilyen kerettel Atletico kaliberű focit játszottak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én is emellett vagyok, a középpálya dönthet a továbbjutásról, de nem szabad leírni a PSG-t. 4-be várom őket minimum.Galacticos írta:
jó ez a psg, az elöl lévő 3asuk kiváló formában van, de ha tavaszra nálunk a mag egészséges lesz, akkor a kp miatti osztálykülönbség miatt szerintem mi jutnánk tovább.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
a city-psg páros évek óta így játszik, a csoportkörben nyernek, nagy aránnyal verik a kicsiket néha-néha a csoportkörben elkapnak egy egy nagyobbat. aztán jön a kieséses szakasz és az első komoly ellenfél ellen esnek is ki.Remy írta:Azért 3-0 után ne legyenek már hulladékok. Csak nehogy minket is szánalmas kontrajátékkal verjenek el.Solari írta:mondjuk a psg is jó nagy hulladék volt. A "szar" bayern ellen kontra játékkal játszani szánalmas ezzel a kerettel.
jó ez a psg, az elöl lévő 3asuk kiváló formában van, de ha tavaszra nálunk a mag egészséges lesz, akkor a kp miatti osztálykülönbség miatt szerintem mi jutnánk tovább.
-
engem aztán nem érdekel mennyivel nyertek. Sokkal inkább az hogy egy psg hogy volt képes az ideje nagyrészét a saját térfelén tölteni hazai pályán.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért 3-0 után ne legyenek már hulladékok. Csak nehogy minket is szánalmas kontrajátékkal verjenek el.Solari írta:mondjuk a psg is jó nagy hulladék volt. A "szar" bayern ellen kontra játékkal játszani szánalmas ezzel a kerettel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
mondjuk a psg is jó nagy hulladék volt. A "szar" bayern ellen kontra játékkal játszani szánalmas ezzel a kerettel.
A city lehet veszélyes. Ez a két csatáros rendszer fekszik neki, úgy tűnik és a védelem is kezd összeállni. A kp viszont még mindig gyenge. Porcelánlábú gündi valamennyit változtathatna ezen.kelemen.istvan írta:Pep ellen már megtanulhattak meccselni az edzők, ő pedig nem tud változtatni.
A psgt meg megennénk most szerintem.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ezt én se, de szerintem a Bayern volt botrányosan gyenge. Mint valami angol kis csapat mindenféle koncepció nélkül ívelgették csak be a labdát. Hihetetlen, hogy Carlo mit művel. Ezzel a kerettel Klinsmann jobb lenne... Nem lepne meg ha év közben távozna. Csak az a baj Tuchel csak a szabad, de ő 1 évig nem igen írna alá, pedig a hosszútávú megoldást Nagelmsan jelenteni szerintem, nem Bartos...BBeno írta:le kellett volna tenni a 190 milliót azt jónapot.
nem tudom hogy a psg ennyire erős vagy a bayern lett ennyire gyenge.
mindenesetre martial kéne így hogy nincs bappe.
Mia san mia
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én sem tudnék Pep csapatnak drukkolni, de mi nem vagyunk átlag nézők.Realista24 írta:Pep csapatának sosem tudnék szurkolni.Ott kinek drukkolna egy átlag néző, aki látja a folyamatokat és hányingere van tőlük?
Amúgy jó eséllyel meg se nézném
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A PSG az első komolyabb ellenféllel kb csak tavasszal fogja szembe találni magát, az egyenes kieséses szakaszban, addig pedig még sok víz lefolyik a Szajnán. Esetleg a müncheni meccs lehet picit bonyolultabb, de szerintem azt is simán behúzzák majd.Realista24 írta:Nem tudom. Majd az első komolyabb párharc után. Ez a tegnapi BM....botrányosan gyenge kezdő, taktika, és játék.
Merci Zizou!