Pep csapatának sosem tudnék szurkolni.Ott kinek drukkolna egy átlag néző, aki látja a folyamatokat és hányingere van tőlük?
Amúgy jó eséllyel meg se nézném
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 28., csütörtök 9:34
Pep csapatának sosem tudnék szurkolni.Ott kinek drukkolna egy átlag néző, aki látja a folyamatokat és hányingere van tőlük?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. szeptember 28., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. szeptember 28., csütörtök 9:20
Nagyon úgy néz ki. Én most láttam az első teljes meccset tőle, eddig csak összefoglalókat láttam, elképesztő a kisgyerek. A játékintelligenciájára eddig fel sem figyeltem, nagyon okosan játszik, passzai ülnek, jó döntéseket hoz rendre. Hatalmas szívfájdalom, állandóan a CR-es poszterek előtt ülő gyerek jut eszembe és felkúrom magam.Mbappeert meg úgy látszik a 180 is megérte. Aztán a gyereknek még van 15 éve kb., Neymart meg majd kifúrja 2 év múlva mikor köröket ver rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 28., csütörtök 9:01
Nem tudom. Majd az első komolyabb párharc után. Ez a tegnapi BM....botrányosan gyenge kezdő, taktika, és játék.ericco írta:Ha hozzáteszem, hogy a jelenlegi, vagy a jelenlegi forma alapján, akkor már átmegy a szűrőn a hsz-om?Realista24 írta:Kicsit korai még élmezőnyről beszélni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 28., csütörtök 8:51
Ha hozzáteszem, hogy a jelenlegi, vagy a jelenlegi forma alapján, akkor már átmegy a szűrőn a hsz-om?Realista24 írta:Kicsit korai még élmezőnyről beszélni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 28., csütörtök 8:12
Kicsit korai még élmezőnyről beszélni.ericco írta:Ennyit talán még Perez is kifűtött volna érte a végén. A gondok a fizetésével voltak szerintem. A 18 millió nettó azért durva. Ami mégdurvább, hogy ha nem tesz valamit az UEFA, akkor előbb-utóbb nekünk is alkalmazkodni kell majd ezekhez a fizetésekhez, mert az olajos klubok ugyanúgy egy-két év alatt elhúzhatnak mellettünk, mint ahogy felzárkóztak az élmezőnybe.Kerlon írta:Mbappeert meg úgy látszik a 180 is megérte.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 28., csütörtök 8:08
Ennyit talán még Perez is kifűtött volna érte a végén. A gondok a fizetésével voltak szerintem. A 18 millió nettó azért durva. Ami mégdurvább, hogy ha nem tesz valamit az UEFA, akkor előbb-utóbb nekünk is alkalmazkodni kell majd ezekhez a fizetésekhez, mert az olajos klubok ugyanúgy egy-két év alatt elhúzhatnak mellettünk, mint ahogy felzárkóztak az élmezőnybe.Kerlon írta:Mbappeert meg úgy látszik a 180 is megérte.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 28., csütörtök 7:28
Szerintem ezzel a közeggel már tönkretették. A PSGből lett igazi kirakat csapat, ahol kiskirályként kezelnek embereket, ami elviszi az embert.Realista24 írta:Nagyon kevés játékosnak jön össze a 10-15 év, a legmagasabb szinten. A franciában minden megvan, hogy összejöjjön, és minden megvan körülötte, hogy tönkre is tegyék évek alatt. Kíváncsi vagyok. Remélem sokra viszi, csak ellenünk betlizzen, ha odakerülnek.Kerlon írta:Én az Atleticot továbbra sem írnám le. Januárban csatlakozik Costa és Vitolo, akik azért minőségi előrelépést jelentenek majd a kezdőjükben.
Mbappeert meg úgy látszik a 180 is megérte. Aztán a gyereknek még van 15 éve kb., Neymart meg majd kifúrja 2 év múlva mikor köröket ver rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 28., csütörtök 7:11
Nagyon kevés játékosnak jön össze a 10-15 év, a legmagasabb szinten. A franciában minden megvan, hogy összejöjjön, és minden megvan körülötte, hogy tönkre is tegyék évek alatt. Kíváncsi vagyok. Remélem sokra viszi, csak ellenünk betlizzen, ha odakerülnek.Kerlon írta:Én az Atleticot továbbra sem írnám le. Januárban csatlakozik Costa és Vitolo, akik azért minőségi előrelépést jelentenek majd a kezdőjükben.
Mbappeert meg úgy látszik a 180 is megérte. Aztán a gyereknek még van 15 éve kb., Neymart meg majd kifúrja 2 év múlva mikor köröket ver rá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 28., csütörtök 6:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 27., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 27., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. szeptember 27., szerda 23:33
ez nyilvánvaló de én a kérdésemmel nem erre akartam kilyukadni.Azért mert kb 100ból 99 ember sokkal szívesebben képzeli el az életét Londonban, mint Szentpéterváron, márha pénze is van annyi mint neki. Egy Chelseavel bekerült a legszűkebb elitbe egy Zenittel meg soha a büdös életben nem fog, eredménytől függetlenül.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. szeptember 27., szerda 23:31
Azért mert kb 100ból 99 ember sokkal szívesebben képzeli el az életét Londonban, mint Szentpéterváron, márha pénze is van annyi mint neki. Egy Chelseavel bekerült a legszűkebb elitbe egy Zenittel meg soha a büdös életben nem fog, eredménytől függetlenül.Jó hát Abramovics orosz, de hát akkor már miért nem csinált egy aránylag erős Zenitet
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. szeptember 27., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. szeptember 27., szerda 23:26
Értem én, csak ebből az általam leírt 4 csapatból 3at úgy csináltak.a pénz nagy úr.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 27., szerda 23:17
Sajnos igen.petiamadridista írta:Sztem a Bayern, Juve, Atletico 3as helyére felírhatjuk a Chelsea, Psg, MU, City vonulatot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 27., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 27., szerda 22:57
Nemnagyon van már kire kinyitni a tárcát.Hacsak nem robbantanak egy messi-t ingyéikarus93 írta:Kiváncsi vagyok vajon A BM vezetői a nyáron kinyitják-e a pénztárcát komolyabban vagy marad a szisztéma.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 27., szerda 22:56
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem