Olvass híreket...Kerlon írta:Cruyff szerint Toninak kellett volna Aranylabdát kapnia, az biztos, hogy neki kellett volna ott lennie a második helyen.
Toni Kroos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Toni Kroos - 8
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Cruyff szerint Toninak kellett volna Aranylabdát kapnia, az biztos, hogy neki kellett volna ott lennie a második helyen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kroos: "Meglepő és kicsit igazságtalan, hogy Neuer Messi mögött végzett.
http://madridom.hu/?p=60245
http://madridom.hu/?p=60245
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
„Xabi távozása mindenkit meglepett” – mondta Clement. „Váratlanul ért, egészen addig a napig, míg be nem jelentette távozását mindannyiunk előtt. „Új kihívás előtt állok és el akarom fogadni”, ezt mondta. Szomorúak voltunk, hogy búcsúztatnunk kellett őt is és Ángelt is, mert jó srácok voltak és remek játékosok. Csak arra tudsz gondolni ilyenkor, hogy mekkora veszteség ez a klub számára. Viszont szerencsére fantasztikus játékosokkal pótoltuk őket.” Forrás: Madridom.huziro4vr írta:Xabi last minute lelépése volt a gázos.
Ebben minden benne van. Nem csak mi, szurkolok, hanem Carloek se szamitottak arra, hogy az utolso hetekben szepen mutatja a fukkot mindenkinek. Pedig a Modric - Kroos paros mogott siman kapott volna eleg lehetoseget.
Nincs mese, nyáron illara<->yaya csere
khedirával meg hátha hosszabítunk. Viccet félretéve a helyére talán hozhatjuk a lucas silva gyereket. De ezt a két csókát ki kell dobni.
khedirával meg hátha hosszabítunk. Viccet félretéve a helyére talán hozhatjuk a lucas silva gyereket. De ezt a két csókát ki kell dobni.
Nagyon nem is volt kihez nyúlni. Khedira, Illarra? Tavaly is perememberek voltak, időhúzó cseréknek jók. Ott lett elbaszva, hogy vérbeli középpályás csak Kroos jött, James olyan mondvacsinált kp. Alonso, Di Maria leléptek, legalább egy középpályást hozni kellett volna, és akkor nem lennék ilyen gyéren azon a poszton.R.M.C.F írta:...és ezek kinek a hibái? Carloé. Már bőven ősszel lehetett volna rotálni,jobban.....sokkal jobban,de kroos is állandóan,modric is állandóan.....nesze neked.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Abszolút, menedzselni kellett volna a perceit. A BM-ben ha jól tudom a mezőnyjátékosok közül kb ő játszotta a legtöbb percet, a vbn végig a pályán volt a németek meccsein és itt se pihent, csak kb 3-4 meccsen 10 percet. Meg 1-2 meccset kiült. Persze kellett hogy összeálljon a csapat vele együtt, meg a szerepe is kiemelten fontos, de így meg fogjuk szívni, egy egészséges és fitt Kroos-Modric mindennek az alapja.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
...és ezek kinek a hibái? Carloé. Már bőven ősszel lehetett volna rotálni,jobban.....sokkal jobban,de kroos is állandóan,modric is állandóan.....nesze neked.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Az a baj, felteszel egy Illarra-Khedira kp-t és annyi volt, mehet az ívelgetés, meg a fejetlen rohangálás a lassú Hámesszel meg elagyatlanodott Bélával.Sierra írta:Talán rajta jön ki legjobban ez a brutál terhelés. Ugye ne felejtsük, hogy ő a nyarat is végigfocizta. És mióta idejött tudtommal minden meccsen játszott. Kezd elfogyni, csak az a gáz, hogy még csak január van.
Nem illik.
Talán rajta jön ki legjobban ez a brutál terhelés. Ugye ne felejtsük, hogy ő a nyarat is végigfocizta. És mióta idejött tudtommal minden meccsen játszott. Kezd elfogyni, csak az a gáz, hogy még csak január van.
- ziro4vr
Már egy ideje nem a valós tudását mutatja...és még így is az egyik legjobb, de nem tudom mi lesz így vele tavasszal.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mik ezek a lapos szar szögletek mostanság? Hihetetlen, hogy eddig alig volt ilyen, most meg zsinorban sokadik...
Hozzátenném, hogy valószínűleg ezért is van egyre több penge fiatal.CS0ki írta:Szerintem a foci körüli orvosi, felkészítési, technikai vívmányok fejlődésének is köszönhető, hogy a legtöbb játékos tovább tud a toppon maradni.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Pont erre utaltam, hogy egy igazi klasszisnak el kell érnie erre a szintre. Aki 25 évesen nem tart itt (nyilván nem a címekre kell gondolni, az lutri), az nem fogja már ezt elérni. A legjobb korban van lassan. A játéka még kicsit a rutinnal érni fog, de 26-27 évesen már a csúcson van egy játékos. Onnan nem lesz jobb senki. Biztos van 1-2 ellenpélda, de a nagy többségnek ez a csúcs.peti_madrid írta:Ezt magyarázd már meg, kérlek. Világbajnok, BL-győztes, 2x Klubvilágbajnok, a Bayernnel megnyert mindent, eddig a Realban és a német válogatottban is oszlopos tag, ahogy a bajoroknál is volt. A teljesség igénye nélkül írtam az eddigi eredményeit, nem tudom mit várhatnánk még tőle...Matt009 írta:Toni időben van, de életkorához képest nincs előre.
Nem a cím a fontos, a nyújtott játék számít, azt a két angol bőven lehozta abban a korban.hát ezért írtam hogy mindegy mit nézel mert gerrard 25 éves kora után talán leesett egy ligakupa.
lampardra igaz hogy 25 éves kora után gyűjtötte kupáit, de VB, EB tekintetében nem fontos hogy 25 éves korukra mit hoztak össze mert utána sem nyertek semmit angliával.
Így van, pont erre gondoltam. Köszi.Már megint nehezen tudnak az emberek értelmezni dolgokat. Matt nem írt semmi hülyeséget, 25 éves korára Messi nagyjából nyer 4 aranylabdát...Azért manapság nem 25 éves koruk után szoktak meghatározóak lenni, aki fiatalon is már kitűnik, és nem későn érő típus, az már 22-23 éves korában ott lehet a toppon, aztán kérdés, hogy meddig marad. Szerintem a foci körüli orvosi, felkészítési, technikai vívmányok fejlődésének is köszönhető, hogy a legtöbb játékos tovább tud a toppon maradni.
Ezért nem értettem illaramendi leigazolásakor az árat, mert aki 23 éves korára ennyit tud felmutatni, azért ne fizessünk már ennyit.
Már megint nehezen tudnak az emberek értelmezni dolgokat. Matt nem írt semmi hülyeséget, 25 éves korára Messi nagyjából nyer 4 aranylabdát...Azért manapság nem 25 éves koruk után szoktak meghatározóak lenni, aki fiatalon is már kitűnik, és nem későn érő típus, az már 22-23 éves korában ott lehet a toppon, aztán kérdés, hogy meddig marad. Szerintem a foci körüli orvosi, felkészítési, technikai vívmányok fejlődésének is köszönhető, hogy a legtöbb játékos tovább tud a toppon maradni.
Ezért nem értettem illaramendi leigazolásakor az árat, mert aki 23 éves korára ennyit tud felmutatni, azért ne fizessünk már ennyit.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Eszkúzi, a nagy pötyögésbe azt nem vettem észre..Realista24 írta:Palesz, neked is szól, amit írtam.
Következőnél morci leszek, akárki az. Kivéve ziro
De hogy ne offoljak csak akkor már
Toni Kroos - The Maestro
Nem egy Rakitic szint azért a srác, de megnéztem volna azért nálunk mit alkot.. :Đ
Hát szerintem is szörnyű kombináció, bár nekem bárhova ment volna nem tetszene..ziro4vr írta:Thiago barcás volt, aztán bmes lett, ennél rosszabb kombináció nincs de amúgy igen
- ziro4vr
Érdemes megnézni a 2012-es ebn milyen keretük volt a németeknek...brutál, simán erősebb, mint most a vbn, csak akkor még nem jött össze.Kerlon írta: durva, hogy ő még fiatalabban lett volna ilyen Kramer helyett világbajnok, de tönkre vágta a sérülése... meg ugye Reus... Kroos-Gündi-Reus 3-as mondjuk még jó lehet a orosz vb-n is. ez lnne e best of kp:
Ballack-Kroos-Gündi.
Na bújj ide, te nagy mackó.Realista24 írta: Következőnél morci leszek, akárki az. Kivéve ziro
Thiago barcás volt, aztán bmes lett, ennél rosszabb kombináció nincs de amúgy igenpalesz77 írta:[
Ha képességeket nézzük, akkor annyit mondok, hogy Thiago Alcantara! Csak ő jobban beszopta a sérülésekkel, mint Gündogan, pedig azért ez már nagy szó..
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Palesz, neked is szól, amit írtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mi ez a kupa mánia most komolyan? Egy játékost az minősít csak, hogy hány Bl-t meg Bajnokságot nyert? Ezen az alapon Bojan nagyobb csatár, mint R9 vagy Ibra, mert 2-szeres Bl győztes..BBeno írta:hát ezért írtam hogy mindegy mit nézel mert gerrard 25 éves kora után talán leesett egy ligakupa.
lampardra igaz hogy 25 éves kora után gyűjtötte kupáit, de VB, EB tekintetében nem fontos hogy 25 éves korukra mit hoztak össze mert utána sem nyertek semmit angliával.
Egy irányítónál meg aztán végképp, Gerrard kiugrathatta az embereket, ha ilyen Crouch kaliberek várták a labdákat, berúgni azért nem tudja helyettük.. Persze értem, hogy az is számít, hogy egy olyan csapatban húzóember-e valaki, ami nyer is valamit, vagy csak egy örök másodiknál, de azért ehhez kell egy olyan keret is, amit lehet húzni. Gerrardot akárhányszor láttam játszani a Poolban, szinte mindig pazar munkát végzett, arról nem ő tehet, hogy a vezetőség nem pakolt egy olyan csapatot köré, mint pl a mostani Real. Vagy ha tavaly nem csúszik el, és megnyerik a bajnokságot, akkor nem lenne tucat?
Ha képességeket nézzük, akkor annyit mondok, hogy Thiago Alcantara! Csak ő jobban beszopta a sérülésekkel, mint Gündogan, pedig azért ez már nagy szó..ziro4vr írta:Akkor most jól figyelj: Ilkay wait for it...Gündogan már ha képességet nézünk meg egyéni maximumot