Eden Hazard
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Eden Hazard - 7
Majd mikor duplázik a City ellen már senkit se fog érdekelni az ára.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Akkor ezért kellett eladni Hakimit..
szuper
szuper
Gondolom mi is kapunk penzt mert Ce olasz bajnok lesz masodszor is.
Oh wait.
Kegyetlen nagy penzugyi blama. Rohadna meg az a psg-s majom, a nevere mar nem emlekszem.
Oh wait.
Kegyetlen nagy penzugyi blama. Rohadna meg az a psg-s majom, a nevere mar nem emlekszem.
Erre mondják hogy megdolgozott az áráért. Oh, wait...Fenoo írta: Körülbelül 15 millió eurot kap a Chelsea ha bajnokok leszünk. Hakimi árának egyharmada máris oda.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Köszönöm.
Remélem a maradék 15-öt is kifizetjük.
Remélem a maradék 15-öt is kifizetjük.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pipita írta:Ez most a 100 millán felül, vagy ezzel együtt lesz annyi, vagy ez mi?Fenoo írta: Körülbelül 15 millió eurot kap a Chelsea ha bajnokok leszünk. Hakimi árának egyharmada máris oda.
A 100 millán felül még van 30 millió bónusz és ebből 15 a bajnoki arany és hogy bejutottunk a bajnokok ligájába. Van még aranylabdára és bl győzelemre is.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez most a 100 millán felül, vagy ezzel együtt lesz annyi, vagy ez mi?Fenoo írta: Körülbelül 15 millió eurot kap a Chelsea ha bajnokok leszünk. Hakimi árának egyharmada máris oda.
-
Körülbelül 15 millió eurot kap a Chelsea ha bajnokok leszünk. Hakimi árának egyharmada máris oda.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Még mindig bízom abban, hogy a következő szezonra vagy az augusztusi BL-re lesz egy csúcs Hazardunk, aki világsztár teljesítményt tol. Augusztusba azért, mert az ilyen egy meccses kupasorozatba jól ment neki, lásd a VB-t. Jövőre meg azért, mert az EB-re menni akar. Mondjuk jó lenne, ha ez a madridi sérülés már elmúlna végleg.kiserik írta:Mondjuk az emberünk is olyan szint a többi világsztárhoz képestRealista24 írta: Csak szerintem mókás, hogy Hazard legnagyobb kampánya a Cadburry? olyan szint ez a többi vilagsztarhoz képest, mint valami Zs kategóriás Van Damme film.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Mondjuk az emberünk is olyan szint a többi világsztárhoz képestRealista24 írta: Csak szerintem mókás, hogy Hazard legnagyobb kampánya a Cadburry? olyan szint ez a többi vilagsztarhoz képest, mint valami Zs kategóriás Van Damme film.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak szerintem mókás, hogy Hazard legnagyobb kampánya a Cadburry? olyan szint ez a többi vilagsztarhoz képest, mint valami Zs kategóriás Van Damme film.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
köszönöm, szándékosan próbáltam elkerülni, hogy nagyon leegyszerüsítsemSüti írta: Milyen szépen felrajzoltad a sportsérülések típusának skáláját.
a lényeg, hogy én nem tartom normálisnak, hogy folyton fáj, de nem vagyok sportorvos. Csak sajnos a pályán sem azt látjuk, hogy minden rendben
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Milyen szépen felrajzoltad a sportsérülések típusának skáláját.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem meg nem. Ha mindig ugyanott, ugyanazt érzi akkor az nem normális. Kérdés, hogy lehet-e kezelni, vagy már kuka, és max élni lehet vele.Hazard teljesen rendben van. Néha érez egy kis kellemetlenséget, de meccsek vagy egy-egy intenzív edzés után ez teljesen normális
Nyilván elöfordulnak meccsek után kellemetlenségek. Amerikaifociztam régen, hétfönkét úgy keltem mint akin átment az úthenger, mindig valami más fájt - az normális, keddre elmúlt.
Öcsémnek szar a bokája, elég lazák a szalagok. Minden meccs után (megyei ) érzi. Egyetért a dokival abban, hogy az nem normális. Meglátásom szerint Hazardnál is inkább ez lehet..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Ott is törött 2 éve a bokája, de pont nyári szünetben lábadozott.Realista24 írta:Nálunk 26 kihagyott meccsnél jár Chelseaben ez 20 volt összesen. TM a forrás.Faust írta:
Nehezen tudok elmenni amellett, hogy a masszívan darálósabb PL-ben összesen nem volt ennyit sérült.
Tul suly altalaban kinyirja az izuleteket, tores kevesbe szokott okozni. Szerintem fejben sem allt meg ossze, illetve a sorozatos serulesei miatt se tudott belelendulni a rossz nyari kezdes utan. Egyelore Kaka biznisz ez sajnos, pedig pont egy ilyen arc kene elore, aki a Chelseat is huzta...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem sosem fogjuk megtudni, hogy volt-e köze hozzá vagy nem. Én is azok táborát erősítem, akik szerint biztos van valamilyen összefüggés a dolgok között.poronty írta:Én csak azt mondom, hogy ne csináljunk úgy, mintha a túlsúlyához, bármi köze lenne, hogy eltört a bokája és ezért ki kellett hagynia a szezon nagy részét. Mindenki egyet ért abban, hogy túlsúllyal jött, ami hatalmas csalódás volt, pláne, hogy mennyi ideje akart idejönni. Az előszezon, meg az augusztus ment a kukába erősen emiatt, szeptember volt, ahol kellettek neki a játékpercek, hogy normális formába kerüljön, de októbertől már bőven használható volt.bokatörés kicsinálta szezonját. Aztán a Azóta meg nem lehet negatívumot hallani róla és mégis úgy csinálnak néhányan, mintha Balotelli féle link alak lenne a pályán meg azon kívül. Ha olyan beleszarós lenne, mint sokan állítják, akkor megint 4-5 kiló felesleggel jön vissza a covid után.A gond azzal van, hogy olyan állapotban jött ide, ami nem méltó a klubhoz és hozzá sem. A fogyás viseli meg a legjobban a szervezetet, főleg, ha rövid idő alatt kell. Na most Hazard hány kg? Gondolom 70-75 körül és a hírek szerint 7 kg fölösleg volt rajta, 7 A testsúlyának a 10%. Még dicsérjem is meg, hogy azt csinálja, amit mond neki a munkáltatója évi 15 millió euróért
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én csak azt mondom, hogy ne csináljunk úgy, mintha a túlsúlyához, bármi köze lenne, hogy eltört a bokája és ezért ki kellett hagynia a szezon nagy részét. Mindenki egyet ért abban, hogy túlsúllyal jött, ami hatalmas csalódás volt, pláne, hogy mennyi ideje akart idejönni. Az előszezon, meg az augusztus ment a kukába erősen emiatt, szeptember volt, ahol kellettek neki a játékpercek, hogy normális formába kerüljön, de októbertől már bőven használható volt.bokatörés kicsinálta szezonját. Aztán a Azóta meg nem lehet negatívumot hallani róla és mégis úgy csinálnak néhányan, mintha Balotelli féle link alak lenne a pályán meg azon kívül. Ha olyan beleszarós lenne, mint sokan állítják, akkor megint 4-5 kiló felesleggel jön vissza a covid után.A gond azzal van, hogy olyan állapotban jött ide, ami nem méltó a klubhoz és hozzá sem. A fogyás viseli meg a legjobban a szervezetet, főleg, ha rövid idő alatt kell. Na most Hazard hány kg? Gondolom 70-75 körül és a hírek szerint 7 kg fölösleg volt rajta, 7 A testsúlyának a 10%. Még dicsérjem is meg, hogy azt csinálja, amit mond neki a munkáltatója évi 15 millió euróért
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- BlancoMark
Most már tényleg a City ellen kell felépíteni, a bajnokságot nélküle is le kell hozni.
Azért én még a következő szezont megvárnám vele kapcsolatban mielőtt ítéletet mondanék.
Viszont a motivációjára visszatérve nem tűnik egy nyertes típusnak aki mindenből mindig a maximumot akarja kihozni. Jól mutataja hogy ebben a langyos Chelseaban pazarolta el a pályafutása nagy részét és alig-alig játszott pl. a BL-ben, vagy kiélezett döntő meccseken közel a 30-hoz. Ott elég volt hogy néha volt kedve focizni, itt ez nem lesz elég.
Ez a korábbi nyilatkozat is sokat elárul szerintem a mentalitásáról:
https://metro.co.uk/2019/09/16/eden-haz ... -10753581/
Azért én még a következő szezont megvárnám vele kapcsolatban mielőtt ítéletet mondanék.
Viszont a motivációjára visszatérve nem tűnik egy nyertes típusnak aki mindenből mindig a maximumot akarja kihozni. Jól mutataja hogy ebben a langyos Chelseaban pazarolta el a pályafutása nagy részét és alig-alig játszott pl. a BL-ben, vagy kiélezett döntő meccseken közel a 30-hoz. Ott elég volt hogy néha volt kedve focizni, itt ez nem lesz elég.
Ez a korábbi nyilatkozat is sokat elárul szerintem a mentalitásáról:
https://metro.co.uk/2019/09/16/eden-haz ... -10753581/
- Süti
Mindent meg lehet magyarázni, de tény hogy senkinek nem hiányzik mikor nincs pályán, igazán jó meccse még nem volt, folyton sérült, túlsúlyos, és jelenleg haszontalan.
PL így, meg húzódás úgy, lement egy szezon. Ezt az évet már tényleg el kell engedni, de asszem lesz mégegy hámeszünk.
PL így, meg húzódás úgy, lement egy szezon. Ezt az évet már tényleg el kell engedni, de asszem lesz mégegy hámeszünk.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A gond azzal van, hogy olyan állapotban jött ide, ami nem méltó a klubhoz és hozzá sem. A fogyás viseli meg a legjobban a szervezetet, főleg, ha rövid idő alatt kell. Na most Hazard hány kg? Gondolom 70-75 körül és a hírek szerint 7 kg fölösleg volt rajta, 7 A testsúlyának a 10%. Még dicsérjem is meg, hogy azt csinálja, amit mond neki a munkáltatója évi 15 millió euróértVolt itt Casemiro, Marcelo, Benzema meg sokan mások is túlsúllyal álmai klubjukban. Miután ide került nem gondolom, hogy volt olyan hír, hogy szarik a dolgokba edzésen, nem azt csinálja, amit a stáb kért, nem cisnálja az előírt edzésterve, amit készítettek neki. Most a vírus után is kiváló fizikai állapotban volt. Jöttek is a hírek, hogy szopat mindenkit edzésen, aztán meccsen is jöttek az assistok. Erről nekem nem az jön le, hogy szarik a dolgokba és kula a munkamorálja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema