Sorozatok, TV műsorok
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Akinek tetszett ez az új Squid Game sorozat, annak nyugodtan tudom ajánlani az Imawa no Kuni no Alice (vagyis Alice in Borderland) címűt. Japán manga az eredetije, ami 2010-2016-ig futott. Készült belőle egy 3 részes anime, gondolom reklámozás céljából, amit anno le is fordítottam Ezután készült tavaly év végén egy 8 részes Netflix sorozat, ami többet mutat a történetből. Imdb-n nincsen lezárva az évszám, úgyhogy lehet még folytatás...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nekem a White Lotus is bejött, két rész van még hátra az évadból.
Amit most nagyon darálok, az a Murdoch mysteries, nem nagy világmegváltó sorozat, de esténként jó szórakozást nyújt.
Amit most nagyon darálok, az a Murdoch mysteries, nem nagy világmegváltó sorozat, de esténként jó szórakozást nyújt.
"And my heart will leave you never."
Számomra a Squid Game ilyen kis "popfilm" volt, jól éreztem magam alatta de különösebben nem ütött a sztori, minden "láttam már" hatást váltott ki. Kicsit a Marveles filmekhez hasonlított nekem érzésre e tekintetben.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nekem a brutalitas tetszett benne. Manapsag minden olyan semmilyen meg piszi, szoval a hibai ellenere(logikai bakik) is feludules volt ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vertenger.
Viszont szerintem a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!VIP tagok nagyon gyengere sikerultek, illetve tul keves hattersztorit tudtunk meg nehany emberrol (rendor, frontember, meg a faszi akivel a foszereplo a vegen 1v1-ezett)
Viszont szerintem a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!VIP tagok nagyon gyengere sikerultek, illetve tul keves hattersztorit tudtunk meg nehany emberrol (rendor, frontember, meg a faszi akivel a foszereplo a vegen 1v1-ezett)
Ezt pedig en is ajanlom, rovid de annal faszabb sorozat, vegig lekotott.soadroli írta: Aki szeretne egy kurvajó krimi/thriller sorozatot, annak ajánlom netlixen A gesztenyeembert. A megszokott dán minőség.
- RealMadridFanatic
Egynek teljesen jo. Elcsepelt mondanivalo, de valamiert igy is lekotott. Lehet, hogy az volt benne udito, hogy korabban nem neztem koreai alkotasokat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi eddig 4 részt láttunk, és nekem is feltűnt, hogy bőven merített ihletet más filmekből sorozatokból (Éhezők viadala vagy akár a Casa de Papel) viszont nekem körítés abszolút üdítő, végre nem azt érzem, hogy egy Hollywoodi sablonra van minden felhúzva (vagy lehet, hogy igen, csak a koreai színészek miatt nem tűnik fel.nmate írta: Szerintem tök átlag korai cucc 3 rész után. Sokszor feldolgozott "magasabb hatalom kordában tart kis embereket" sablonon egy kis battleroyal.
Szóval eddig bejön, kérdés mi lesz ha vége
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem tök átlag korai cucc 3 rész után. Sokszor feldolgozott "magasabb hatalom kordában tart kis embereket" sablonon egy kis battleroyal.
- h3x0r
2 perccel a hsz-ed elott raktam be letoltenilestat írta: Squid games valaki?
Nekem nagyon bejött. Azt hittem tulhypolt de abszolut megéri.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Squid games valaki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!6.rész nagyon megcsavarja az embert
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!6.rész nagyon megcsavarja az embert
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
3. évaddal vége.nmate írta: Viszont, Final Space 3. évad is kint!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami mondjuk nem derül ki a 3. évad végével... csak megmondták, hogy ennyi elég volt. Biztos vagyok benne, ha előre tudják a készítők, kapunk normális befejezést.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Aki szeretne egy kurvajó krimi/thriller sorozatot, annak ajánlom netlixen A gesztenyeembert. A megszokott dán minőség.
A lényeges dolog itt az, hogy d&d-nek nincs semmi köze az egészhez, szóval még jó is lehet.
Hát nem adaptáció elvileg, hanem inkább részben könyv alapján.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Könyvekkel nem vagyok képben, de ez a sztori ez nem valami kész könyv alapján készült?füst írta: Egy percet nem fogok belőle megnézni, ha az író nem hajlandó befejezni a könyvet, ha az alapsorozat producerei nem vették a fáradtságot hogy értelmesen zárják le a sztorit, akkor nekem ez a rókabőr már nem kell.
Mert a got is akkor hasalt el nálam, amikor lehagyták a könyveket..
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Egy percet nem fogok belőle megnézni, ha az író nem hajlandó befejezni a könyvet, ha az alapsorozat producerei nem vették a fáradtságot hogy értelmesen zárják le a sztorit, akkor nekem ez a rókabőr már nem kell.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Kedvcsinálónak jó lett, remélem jobb lesz, mint az utolsó évadok.soadroli írta: House Of The Dragon | Official Teaser
GOT előzménysorozat.
Én amúgy Robert lázadásáról néznék meg egy sorozatot, ott még ő is badass lehetett, Ned is, Sir Arthur Dayne meg aztán főleg baszó..
Mivel ez 200 évvel korábban játszódik, így kétlem, hogy eljutnánk odáig..
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
House Of The Dragon | Official Teaser
GOT előzménysorozat.
GOT előzménysorozat.
- füst
Én is nagyon sajnálom, főleg hogy még azt sem élhette meg hogy kijöjjön a Toldi.
https://youtu.be/vT4Ph3ejWmY?t=350
5:50-től az a bő fél perc, zseni.
https://youtu.be/vT4Ph3ejWmY?t=350
5:50-től az a bő fél perc, zseni.
Még nem nézem, de Jankovics óriási veszteség Magyarországnak, talán az elmúlt évek legnagyobbja.
- füst
Nézitek a Toldi animációs sorozatot? Jankovics és csapata kitett magáért, csodálatosak lettek az eddig kijött részek. Bárcsak lehetne majd hozzá Toldi estéje és Toldi szerelme is.