Nem eladunk, hanem elegendjük, aki nem akar itt lenni. Valakiért pénzt kapunk, valakiért nem. Ez Varane és Ramos.impossible írta:Varane tényleg megrekedt, de az a szint az én véleményem szerint még mindig top 10 khv ahol van, full diszkont ár szerintem ez. Meg mondom a koncepciót nem értem, most eladunk, mert nincs pénz, de akkor mit akarunk Bappé val. Mert kicsit olyan érzésem van, hogy el is adunk spórolni is akarunk meg nyerni is, hát ez így nem igazán szokott együtt járni.Realista24 írta:
Egy egy éve sérült játékost, irreális igényekkel nem tartottunk meg. Nem mellesleg lassan nyugdíjas.
Varane két éve menni akar, Zidane miatt maradt, de nem véletlen nem hosszabbított. Egy év van vissza a szerződéséből és eladtuk 40-50 millióért, azokután, hogy 3,5 millióért vettük. Ráadásul két éve nemhogy megtorpant, de inkább visszaesett a teljesítménye.
Le se fosom, hogy az angolok mennyit fizetnek a beltenyésztett játékosokért, és hogyan mossák szigeten belül a pénzüket és játszanak a számokkal.
Marca szerint van 122 milliónk + most Varane. És ha minden igaz még Achraffal is tartoznak Aztán, hogy mi az igazság, fene tudja, de az öreget ismerve, fix, hogy Mbappéra készül, még idén.
Szavaidból egyébként az ősi indián mondás jut eszembe, hogy bas.ni is meg szűznek maradni egyszerre nem lehet.